Przedstawcie się :)

Tutaj każdy nowy użytkownik forum może przedstawić się i zapoznać z innymi fanami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Hejka, mam na imię Anita i mam 24 lata. Moje hobby to słuchanie muzyki oraz rysowanie. Od roku 1998 niezmiennie zakochana w Thomasie i jego cudownym głosie :P . Jesli chodzi o twórczość MT to nie mogę stwierdzić, że jestem ich ogromną fanką. Własciwie sam fakt zainteresowania sie zespołem wyniknął całkiem dla mnie nieoczekiwanie- po prostu pewnego razu włączyłam sobie TV a tu leci Brother Louie' 98 i wtedy mnie scieło z nóg xD. Jak zobaczyłam Thomasa ubranego na czarno, z tym swoim zniewalajacym spojrzeniem to się po prostu rozpłynęłam jak masełko zostawione zbyt długo na słoncu :D. Od tamtej pory z zapartym tchem śledziłam kazdy wystep, kazdy artykuł o MT jaki sie pojawił (oczywiscie ze wzgledu na Thomasa :] ). Dietera polubiłam ostatnio, gdy udało mi się tafić na fragmenty tłumaczenia jego książki. Facet ma teksty :D.

Cieszę się, że trafiłam na tę stronkę gdzie mogę od czasu do czasu coś wyczytać o MT. Bardzo miło zaskoczył mnie tez fakt, że jest tutaj wielu moich rówieśników :wink:

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie:wink:
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Ja mimo, że mam już dłuższy staż na tym forum, to i tak się przedstawię:
Mam na imię Sylwia, jestem z Radziejowa koło Włocławka, lubię muzykę DB, MT, BS, CCC ogólnie lata 80. Ale jeśli idzie o największego idola to jest nim Dieter. :roll:
Germany's most successful pop duo ever.
jkris

Post autor: jkris »

Kamil pisze: (1 - jak to sie dzieje, ze czasem oboje panowie spiewaja a slychac tylko Thomasa / chorek, 2 - jak to sie dzieje, ze czasem to co ma plakietke live z kazdej strony wyglada na playback).
ad.1 w chorkach obaj panowie ruszaja ustami a w rzeczywistosci spiewaja Systems in Blue (na ostatnich plytach inna ekipa)..
ad.2 Live maja plakietke ich wystepy w TV albo z koncertow- jednak sa to pelne playbacki. choc czasami zdarzało sie tak, ze Thomas spiewal live poszczegolne kawalki na koncertach...
Ania

Post autor: Ania »

Witam wszystkich nowych urzytkowników na forum MT. Prawie zapomniałam o tym temacie, dlatego też wybaczcie i bawcie się u nas dobrze. Pozdrawiam serdecznie- Ania.
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
Jennifer

Post autor: Jennifer »

Louie, Włocławek to 60 km ode mnie :]. Tak w ogóle to we Włocławku robiłam licencjat z filologii angielskiej.
Awatar użytkownika
disco-man

Post autor: disco-man »

Witam! Jestem Tomek z Elbląga. Didi, italo disco , eurodisco, eurobeat - to moje największe pasje! Od dziecka mam pie....ca na punkcie disco! Słucham wszystkiego co dobre , co ma duszę i co pomaga żyć w tym niełatwym świecie...
Cyborg

Fan Modern Talking

Post autor: Cyborg »

Witam. Mam na imię Paweł i jestem z Koluszek woj. Łódzkie.
Fanem Modern Talking jestem od 1998r. Uwielbiam piosenki wyłacznie Modern Talking. Marze aby spowrotem zaczeli razem śpiewać, oddzielnie są moim zdaniem słabi. Bohlen pisze piękne piosenki i muzyke, a Thomas Anders ma piękny głos. Raz podbijają całą Europe a oddzielnie są jedynie znani w Niemczech. Bohlen nie ma głosu, a znowu Anders nie potrafi pisać takich piosenek jak Bohlen. Dlatego sądze że najlepsi są razem.
Pozdrawiam wszystkich @!!!![/b]
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

