13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi (niezrealizowany)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
cinol

Re: 13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi !!!???

Post autor: cinol »

krzysiubydzia_mt pisze:No mi osobiście mega bardzo miło byłoby się spotkać z Ann i karuus na koncercie w sierpniu :D
Myślę że istnieje taka szansa, mimo że do wakacji kupa czasu :wink:
ja jestem z Tucholi a to daleko
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ja cieszę się BARDZO z koncertu w Zabrzu gdyby do skutku koncert Łodzi cieszyłam bym się jeszcze bardziej. Do zobaczyska w Zabrzu już nie mogę się doczekać. :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Czy są jakieś nowe informacje w sprawie koncertu Thomasa w Lodzi.Bardzo bym chciała,żeby odbył się ten koncert.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Niestety, sprawa nie posuwa się: sponsorzy nie chcą wykładać takiej kasy :( "To reklama wizerunkowa a nie sprzedażowa" - to najczęstszy argument :( Ale uderzamy ponownie do władz miasta, że może koncert w innym terminie..? może Sylwester..? może jakaś karnawałowa noc..?
No chyba że zdarzy się cud i sierpień wypali, ale to mocno wątpliwe :(((
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

JoannaIzabella pisze:Niestety, sprawa nie posuwa się: sponsorzy nie chcą wykładać takiej kasy :( "To reklama wizerunkowa a nie sprzedażowa" - to najczęstszy argument :( Ale uderzamy ponownie do władz miasta, że może koncert w innym terminie..? może Sylwester..? może jakaś karnawałowa noc..?
No chyba że zdarzy się cud i sierpień wypali, ale to mocno wątpliwe :(((
No to troszkę lipa, że tak wypadło... Na władze miasta nie ma co zbytnio liczyć - wiem z własnego doświadczenia, kiedy dokładałam starań o koncert w Bydgoszczy, jednakże zawsze słyszałam odpowiedź "ta kwota przekracza nasze możliwości finansowe".... :(
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Ale nie poddajemy się :D Są dwie "zapasowe" koncepcje, ale o tym na razie nie będę mówić. Grunt, że akcja trwa, szlaki są już trochę przetarte - w końcu wydeptujemy je od..września... Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo ;)
thomas1100
Członek TAFC Polska

A jakie szlaki są przetarte-powiedzcie coś więcej.

A tak odnośnie jeszcze Łodzi moja mam ostatnio podpowiedziała mi nazwę jakieś sporej firmy w Łodzi tylko nie pamiętam muszę się jej spytać i napiszę może można tam spróbować.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Trzymam kciuki kochani!Niech ta impreza dojdzie do skutku.Wszystkim fanom na pewno na tym zależy.Ciekawi mnie czy Thomas przyjechał by sam, czy w duecie?Fajnie by było posłuchać na żywo nowości.Pozdrawiam milutko! :D
agnieszka1977

Post autor: agnieszka1977 »

JoannaIzabella pisze:Ale nie poddajemy się :D Są dwie "zapasowe" koncepcje, ale o tym na razie nie będę mówić. Grunt, że akcja trwa, szlaki są już trochę przetarte - w końcu wydeptujemy je od..września... Ale nikt nie mówił, że będzie łatwo ;)
Super podniosłaś mnie na duchu bo ostatnio pisałaś że szanse na koncert niestety maleją.Pozdrawiam serdecznie.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Ta firma której miałam podać nazwę to zakłady Della (ale nie wiem czy to tak dokładnie się pisze jeszcze sprawdzę i napiszę) Ale próbowaliście tam może tam coś wyjdzie.

Dokładnie zakłady Dell. :D
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Halo!Cisza tutaj na forum jak po" śmierci organisty".Czy wiadomo cokolwiek w sprawie oczekiwanego koncertu w Łodzi?Czas zaplanować wakacje,a tu nic konkretnego nie wiemy.Pewnie większość z Was już ma urlopy.To wypoczywajcie kochani i bawcie się dobrze.Pozdrawiam milutko! :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

No niestety, z Łodzią musimy się pożegnać, przynajmniej w tym roku. Przykre, ale niestety, prawdziwe. :(
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

JoannaIzabella pisze:No niestety, z Łodzią musimy się pożegnać, przynajmniej w tym roku. Przykre, ale niestety, prawdziwe. :(
No coz trudno. Miejmy nadzieje, ze w tym roku Thomas wystapi w naszej ojczyznie, bo jak na razie cisza w tym temacie. Troche kiepsko byloby, gdybysmy musieli czekac az do lutego 2012, by po raz kolejny moc zobaczyc Thomasa "live".

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Tym bardziej,że Thomas zapowiadał się na ten rok na 5-7 koncertów a tu zaledwie jeden się odbył :/ Trochę szkoda.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.

Po wyborach zmieniły się niektóre opcje rządzące w samorządach, a ci co zostali to się zadłużyli na naprawę dróg, kanalizację itp, by wyborcy widzieli że coś robią. Teraz trzeba to spłacać. Thomas nie jest tani, więc za tą kwotę można by zamówić innych artystów na trzy lata z góry. Jest też dobra strona tego. Gdyby był tani to my fani nie jeździlibyśmy wszędzie, bo to się nudne w końcu by stało.

Jest kilka tematów negocjowanych, jeden na ten rok a pozostałe na przyszły. Jeden nawet prawie już pozytywnie zakończony.
Ze względów logistycznych i marketingowy o wszystkim dowiecie się jak dostanę oficjalne potwierdzenie.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

33ccd pisze:Re: 13.08.2011r. Thomas Anders w Łodzi !!!???

Nowy postprzez 33ccd » Pt lip 01, 2011 11:40
Witajcie.

Po wyborach zmieniły się niektóre opcje rządzące w samorządach, a ci co zostali to się zadłużyli na naprawę dróg, kanalizację itp, by wyborcy widzieli że coś robią. Teraz trzeba to spłacać. Thomas nie jest tani, więc za tą kwotę można by zamówić innych artystów na trzy lata z góry. Jest też dobra strona tego. Gdyby był tani to my fani nie jeździlibyśmy wszędzie, bo to się nudne w końcu by stało.

Jest kilka tematów negocjowanych, jeden na ten rok a pozostałe na przyszły. Jeden nawet prawie już pozytywnie zakończony.
Ze względów logistycznych i marketingowy o wszystkim dowiecie się jak dostanę oficjalne potwierdzenie.
Wow to dobra wiadomość Pozostaje czekać cierpliwie.Szkoda,że koncert w Łodzi się nie odbędzie.Przy okazji mam pytanie.Jest planowana trasa koncertowa Thomasa i Uwe po Niemczech.Czy nasz fan-club będzie w tym projekcie uczestniczył?Mam na myśli taką organizacje jak na koncerty w Polsce,czyli bilety i inne akcenty?Pozdrawiam milutko! :D
ODPOWIEDZ