Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - temat ogólny

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Kawa Księżycowa

Re: 01.06.2011 Thomas w Zabrzu!!!

Post autor: Kawa Księżycowa »

Prawdziwa niespodzianka! Nadal mam bardzo daleko, ale chyba spróbuję się pojawić, zwłaszcza że marzy mi się odmiana od pewnego czasu, a to wydaje się świetnym rozwiązaniem. I ogromnie mnie ciekawi, jak tam będzie...
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Jak bende na koncercie to po nim chciala bym sie z paroma Fanami spotkac
z Gazolina
jedyna A. Sznajder, Ania z Rudy Slaskiej,Gosia33,Smerfetka,Atlantyda,nebula4,agua777, monalisa, izabela,skorpionkiem i jecze paroma innymi fankami ktoreych znam z facebooka i naszej klasy. Towarzsýstwo bedzie prwie cale z gornego slaska

Kto sie na takie spotkanie pisze?
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

Ehh.... Wydaje mi się, że MY jako FANI powinniśmy się cieszyć, że znów zobaczymy naszego Idola na żywo.....I nie ważne jest czy koncert będzie w Amfiteatrze czy na placu koło centrum handlowego.....Ale to tylko moje zdanie:) A co do spotkania po koncercie- fajny pomysł :)
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
Evaalex

KarinaMaria pisze:Ehh.... Wydaje mi się, że MY jako FANI powinniśmy się cieszyć, że znów zobaczymy naszego Idola na żywo.....I nie ważne jest czy koncert będzie w Amfiteatrze czy na placu koło centrum handlowego.....Ale to tylko moje zdanie:) A co do spotkania po koncercie- fajny pomysł :)

Karino jestem twojego zdania. Ja bylam juz na wielu Koncertach Thomasa ktore nie odbywaly sie w wielkich Halach. Jak bende w zabrzu to bedzie moj drogi koncert Thomasa w centrom Handlowym. Jakies 15 lat temu bylam na koncercie Thomasa w Krefeldzie. Koncert odbyl sie w wielkim centrom handlowym zwanym Hansa Centrum.
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

Evaalex pisze:
Karino jestem twojego zdania. Ja bylam juz na wielu Koncertach Thomasa ktore nie odbywaly sie w wielkich Halach. Jak bende w zabrzu to bedzie moj drogi koncert Thomasa w centrom Handlowym. Jakies 15 lat temu bylam na koncercie Thomasa w Krefeldzie. Koncert odbyl sie w wielkim centrom handlowym zwanym Hansa Centrum.
I chyba nikomu to nie przeszkadzało prawda? :)
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

To chyba bardziej Thomas powinien wybrzydzać a nie my,komu nie pasuje nie musi przecież tam jechać skoro to żenada i wstyd.Po za tym koncert się jeszcze nie odbył zobaczymy jak będzie.Po koncercie dowiemy się czy dalej ma sens sprowadzać Thomasa na tego typu "imprezy".Mam na myśli publiczność i jej zachowanie się.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

DOKŁADNIE. Jak kogoś to razi - niech nie jedzie. Miejsce jak miejsce: najważniejsze, że Go zobaczymy. Możliwe, że będzie sektor FAN, wtedy wszyscy chyba będą już zadowoleni....?
W Łodzi też będzie wstęp wolny, też w centrum handlowym (na placu przed), ale mamy zapewniony wydzielony barierkami sektor FAN. Może i w Zabrzu o to zadbano.
Może Patryk coś powie w tej kwestii - o ile takie szczegóły są znane..?
W każdym razie WIERZĘ, że jak tylko będziemy mieć możliwość (czyli nasz sektor), to FAN ACTION zrobimy?? :)
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