Witajcie wśród "trochę szmyrgniętych"(czyli nas :D ) na punkcie MT, TA, DB i innych!!! :D
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Witam,mam na imię Agnieszka.Mieszkam w rudzie śląskiej MT interesuje się od ponad 20 lat,gdy nastąpił pierwszy rozpad grupy powaliło mnie totalnie i pamietam to jak dziś byłam wtedy w 7 klasie.Ich reaktywacja ucieszyła mnie niesamowicie-ale i to się skończyło.Podziwiam Dietera za talent i to że z marsza pogrzebowego zrobiłby hicior,a Toma za aksamitny i anielski głos.Choć przez lata jestem fanką MT to mało spotykam osób które przyznają się do miłości do MT.Dlatego zdecydowałam się do Was przyłączyć choć śledzę Wasze rozmowy.Pozdrawiam Aga.
Awatar użytkownika
Gonzo

Post autor: Gonzo »

witam w naszym gronie mam nadzieję że sie podoba.
a propo
hehe mam rodzinę w rudzie śląskiej :)
Awatar użytkownika
thomas18
Kontakt:

Post autor: thomas18 »

witam wszystkich! na imie mam Michal! modern talking slucham od malutkiego... pamietam jak mialem zalediwe 4 lata to mama mi puscila brother luie... jak troche doroslem zaczelem kupywac ich plyty z lat 80' i non stop sluchalem i wypytwalem sie mamy o wszystkie szczegoly zwiazane z thomasem i dieterem, po ile maja lat itp... obecnie mam 18 lat! jestem od nie dawna na forum, moze od miesiaca! nie wstydze sie tego jakiej muzyki slucham czyli mt i lata 80' znam wielu ktorzi taka uwielbiaja ale maja stracha sie przyznac! moje zainteresowanie to mt muzyka, malubie obrazy i portrety, lubie takze kataklizmy-to moja pasja! pozdrawiam wszystkich wielbicieli! i wszystkiego naj najgoretszego w dniu kobiet! pozdro! papcie! dozobaczenia na innym temacie! :wink:
Awatar użytkownika
NoFaceNoNameNoNumber

NoFaceNoNameNoNumber

Post autor: NoFaceNoNameNoNumber »

Jestem Wojtek i mam 17 lat. Modern Talking zaraziła mnie mama. Uwielbiam ich i słucham wszystkich ich utworów. Ostatnio słuchałem nawet Witchqueen of Eldorado w wykonaniu Arka Arczyńskiego(ArCracka). Pozdro 4 all. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eldorado
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Witam na forum :)
Chciałbym tylko zaznaczyć, że z Witchqueen Of Eldorado nie mam nic wspólnego ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
NoFaceNoNameNoNumber

ArCrack

Post autor: NoFaceNoNameNoNumber »

Ale myślałm że ty ją zrobiłeś(tą przeróbkę). W takim razie przepraszam. dzienx
Link do exstra mixu z Erickiem: http://youtube.com/watch?v=K1SYQ-eZBxc
Eldorado
Awatar użytkownika
dj.arturo

powitanie

Post autor: dj.arturo »

Witam wszystkich,ciesze sie,że jest tylu maniaków MT.Ja interesuje sie duetem od początku ich kariery.Zaskoczyło mnie ,że tylu młodym ludziom spasowała twórczość MT,BS,BBB,CCC.Od 15-tu lat jestem zawodowym dj-em,prezenterem muzycznym,ale od zawsze najbliższy był mi MT,choć na codzień gram rózną muze.Jezeli ktos zechce ze mną korespondowac,zapraszam,Pozdro FOR ALL..Dj Arturo. 8)

jakby ktoś chciał,posiadam zdjecia z koncertu Bad Boys Blue,który odbył sie na kompielisku SUPNA w Mysłowicach rok temu w mjówke.Byłem jednym z organizatorów,więc miałem dostem za kulisy,oraz na samą scene.Mam tez autografy obu panów.pozdro.. :lol:
dj.atruro
Awatar użytkownika
dj.arturo

Post autor: dj.arturo »

tez mam 31 lat,dla odmiany mój ulubiony hicior BS to Magic Symphony,pozdrawiam... :D
dj.atruro
ODPOWIEDZ