Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Post autor: Didi&Thomas »

Skyliner89MT pisze:Ciekawie kiedy Thomas odwiedzi Kraków... :( :( :> :?: ... Jak rok temu była Celine Dion w Krakowie to była bardzo zadowolona z pobytu i była pod wrażeniem, że ma tyle fanów w Polsce.
Ja też wolałbym koncert na Błoniach niż na "placu przed Gimnazjum." Nie wiem jak ten plac wygląda, ale obawiam się że jeśli jest przed Gimnazjum to nie jest zbyt wielki. W ogóle trochę ubolewam nad tym że koncert nie odbędzie się w Krakowie, bo przecież pod koniec ubiegłego roku ukazała się informacja na forum, że Kraków też szykuje jakiś koncert Thomasa. I co z tymi planami - ktoś wie ?
A tak na marginesie - W Bełchatowie naprawdę nie ma bardziej godnego Thomasa miejsca niż plac przed Gimnazjum ???
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
looser106

Post autor: looser106 »

Didi&Thomas pisze:obawiam się że jeśli jest przed Gimnazjum to nie jest zbyt wielki
Nie jest przeogromny, ale spory.
http://www.dolsat.pl/4images/categories ... 0e8c628c3e - tutaj są zdjęcia z zeszłorocznych Dni Energetyka, widać ten pal
http://www.dolsat.pl/4images/categories ... 0e8c628c3e - a tutaj z Dni Bełchatowa 2008, część z nich także pokazuje ten plac (poczynając od tych z widoczną żółtą ścianą)
Didi&Thomas pisze:A tak na marginesie - W Bełchatowie naprawdę nie ma bardziej godnego Thomasa miejsca niż plac przed Gimnazjum ???
No niestety nie ma, chyba, że liczyć by "błonia" koło dworku Olszewskich (park w centrum miasta, za moim oknem dosłownie :) ). Tam też organizowane są Dni Bełchatowa
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Zobaczyłam fotki z tego miejsca w Bełchatowie i jak na pierwszy rzut oka miejsce fatalne, zwłaszcza gdy widzę na tych fotkach jak za sceną jest szkoła :mrgreen: .
Aż nie chce mi się wierzyć,że taka gwiazda lat'80 Thomas Anders kolejny raz występuje w takich zwykłych miejscach... :evil:
Taka gwiazda powinna dać koncert w specjalnym miejscu,a bilety powinny być płatne.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

3 lipca występuje w Stambule w naprawdę specjalnym miejscu:
http://www.suada.com.tr/en-US/
A u nas, no cóż... Ważne, że w ogóle będzie :wink:
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

kurcze poprostu full wypas :O szkoda ze nie ma czegoś takiego w Polsce, może Thomas zrobi Tournee po Polsce ;)
looser106

Post autor: looser106 »

angel pisze:Zobaczyłam fotki z tego miejsca w Bełchatowie i jak na pierwszy rzut oka miejsce fatalne, zwłaszcza gdy widzę na tych fotkach jak za sceną jest szkoła :mrgreen: .
W dodatku do tej szkoły chodzę :) Człowiek marzy, żeby do tego miejsca najlepiej nie wracać, a tu na złość koncert organizują :D
Dawniej, gdy budynki nie były ocieplone było jeszcze gorzej. Szare, obdrapane mury, wszędzie malowidła pożal się Boże młodocianych "artystów"... Teraz chociaż żwawe kolorki :D
angel pisze:Aż nie chce mi się wierzyć,że taka gwiazda lat'80 Thomas Anders kolejny raz występuje w takich zwykłych miejscach... :evil:
Thomas też człowiek, do szkoły też szkoły chodził. Może mu się lata młodości przypomną... :mrgreen:
U nas nie ma "niezwykłych" miejsc. Miasto w większości powstało po wojnie, rozwijało się równolegle z Kopalnią i Elektrownią. Wcześniej to było kompletne zadupie, 10 tys. mieszkańców przed wojną, a po 3,5 tys.
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

looser106 pisze: W dodatku do tej szkoły chodzę :) Człowiek marzy, żeby do tego miejsca najlepiej nie wracać, a tu na złość koncert organizują :D
Ja bym się akurat tym faktem nie przejęła, przynajmniej miałabym jedno miłe wspomnienie związane ze szkołą :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Mamy już rozpiskę kolejności i godzin występów w Bełchatowie:
http://www.elbest.pl/pl/news/267/dzien-energetyka-2009/

Thomas tak jak pisano wcześniej, z nieco ponad godzinnym programem :)

Dojazd do Bełchatowa komunikacją zbiorową jest na tyle fantastyczny, że wybieram się tam dzień wcześniej. Czy ktoś ma podobne plany? Można by spotkać się w sobotę wieczorem lub w niedzielne przedpołudnie ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Planuję jechać na koncert Thomasa samochodem lub pociągiem,jeszcze zobaczę.
Świetnie by było ,aby fani Modern Talking spotkali się ze sobą i poznali.
Można byłoby się ugadać w jakimś miejscu poznając się, a nawet wspólnie bawić przy muzyce naszego idola :) .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

Ja jestem za .
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

IndependentGirl pisze:
looser106 pisze: W dodatku do tej szkoły chodzę :) Człowiek marzy, żeby do tego miejsca najlepiej nie wracać, a tu na złość koncert organizują :D
Ja bym się akurat tym faktem nie przejęła, przynajmniej miałabym jedno miłe wspomnienie związane ze szkołą :lol:
Być może po tym koncercie zaczniesz mieć bardziej miłe wspomnienia o swojej "budzie". :D :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
kubas988
Użytkownik nieaktywny

Post autor: kubas988 »

ja nie będe ponieważ...... 16 będe na wakacjach! :( :( :( ale mama powiedziała że MOŻE pjedziemy na Fanclub Party do Niemiec
Awatar użytkownika
secret_girl

Post autor: secret_girl »

też bym chętnie pojechała (zobaczyc Thomasa to moje największe marzenie :D ) w sumie woj.śląskie graniczy z łódzkim,jednak starzy mnie nie chcą puścic...(a mam 19 lat) :( :( :( :( :cry: kurczę,mam nadzieję,że Thomas zawita kiedyś do Będzina... :?: :?:
pozdrawiam wszystkich fanów MT;*
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja czekam na odpowiedz w sprawie występu Thomasa na Dniach Rudy Śląskiej 2010... aj super by było jakby mógł zaśpiewać w Rudzie :mrgreen:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
marian123

Post autor: marian123 »

A kto z was jedzie do Bełchatowa ?
willman

Post autor: willman »

ArCrack pisze:No i się doczekaliśmy ;) W sierpniu Thomasa ponownie zawita do nas z koncertem, tym razem wystąpi w Bełchatowie. Informacja jest potwierdzona przez Solaris Music, które zajmowało się zakontraktowaniem Thomasa na ten występ :)

ArCrack, dzieki za informacje. Ja natomiast mam pytanie czy moze wiesz cos na przyszly rok, jakis koncert bardziej na poludniu Polski. ja mieszkam za granica, chcialabym sobie zaplanowac przyjazd do Polski, tak bardzo bym chciala byc na koncercie MT. :( :( :P
ODPOWIEDZ