Chylińska w stylu MT!!!
- Gasolina91
Re: Chylińska w stylu MT!!!
Ja osobiście nie odnajduję zadnego powiazania nowej plyty Agnieszki z MT. No może poza nazwą albumu...ale pod względem muzyki to jakos tak ciezko mi sie doszukac brzmienia MT.
Point Of No Return
- Gasolina91
Point Of No Return
- Joanna91
Nie wiedzialem, że Chylińska lubi MT, z Wojewódzkim też mnie zaskoczyliście

Ciekawe to jej wykonanie, aczkolwiek nie podoba mi się taka wersja
No i ja też szczególnych podobieństw w twórczości MT i Agnieszki nie odnajduję... fakt, zmieniła styl muzyczny i nieźle na tym wyszła ale porównywać jej nowy styl do MT... ? Niee...
Ciekawe to jej wykonanie, aczkolwiek nie podoba mi się taka wersja
No i ja też szczególnych podobieństw w twórczości MT i Agnieszki nie odnajduję... fakt, zmieniła styl muzyczny i nieźle na tym wyszła ale porównywać jej nowy styl do MT... ? Niee...
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
-
nado
Do Gasoliny
Dzięki za cover Chylińskiej. Brzmi nieźle. Nie miałem okazji słyszeć tej wersji wcześniej. W YOUTUBE jest jeszcze jeden cover niejakiego Patta Tommiego. Jeszcze lepszy od Chylińskiej.
Dzięki za cover Chylińskiej. Brzmi nieźle. Nie miałem okazji słyszeć tej wersji wcześniej. W YOUTUBE jest jeszcze jeden cover niejakiego Patta Tommiego. Jeszcze lepszy od Chylińskiej.
- Agata
Agnieszka Chylińska właśnie zaśpiewała 2 piosenki z "Modern Rocking" na imprezie "Hity na czasie" w Płocku, Plaża nad Wisłą