George Michael

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Re: George Michael

Post autor: MODERN JEANNE »

[quote="MODERN JEANNE"]Wg mnie zdziadział na starość
Wczoraj jeszcze obsłuchiwałam gościa plyty.
Głos do dziś budzi emocje z wyglądem to już inaczej bywa.To tego typu gostek który stara się wzbudzić emocje u odbiorcy pitoleniem o nieszczęśliwej i emocjonującej miłości :D
No głos mu pozostał..Głos ma fajny do dziś przyznaje że dobry jest, w ramach gdyby mnie jego wielki fan Peter napadł przypadkiem :D :wink:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Asiu czy to Ty mnie pytałaś o niewydane 2 albumy? Wiem, że kiedyś padło pytanie o ich ilość. Jest tego z 5 i pół wliczając EP, ale jaka jakość. Dwa niewydane to "Listen Without Prejudice volume 2" (być może wyjdzie w tym roku z reedycją LWP vol. 1) oraz to co miało być po nim. Kiedyś próbowałem odtworzyć tracklistę tego pierwszego. Na pewno "Too Funky", "Crazyman Dance", "Happy", "Waiting", "Disco" i "Pieces", wszystko w różnej jakości w sieci.

Z tego drugiego albumu z gwiazdami pop pochodzi min. to nagranie:

A potem było jak wiadomo "Older" i "Upper" a potem George zwolnił tempo. Ale w latach 90 tych był niezwykle aktywny muzycznie.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Wiedziałam że moje słoneczko mnie napadnie w tym temacie :D
To o czym gadaliśmy również min SMS to zagadka losu że wyszła właśnie ta płyta Volume 1 a o drugiej słuch zagnał.Z tego wynika ż Michael ma wiele jeszcze do odkrycia jak M Jackson.Przede mną jeszcze odkrywanie jego utworów bo głos mimo wieśniackiego wizerunku mu jednak pozostał
PS nie sądzisz że wzrok mu zdziczał ostatnio :?: :D
I LOVE DB AND TA!
ODPOWIEDZ