To świetnie, że Thomas wystąpi w Polsce 1 czerwca, ale prawdopodobnie nie będę mogła uczestniczyć w tym koncercie. Szkoda, że koncert odbędzie się w środku tygodnia. Akurat na ten dzień szykują mi się dwa ważne kolokwia, w czwartek też powinnam być na uczelni, więc raczej nie ma szans na wyjazd do Zabrza. Jednak tym co będą życzę udanej zabawy i liczę na relacje z koncertu :)
Atlantis pisze:Ja jestem ciekaw co mówilibyście, gdyby w 2000 roku ktoś powiedział Wam, że za 10 lat połowa zespołu będzie grała pod sklepem. Według mnie jest to jednak upokarzające. Były już koncerty biletowane, to można było kontynuować tę tradycje, a obecnie mam wrażenie, że tych występów jest po prostu za dużo i powinno to iść w stronę-nagrałem płytę przyjeżdżam zaprezentować Wam z niej utwory. A tak co, będzie znowu Cheri Cheri Lady? Marnie to wszystko wygląda, bardzo marnie.
A ja zgadzam się z Atlantisem. Oczywiście bardzo się cieszę z każdego koncertu Thomasa w Polsce, jednak muszę przyznać, że wiadomość o chałturze pod hipermarketem nie brzmi przekonująco i gdybym nie była fanką Modern Talking i nie darzyła sympatią Thomasa Andersa, to nie skusiłaby mnie informacja o darmowym koncercie pod sklepem. Zapewne kilkanaście lat temu nikt by nie pomyślał, że właśnie tak będzie. Czekam na takie koncerty jak w Amfiteatrze w Kielcach, gdzie panowała wspaniała atmosfera i publiczność nie była przypadkowa. W takich miejscach najbardziej chciałabym słuchać i oglądać Thomasa.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Ja sie wlasnie najbardziej obawiam o to ze zejdzie sie pod M1 to cale za przeproszeniem prymitywne bydlo ktorego tu u nas niestety jest pod dostatkiem :-/ i zamiast koncertu na poziomie zrobi sie z tego prostacka potancowka !!! Nie wiem co my- normalni weseli i kulturalni ludzie ktorzy przyjda zobaczyc Thomasa po latach chcac sie powzruszac i fajnie pobawic-mozemy zrobic zeby zagluszyc tych prostakow ktorzy z piwem w lapie beda sie wydzierac.....fuj... .Niestety juz samo to miejsce i darmowy wstep przyciagna roznych nieciekawych ....mam nadzieje ze nic dziwnego sie nie wydarzy.Mysle ze jak wszyscy fani sie zbiora do kupy to nie dopuscimy do tego zeby Thomas mial jakiekolwiek niemile odczucia w razie czego :-)
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

Co do miejsca i formuły koncertu - trudno się mówi. Albo wolicie płacić i mieć w amfiteatrze, albo za friko, ale pod sklepami :wink: Jak widać wszystko ma swoje plusy i minusy, jak wszędzie :P
Ostatnio zmieniony pt maja 13, 2011 13:06 przez usunięte konto #1786, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Joanna91 pisze:Czekam na takie koncerty jak w Amfiteatrze w Kielcach, gdzie panowała wspaniała atmosfera i publiczność nie była przypadkowa. W takich miejscach najbardziej chciałabym słuchać i oglądać Thomasa.
Eeeeeeeehhhh.... Powiem krótko: jeśli nie trafi się akurat na boom na przykład przedwyborczy i nie znajdzie kogoś, kto chce się zaprezentować w ten sposób, jako organizator super imprezy - zorganizowanie koncertu Thomasa, zebranie sponsorów to horror w odcinkach.......
Jeśli jakiś moloch w sensie hipermarket się otwiera - stoi zazwyczaj za tym wielu wpływowych ludzi i wtedy jest łatwiej.
Dlatego naprawdę cieszmy się, że zobaczymy i usłyszymy Thomasa. Jeśli On się na to godzi to dlaczego my to mamy negować....?
nebula4 pisze:Mysle ze jak wszyscy fani sie zbiora do kupy to nie dopuscimy do tego zeby Thomas mial jakiekolwiek niemile odczucia w razie czego :-)
...i dlatego potrzebny jest mocny sektor FAN........... Mam nadzieję, że organizator otrzymał taką informację i takowy sektor będzie. To tylko trochę barierek i może kilka osób z ochrony.
Awatar użytkownika
damiano85
Kontakt:

