ja jestem z Tucholi a to dalekokrzysiubydzia_mt pisze:No mi osobiście mega bardzo miło byłoby się spotkać z Ann i karuus na koncercie w sierpniu![]()
Myślę że istnieje taka szansa, mimo że do wakacji kupa czasu
13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi (niezrealizowany)
-
cinol
Re: 13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi !!!???
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Ja cieszę się BARDZO z koncertu w Zabrzu gdyby do skutku koncert Łodzi cieszyłam bym się jeszcze bardziej. Do zobaczyska w Zabrzu już nie mogę się doczekać. 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Czy są jakieś nowe informacje w sprawie koncertu Thomasa w Lodzi.Bardzo bym chciała,żeby odbył się ten koncert.
MY DREAMS COME TRUE 
- JoannaIzabella
Niestety, sprawa nie posuwa się: sponsorzy nie chcą wykładać takiej kasy
"To reklama wizerunkowa a nie sprzedażowa" - to najczęstszy argument
Ale uderzamy ponownie do władz miasta, że może koncert w innym terminie..? może Sylwester..? może jakaś karnawałowa noc..?
No chyba że zdarzy się cud i sierpień wypali, ale to mocno wątpliwe
((
No chyba że zdarzy się cud i sierpień wypali, ale to mocno wątpliwe
- Fanka MT
No to troszkę lipa, że tak wypadło... Na władze miasta nie ma co zbytnio liczyć - wiem z własnego doświadczenia, kiedy dokładałam starań o koncert w Bydgoszczy, jednakże zawsze słyszałam odpowiedź "ta kwota przekracza nasze możliwości finansowe"....JoannaIzabella pisze:Niestety, sprawa nie posuwa się: sponsorzy nie chcą wykładać takiej kasy"To reklama wizerunkowa a nie sprzedażowa" - to najczęstszy argument
Ale uderzamy ponownie do władz miasta, że może koncert w innym terminie..? może Sylwester..? może jakaś karnawałowa noc..?
No chyba że zdarzy się cud i sierpień wypali, ale to mocno wątpliwe((
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- JoannaIzabella
Ale nie poddajemy się
Są dwie "zapasowe" koncepcje, ale o tym na razie nie będę mówić. Grunt, że akcja trwa, szlaki są już trochę przetarte - w końcu wydeptujemy je od..września... Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo 
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
A jakie szlaki są przetarte-powiedzcie coś więcej.
A tak odnośnie jeszcze Łodzi moja mam ostatnio podpowiedziała mi nazwę jakieś sporej firmy w Łodzi tylko nie pamiętam muszę się jej spytać i napiszę może można tam spróbować.
A tak odnośnie jeszcze Łodzi moja mam ostatnio podpowiedziała mi nazwę jakieś sporej firmy w Łodzi tylko nie pamiętam muszę się jej spytać i napiszę może można tam spróbować.
- michal.czeslaw
Trzymam kciuki kochani!Niech ta impreza dojdzie do skutku.Wszystkim fanom na pewno na tym zależy.Ciekawi mnie czy Thomas przyjechał by sam, czy w duecie?Fajnie by było posłuchać na żywo nowości.Pozdrawiam milutko! 
-
agnieszka1977
Super podniosłaś mnie na duchu bo ostatnio pisałaś że szanse na koncert niestety maleją.Pozdrawiam serdecznie.JoannaIzabella pisze:Ale nie poddajemy sięSą dwie "zapasowe" koncepcje, ale o tym na razie nie będę mówić. Grunt, że akcja trwa, szlaki są już trochę przetarte - w końcu wydeptujemy je od..września... Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Ta firma której miałam podać nazwę to zakłady Della (ale nie wiem czy to tak dokładnie się pisze jeszcze sprawdzę i napiszę) Ale próbowaliście tam może tam coś wyjdzie.
Dokładnie zakłady Dell.
Dokładnie zakłady Dell.
- michal.czeslaw
Halo!Cisza tutaj na forum jak po" śmierci organisty".Czy wiadomo cokolwiek w sprawie oczekiwanego koncertu w Łodzi?Czas zaplanować wakacje,a tu nic konkretnego nie wiemy.Pewnie większość z Was już ma urlopy.To wypoczywajcie kochani i bawcie się dobrze.Pozdrawiam milutko! 
- JoannaIzabella
No niestety, z Łodzią musimy się pożegnać, przynajmniej w tym roku. Przykre, ale niestety, prawdziwe. 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
No coz trudno. Miejmy nadzieje, ze w tym roku Thomas wystapi w naszej ojczyznie, bo jak na razie cisza w tym temacie. Troche kiepsko byloby, gdybysmy musieli czekac az do lutego 2012, by po raz kolejny moc zobaczyc Thomasa "live".JoannaIzabella pisze:No niestety, z Łodzią musimy się pożegnać, przynajmniej w tym roku. Przykre, ale niestety, prawdziwe.
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tym bardziej,że Thomas zapowiadał się na ten rok na 5-7 koncertów a tu zaledwie jeden się odbył
Trochę szkoda.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witajcie.
Po wyborach zmieniły się niektóre opcje rządzące w samorządach, a ci co zostali to się zadłużyli na naprawę dróg, kanalizację itp, by wyborcy widzieli że coś robią. Teraz trzeba to spłacać. Thomas nie jest tani, więc za tą kwotę można by zamówić innych artystów na trzy lata z góry. Jest też dobra strona tego. Gdyby był tani to my fani nie jeździlibyśmy wszędzie, bo to się nudne w końcu by stało.
Jest kilka tematów negocjowanych, jeden na ten rok a pozostałe na przyszły. Jeden nawet prawie już pozytywnie zakończony.
Ze względów logistycznych i marketingowy o wszystkim dowiecie się jak dostanę oficjalne potwierdzenie.
Po wyborach zmieniły się niektóre opcje rządzące w samorządach, a ci co zostali to się zadłużyli na naprawę dróg, kanalizację itp, by wyborcy widzieli że coś robią. Teraz trzeba to spłacać. Thomas nie jest tani, więc za tą kwotę można by zamówić innych artystów na trzy lata z góry. Jest też dobra strona tego. Gdyby był tani to my fani nie jeździlibyśmy wszędzie, bo to się nudne w końcu by stało.
Jest kilka tematów negocjowanych, jeden na ten rok a pozostałe na przyszły. Jeden nawet prawie już pozytywnie zakończony.
Ze względów logistycznych i marketingowy o wszystkim dowiecie się jak dostanę oficjalne potwierdzenie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- michal.czeslaw
Wow to dobra wiadomość Pozostaje czekać cierpliwie.Szkoda,że koncert w Łodzi się nie odbędzie.Przy okazji mam pytanie.Jest planowana trasa koncertowa Thomasa i Uwe po Niemczech.Czy nasz fan-club będzie w tym projekcie uczestniczył?Mam na myśli taką organizacje jak na koncerty w Polsce,czyli bilety i inne akcenty?Pozdrawiam milutko!33ccd pisze:Re: 13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi !!!???
Nowy postprzez 33ccd » Pt lip 01, 2011 11:40
Witajcie.