Cieszę się, że trafiłam na tę stronkę gdzie mogę od czasu do czasu coś wyczytać o MT. Bardzo miło zaskoczył mnie tez fakt, że jest tutaj wielu moich rówieśników
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie
ad.1 w chorkach obaj panowie ruszaja ustami a w rzeczywistosci spiewaja Systems in Blue (na ostatnich plytach inna ekipa)..Kamil pisze: (1 - jak to sie dzieje, ze czasem oboje panowie spiewaja a slychac tylko Thomasa / chorek, 2 - jak to sie dzieje, ze czasem to co ma plakietke live z kazdej strony wyglada na playback).
witam wszystkich! na imie mam Michal! modern talking slucham od malutkiego... pamietam jak mialem zalediwe 4 lata to mama mi puscila brother luie... jak troche doroslem zaczelem kupywac ich plyty z lat 80' i non stop sluchalem i wypytwalem sie mamy o wszystkie szczegoly zwiazane z thomasem i dieterem, po ile maja lat itp... obecnie mam 18 lat! jestem od nie dawna na forum, moze od miesiaca! nie wstydze sie tego jakiej muzyki slucham czyli mt i lata 80' znam wielu ktorzi taka uwielbiaja ale maja stracha sie przyznac! moje zainteresowanie to mt muzyka, malubie obrazy i portrety, lubie takze kataklizmy-to moja pasja! pozdrawiam wszystkich wielbicieli! i wszystkiego naj najgoretszego w dniu kobiet! pozdro! papcie! dozobaczenia na innym temacie!![]()