Post autor: damiano85 »

Witam wszystkich :D

Jestem z Zabrza więc na koncercie będe obowiąskowo :)

Ja pare lat temu byłem częstym bywalcem na forum , może mnie jeszcze ktoś tu pamięta??
Dobry pomysł z tym spotkaniem po koncercie, byłoby miło Was wszystkich poznać osobiście.:) No i jest wtedy większa
szansa na to by dostać się do Thomasa :D

Będę śledził teraz ten wątek mam nadzieje że się dogadamy w najbliższych dniach co do spotkania grupowego fanów tego 1 czerwca :D
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

JoannaIzabella pisze:
Joanna91 pisze:Czekam na takie koncerty jak w Amfiteatrze w Kielcach, gdzie panowała wspaniała atmosfera i publiczność nie była przypadkowa. W takich miejscach najbardziej chciałabym słuchać i oglądać Thomasa.
Eeeeeeeehhhh.... Powiem krótko: jeśli nie trafi się akurat na boom na przykład przedwyborczy i nie znajdzie kogoś, kto chce się zaprezentować w ten sposób, jako organizator super imprezy - zorganizowanie koncertu Thomasa, zebranie sponsorów to horror w odcinkach.......
Jeśli jakiś moloch w sensie hipermarket się otwiera - stoi zazwyczaj za tym wielu wpływowych ludzi i wtedy jest łatwiej.
Dlatego naprawdę cieszmy się, że zobaczymy i usłyszymy Thomasa. Jeśli On się na to godzi to dlaczego my to mamy negować....?
Jeszcze raz powtarzam, że jako fanka cieszę się z każdego koncertu Thomasa w Polsce, ale mam też własne zdanie na temat takich występów i wyrażając je nie mam na celu negowania czegokolwiek :)
Zawsze doceniam pomysł i pracę organizatorów, którzy robią wiele, aby koncerty mogły dojść do skutku, niezależnie od miejsca. Pozdrawiam.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.

Wszystkim proponuję by spotkanie zrobić przed koncertem i to sporo wcześniej.
Dlatego że:
-koncert zacznie się około 20-21 i po nim to każdy będzie myślał jak dostać się do domu a nie na spotkanie. Ja sam pojadę od razu do domu bo droga daleka
-przed koncertem na spotkanie zawsze jest więcej czasu i zapał przed koncertowy większy, mozna coś ustalić pomiędzy sobą
-ponieważ prawdopodobnie nie załatwię sektora FAN trzeba będzie samemu zadbać o miejsce dla siebie i stać pod sceną o wiele wcześniej, może da sie by dochodzacy na jakieś haslo byli tam wpuszczani przez Was będących tam wczesniej bokiem.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Evaalex

Patryku, masz racje spotknie zrbic przed koncertem. ja juz to moim kolezankom podalam.My bedziemy miedzy 15.00-16.00 pod scena.Ja ubiore koszulke z napise 20 th Thomas Anders Fanclub Party Koblenz. Jeszcze niewiem czy przyjade bo niemem noclegu. Chciala bym uznajomych za darmo nocowac.Na hotel mnie nie stac.moj jciec probowl wczorj znajomam z Zabrza na telefon ,ale jej nie w domu nie blo. Mam nadzieje ze ja dzis zastanie
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Słuchajcie, mam możliwość zorganizowania transportu do Zabrza, 13-osobowym busem. Przy pełnym składzie składka wynosi 70zł. za kurs w obie strony. Bus startowałby w Kutnie, jechał przez Łódź i dalej w kierunku na Katowice.
Jeśli są chętni, żeby dosiąść się po drodze, bądź może można się umówić w Łodzi - dajcie znać!
ODPOWIEDZ