Dobra, ja też się wypowiem, jako że dzisiejsza muzyka jest mi bliższa
Wybrałam 3, choć myślałam żeby wybrać 4. Ta muzyka jest beznadziejna, ciągle tylko słodki pop i pseudo rock który w szczególności małe dziewczynki uwielbiają. Ale zdarza się że znajdzie się coś super. Np. Bardzo lubię produkcje Timbalanda, choćby Morning after dark, cały czas jej słucham i nie mam dosyć

A gwiazd pokroju Miley Cyrus, Jonas Brothers albo coś tam jeszcze to ogólna żenada, gdy czytam w Bravo o tym jacy to są fajni i w ogóle to ciarki mnie przechodzą, jak taka beznadzieja może być fajna? A co do Gagi- nie lubię jej, tak jak już wspominałam w temacie jej poświęconym, denerwuje mnie że na siłę stara się być dziwna, nosi jakieś dziwaczne stroje (choć na zdjęciach na spotkaniu z Elżbietą II ma u mnie dużego +) i ogólnie mnie to nudzi. Dobrze że zostały jeszcze piosenki z dawnych lat, mam w co się zagłębić

Od czasu do czasu przeglądam Vivę albo 4FunTv (mam tylko do tych kanałów dostęp) i ciągle jakaś golizna śpiewanie na jeden temat.
Pamiętam jak pewnego wieczoru moja mama przełączała (jak źle napisałam to sorki) kanały i nagle- YMHYMS na 4FunTv, był wtedy 80 Week. Dobrze że ten kanał robi teraz takie tygodnie specjalne

Chyba z 3-4 razy robili 80 week, raz było Obciach Week (gdzie w openingu był Dieter

) albo Love Week (jak nadchodziły walentynki). Nie lubiłam wcześniej tego kanału ale po tym pomyśle przekonałam się do nich.
Ale podsumowując- nie lubię muzyki tych czasów bo jest dla mnie nudna ale raz na x piosenek znajdę coś co mi się podoba, tak jak większość.
A tu bonusik:
http://img62.imageshack.us/img62/6602/1 ... ekan50.jpg który świetnie pasuje do tematu