Znani fani Modern Talking
-
nado
Re: Znani fani Modern Talking
Bardzo się z tego cieszę. Pomysł jest bardzo przyszłościowy, na czasie, a treści, które zaistnieją w temacie można pomnażać na tysiące sposobów. Na początek proponuję sylwetki Zygmunta Kiszakiewicza, Marka Sierockiego, Agnieszki Chylińskiej, Stefana Raaba. Powinny być one uzupełnione fragmentami ciekawych wywiadów z tymi gwiazdami, dotyczącymi M.T., materiałami (np. linkami ) ilustrującymi zainteresowanie tychże ludzi tematem, coverami bohlenowskich przebojów w wykonaniu sław, artykułami prasowymi ( np. Kiszakiewicza ). W perspektywie czasu świetnie byłoby zrobić wywiady z tymi ludźmi, w których podzieliliby się oni swoją fascynacją, wrażeniami, anegdotami, wspomnieniami. Mam nadzieję, że kiedyś ten dział rozwinie się w tym kierunku. MODERNTALKING.PL to prestiżowa sprawa, nawet jeśli nie jesteś w tej chwili o tym do końca przekonany, wierz mi, że kiedyś tak będzie. Niech więc ewaluuje, podąża z duchem czasu, nie zamyka się na żadne tematy i pomysły. Gwiazdy, które znajdą tutaj swoje miejsce będą wyróżnione. Z marketingowego punktu widzenia - otrzymają dodatkową szansą rozwoju także własnych karier. I jeszcze prośba: Nie feeruj wyroków pochopnie. Ostrzeżenia, które dajesz sugerują, że nie ogarniasz pewnych problemów całościowo. To bardzo zniechęca, szczególnie nowych użytkowników. A forum i twoja strona to ludzie, którzy ją współtworzą. Życzyłbyś sobie, żeby kiedyś liczba uczestników w podsumowujących corocznych ankietach przekroczyła 300 osób. Przy takim podejściu nigdy to nie nastąpi. Otwórz się bardziej na świat, który puka do twoich drzwi i pozwala tym samym na rozwój twoich pasji. Nie twórz klanu wtajemniczonych, stałych użytkowników. Zresetuj się i zorientuj na obiektywizm. Nie pozwól, żeby komuś się przestało chcieć. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony śr sty 27, 2010 12:55 przez nado, łącznie zmieniany 1 raz.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Brzmi jak cytat z czasopisma Przebudźcie sięnado pisze:Otwórz się bardziej na świat, który puka do twoich drzwi...
http://www.zgapa.pl/zgapedia/Przebud%C5 ... C4%99.html
- justysia854
Otwórz się bardziej na świat, który puka do twoich drzwi i pozwala tym samym na rozwój twoich pasji
Ej weź zapukaj gdzie trzeba i sprawdz czy wszystko z Tobą w porzadku, co??
Apropos fanów MT (może niekoniecznie znanych
http://www.youtube.com/watch?v=NHojYckY ... re=related
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
-
nado
Justysiu. Na Twoją sugestię odpowiem tymi słowy: "Nikt tego nie wie, jak ja kocham siebie, o sobie tylko śnię. Na nikogo nie czekam, tylko sobie przyrzekam z sobą tylko być. Nigdy z sobą się nie kłócę, nigdy siebie nie porzucę i najlepiej się mam sam z sobą na sam, całusa sobie dam. Całe noce, całe dnie ja po prostu kocham się." 
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Ale to nie jest forum Maleńczuka z Pudelsami
-
nado
Dzisiaj ( 15.03.2010) w "Dzień dobry TVN" Agnieszka Chylińska wypowiadająca się o swojej przemianie, a dokładnie o tym, że nie wyobraża sobie, tego żeby zespół Kiss zmienił kiedyś swój image, bo ona bardzo jest do niego przywiązana, dodała z nerwem: "(...)Do dzisiaj mam żal, że mój ukochany Thomas Anders i Dieter Bohlen się rozstali. Do dzisiaj mam bóla(...)". Przy okazji dodam, że płyta MODERN ROCKING Chylińskiej sprzedała się do tej pory w 60 000 egzemplarzy, a więc jest już podwójnie platynowa. Rzadko zdarza się u nas taki sukces.
Ostatnio zmieniony pn mar 15, 2010 13:40 przez nado, łącznie zmieniany 2 razy.
- mabuse89
Tak
a Prokop dodał, że słyszał, że nadal są parą czy coś w tym stylu 
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- AdisonMT
LINK DO STRONY Z WYWIADEM http://www.onet.tv/agnieszka-chylinska- ... ,klip.html#Dzisiaj ( 15.03.2010) w "Dzień dobry TVN" Agnieszka Chylińska wypowiadająca się o swojej przemianie, a dokładnie o tym, że nie wyobraża sobie, tego żeby zespół Kiss zmienił kiedyś swój image, bo ona bardzo jest do niego przywiązana, dodała z nerwem: "(...)Do dzisiaj mam żal, że mój ukochany Thomas Anders i Dieter Bohlen się rozstali. Do dzisiaj mam bóla(...)". Przy okazji dodam, że płyta MODERN ROCKING Chylińskiej sprzedała się do tej pory w 60 000 egzemplarzy, a więc jest już podwójnie platynowa. Rzadko zdarza się u nas taki sukces.
AdisonMT
My angel is strong
My angel is strong
- kate
Właśnie na plotek.pl znalazłam wpis że Ivan Komarenko lubi Modern Talking i nawet próbował naśladować głos Thomasa
Oto link http://www.plotek.pl/plotek/1,78646,4040286.html
Oto link http://www.plotek.pl/plotek/1,78646,4040286.html
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
-
roman1012
hej wszystkim:) w tym wątku powtarzało się już kilka razy że Szymon Majewski lubi Modern Talking. Macie może jakieś dowody na to?????
- mabuse89
Mi tylko przypomina się, jak na Sopot Festival'08 mówił, że za jego czasów muzyka ,,Młodych Tłoków'' była grana w każdym Ursusie 
Can't you feel the groove ?
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Jutro mija pierwsza rocznica śmierci największego i najstarszego fana znanego prawie wszystkim.
Nie ma fana który nie natknął by się na słynny wpis ''TU Feliks Maliszczak największy Fan Thomasa Andersa''
Pan Feliks był najstarszym uczestnikiem naszego Forum miał 72lata, stąd wspomnienie o nim.
Znany był z niezwykłej fascynacji naszym idolem, prowadził swój blog o Thomasie, brał udział w każdej internetowej dyskusji jak i uczestniczył na Forach poświęconych Thomasowi, niestety "na jednym z Forów" określono go... mianem niezrównoważonego, szkoda że ocenia się tak człowieka nim się go w ogóle pozna.
Czasem nawet nie wiemy dlaczego kogoś brakuje na naszym forum, czy nie pisze bo nie chce czy jest inna przyczyna, kryjemy się za nickami i nieznany swoich imion i nazwisk, Pan Feliks wszędzie podpisywał się imieniem i nazwiskiem.
Dlatego było mi dane dowiedzieć się że nie ma go już wśród nas, kiedy wpisałam jego nazwisko rok temu w wyszukiwarkę, niestety trafiłam na nekrolog. Wtedy postanowiłam podzielić się tym z Wami w dziale Nowi Forumowicze ale myślę
że ta informacja w tym dziale najbardziej Feliksowi się należy.

