Thomas Anders & Kasia Nova
- Krzychoo
Re: Thomas Anders & Kasia Nova
Piosenka jest cudowna. Mam gdzieś czy to plagiat. Niektórzy poprostu uwielbiają doszukiwać się podobieństw do innych utowrów. Powstało już parę milardów utowrów zawsze można doszukać się jakichś podobieństw. Co do zaśpiewania, Thomas zrobił to cudownie. Jest to kolejny dowód że jego naturalny aksamit najbardziej pasuje do nastrojowych kawałków. Duet do tej piosenki jest moim zdaniem świetnym pomysłem, bardzo pasuje do melodii, poza tym jest to jakby rozmowa pomiędzy kochankami. Nie wiem dlaczego Thomas wybrał akurat Kasię, skoro nawet my Polacy jej nie znamy. Anders jako doświadczony muzyk zasługuje na duety z największymi gwiazdami. Kasia zaśpiewała zwrotki trochę zamocno, powinna dostosować się do Thomasa. Fałszowanie jest moim zdaniem zaśpiewane spejcalnie (taki dziwny styl) które Thomas najwyraźniej zaakceptował, bo to że nagrywali to w innych miastach "na odległość", jest bzdurą. Nikt tak nie robi i jest absolutnie niemożliwe. Nie rozumiem tylko jednego, wczesniej z tego co wiem utwór miał nazywać się "Spirit love"
- Peter
Nie wiem skąd porównania do I need your love tonight, przeciez to jest przecudowna piosenka, z boskim wokalem Marianne. Ma cudowną aranzację i piękną melodię. W piosence TA i Noviki mamy bardzo ładną melodię i piękne wykonanie, ale to jakby inna bajka.
Bardziej już Fur dich.
- Agata
To, jak i inne rzekome tytuły utworów z albumu "Good Karma", było primaaprillisowym żartem jednego z fanów z niemieckiego forum Thomasa.Krzychoo pisze: Nie rozumiem tylko jednego, wczesniej z tego co wiem utwór miał nazywać się "Spirit love"
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Jeśli chodzi o samą Kaśkę mamy jeszcze coś takiego:
Tak pomiędzy Dodą a Mardaryną ją lokuję...
inne to:
http://www.youtube.com/watch?v=Hr45ZkJE71w
http://www.youtube.com/watch?v=ufjZv2llfic
Tak pomiędzy Dodą a Mardaryną ją lokuję...
inne to:
http://www.youtube.com/watch?v=Hr45ZkJE71w
http://www.youtube.com/watch?v=ufjZv2llfic
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- kicek
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,669 ... spolu.html
Link prowadzi z głównej strony Gazety Wyborczej:

Link prowadzi z głównej strony Gazety Wyborczej:

Ostatnio zmieniony sob cze 06, 2009 14:12 przez kicek, łącznie zmieniany 1 raz.
- you're my heart
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Fanka MT
Mam pytanie: wiecie skąd można ściągnąć tą piosenkę na mp3?
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Peter
Zobacz w dziale moja muzyka, tam jkris dał linka.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
To się nie nadaje na singlayou're my heart pisze:Z tą promocją chyba przesadzili...
- Peter
Nadaje się, ale tylko w Polsce.
-
mrowa1808
ja ją mam moge pszeslac ja przez gg to moj numer2177560 chetnych zapraszam
Ostatnio zmieniony sob cze 06, 2009 14:21 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: W związku z ortografią zostało przyznane ostrzeżenie.
Powód: W związku z ortografią zostało przyznane ostrzeżenie.
- Prophet5
Co za bzdura, ewidentny fałsz, to kwestia gustu??Martin1987 pisze:Wykonanie jednym może sie podobać drugim nie więc nie będę atakował Kasi czy Thomasa. To sprawa gustu - choćby przykład jak śpiewa Dieter - jedni go uwielbiają inni nie.
Oj, kolega widzę, nic nie wie o współczesnym nagrywaniu. Wokaliści nie tylko nie muszą stać koło siebie, zresztą w ogóle i tak nie stoją, bo nagrywa się po kolei na oddzielne ślady, ale nawet nie muszą się w ogóle znać! Myślisz, że Thomas z czasów MT był na sesjach przy nagrywaniu chórków?Krzychoo pisze:Fałszowanie jest moim zdaniem zaśpiewane spejcalnie (taki dziwny styl) które Thomas najwyraźniej zaakceptował, bo to że nagrywali to w innych miastach "na odległość", jest bzdurą. Nikt tak nie robi i jest absolutnie niemożliwe.
-
Martin1987
Bzdura.... źle mnie zrozumiałeś. nie chodzi mi o istote FAŁSZU tylko jak kto go odbiera,jeżeli już jest. Bo z pewnością znajdzie sie osobe która to będzie aprobowaćProphet5 pisze:Co za bzdura, ewidentny fałsz, to kwestia gustu??To może napisanie PSTÓRA, albo BZDURA, to tesz kfestia góstu? Która wersja Ci się bardziej podoba?
![]()
- Prophet5
Bez jaj, jeśli znajdzie się ktoś, kto nie słyszy fałszu, to ma to oznaczać, że już należy dopuścić takie utwory do wydawania i puszczania w radiu i telewizji? Więc co z tymi, którzy go słyszą? Mają cierpieć?Martin1987 pisze:Bzdura.... źle mnie zrozumiałeś. nie chodzi mi o istote FAŁSZU tylko jak kto go odbiera,jeżeli już jest. Bo z pewnością znajdzie sie osobe która to będzie aprobowaćProphet5 pisze:Co za bzdura, ewidentny fałsz, to kwestia gustu??To może napisanie PSTÓRA, albo BZDURA, to tesz kfestia góstu? Która wersja Ci się bardziej podoba?
![]()