W amerykańskich klipach - same modelki
A płyta wg mnie lepsza niż single, kilka piosenek da się wybrać.
Akurat Sister Marie jak dla mnie zbyt "łuputupu" jest, ja wolę inne klimaty OMD, spokojniejsze (jako wielbiciel piosenek Souvenir i Secret).
Daniel pisze:No i widać że brytyjski, bo takie szpetne kobiety.
Nie można generalizować, że akurat ta nie jest urodziwa, że wszystkie Brytyjki takie są, zobacz na teledyski Kim Wilde czy Sophie Ellis-Bextor. Teledysk taki sobie, mieli fajniejsze, choćby "If you want it".
Daniel pisze:Rzeczywiście, teledysk chyba sponsorowany przez Watykan !
Hehe ale okreslenie.
Teledyska jako tako mi się podobą, nie jest jakis mega zachwycający ale piosenka juz o wiele lepsiejsza
Swietmie brzmi - bardzo mi się podoba takie brzmienie.
talk talk pisze:Dla mnie najlepsze są piosenki Secret i Souvenir. Przy takich melodiach można odpłynąć.
Mamy taki sam gust
No i So In Love - przy którym tez odpływam!
Ta piosenka nie znudziła mi się przez prawie 30 lat !!!
Jest w moim osobistym top10 ulubionych piosenek
Szkoda, że "The Future, The Past, and Forever After" nie zostało singlem, wyobrażam sobie jaki mógłby być teledysk. Jest pochmurno, ale przez kawałek gołego nieba widać zachodzące słońce, a przez prerie pędzi lokomotywa rodem z XIX w. Kamera pokazuję ją z różnych ujęć ale przeważnie z góry, oczywiście dla urozmaicenia są pokazywane jakieś sceny, które dzieją się w wagonach z pasażerami. Kiedy w piosence słychać puszczanie pary lokomotywa bucha parą, a za jej sterami siedzi w stroju z tamtej epoki Andy i śpiewa, a Paul wrzuca węgiel do kotła