Światełko pamięci dla Pana Feliksa

Nie ma fana który nie natknął by się na słynny wpis ''TU Feliks Maliszczak największy Fan Thomasa Andersa''
Pan Feliks był najstarszym uczestnikiem naszego Forum miał 72lata, stąd wspomnienie o nim.
Znany był z niezwykłej fascynacji naszym idolem, prowadził swój blog o Thomasie, brał udział w każdej internetowej dyskusji jak i uczestniczył na Forach poświęconych Thomasowi, niestety "na jednym z Forów" określono go... mianem niezrównoważonego, szkoda że ocenia się tak człowieka nim się go w ogóle pozna.
Czasem nawet nie wiemy dlaczego kogoś brakuje na naszym forum, czy nie pisze bo nie chce czy jest inna przyczyna, kryjemy się za nickami i nieznany swoich imion i nazwisk, Pan Feliks wszędzie podpisywał się imieniem i nazwiskiem.
Dlatego było mi dane dowiedzieć się że nie ma go już wśród nas, kiedy wpisałam jego nazwisko rok temu w wyszukiwarkę, niestety trafiłam na nekrolog. Wtedy postanowiłam podzielić się tym z Wami w dziale Nowi Forumowicze ale myślę
że ta informacja w tym dziale najbardziej Feliksowi się należy.

Światełko pamięci dla Pana Feliksa

- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
To był Fan !!!
My się wszyscy umywamy do Ciebie Felkisie
Mam nadzieję że bedziesz miał Vipowskie miejsce tam nad nami by oglądać koncerty Thomasa w Kadzielni.

My się wszyscy umywamy do Ciebie Felkisie
Mam nadzieję że bedziesz miał Vipowskie miejsce tam nad nami by oglądać koncerty Thomasa w Kadzielni.

pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- IndependentGirl
Jak ten czas szybko leci, nie pomyślałabym, że to będzie już rok.
Czasem chęć wyrażenia sympatii, tego, jak bardzo ktoś kogoś uwielbia jest odbierane właśnie w ten sposób. Często niesłusznie. Pan Feliks nie krył swojego podziwu dla Thomasa, wyrażał to w każdy możliwy sposób. Niewątpliwie był Wielkim Fanem Thomasa.skorpionek1975 pisze:niestety "na jednym z Forów" określono go... mianem niezrównoważonego, szkoda że ocenia się tak człowieka nim się go w ogóle pozna.

- Peter
Wiem o jakie forum chodzi, napisali tam, że jego blog prowadził nie on sam a jakaś małolata.
http://www.thomasanders.fora.pl/forumow ... html#15197
Z drugiej strony to super sprawa, że MT ma tak szerokie spektrum wiekowe fanów. Szkoda, że nie miałem okazji go poznać, bo zarejestrowałem się kiedy on się już nie udzielał. [*]
http://www.thomasanders.fora.pl/forumow ... html#15197
Z drugiej strony to super sprawa, że MT ma tak szerokie spektrum wiekowe fanów. Szkoda, że nie miałem okazji go poznać, bo zarejestrowałem się kiedy on się już nie udzielał. [*]
- Romantic Warrior
przeglądałem ostatnio stare VHS-y i natrafiłem na wywiad z André Tannebergeriem - wtedy Sequential One, aktualnie ATB - powiedział, że jest fanem Modern Talking
jest też gdzieś na YT filmik, na którym Dieter twierdzi, że PSB kolekcjonują płyty MT
jest też gdzieś na YT filmik, na którym Dieter twierdzi, że PSB kolekcjonują płyty MT