Good Karma
-
riccardo1989
Re: Good Karma
Ciekawe czy nowy album dotrze do Polski? No bo Thomas przypomniał się Polsce udanym sylwestrem i Sopotem. No i najważniesze - czy będzie mógł liczyć na nasze media jak w przypadku RMF i świątecznej piosenki.
- phantomas
- Kontakt:
Ok, tylko powiedzcie gdzie można obejrzeć teledysk do piosenki? Jak jest promowana płyta, która ma się ukazać już za niecały miesiąc?
Może znów jakiś konkursik na teledysk?
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
Good Karma ma się ukazać dopierow kwietniu, więc jeszcze jest trochę czasu.
- Adi
Fakt, albumowi przydałoby się trochę więcej promocji w mediach ale tak jak pisze Peter, jest jeszcze trochę czasu. Ja na pewno nie zapomnę płytki kupićphantomas pisze:Jak jest promowana płyta, która ma się ukazać już za niecały miesiąc?
A co do teledysku no to nie wiem. Może fani mogliby nadesłać jakieś swoje pomysły ale chyba jednak profesjonalna firma powinna zająć się produkcją teledysku, o ile powstanie
Ps. Do twoich małych złośliwości to się chyba już większość przyzwyczaiła. Na mnie nie robią już wrażenia. Po dłuższym czasie idzie się nawet przyzwyczaić. Może nawet bez twoich postów byłoby tu nudno.
-
Ninio
no i jest comeback MT tylko nie 2010 a 2009...no i bez udzialu Dietera. Mozna sie bylo spodziewac takiego kierunku Thomasa m.in. po jego koncertach w Polsce. Wysondowal rynek i przekonal sie,ze Modern Talking ma wziecie i jest potrzbne. Ja osobiscie jeszcze nie tego oczekuje no ale Thomas juz idzie w tym kierunku... chcialbym aby jego piosenki brzmialy tak aby niedalo sie stylowo odroznic ich od utworow MT
- Gasolina91
- Adi
Chyba nie tylko on. No, na pewno fajnie będzie znów usłyszeć dawne klimaty jeszcze z nie tak odległej epoki bo sprzed kilku lat.Gasolina91 pisze:Thomas chyba trochę zatesknił za brzmieniem MT
- justysia854
Mi sie Good Karma nie za bardzo podoba... pozostałe dwie piosenki- owszem, ale tak na prawde ciezko mi powiedziec cokolwiek i oceniac bo musialabym sobie posluchac tego w dobrej jakosci... Mi sie osobiscie Ibiza i For You sie bardzo podobało i mam nadzieje ze znajda sie na nowej płycie. Czekam z niecierpliwością:)
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- angel
Ja również mam wielką nadzieję na to,że na nowym albumie Thomasa znajdą się te dwa świetne kawałki czyli "Ibiza" i "For You" .justysia854 pisze: Mi sie osobiscie Ibiza i For You sie bardzo podobało i mam nadzieje ze znajda sie na nowej płycie. Czekam z niecierpliwością:)
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
przyłączam się Czekam z niecierpliwością:) na album Good Karma
- Ann
- Członek TAFC Polska
Z tych trzech nowych piosenek najbardziej podoba mi się Everybody...
MY DREAMS COME TRUE 
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Dziś przeprowadziłem rozmowę telefoniczną z szefową F-C Thomasa w Koblencji.
Poinformowała mnie że nowy album Thomasa "Good Carma" ukaże się w sprzedaży 10 maja 2009 r.
Jednym z singli z tego albumu będzie duet Thomasa z Sandrą "The Night Is Still Young".
Poinformowała mnie że nowy album Thomasa "Good Carma" ukaże się w sprzedaży 10 maja 2009 r.
Jednym z singli z tego albumu będzie duet Thomasa z Sandrą "The Night Is Still Young".
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Agata
No to trzeba się uzbroić w cierpliwość. Ciekawe, czy zrobią do tego singla teledysk. Dzięki za info, Pkmodern!
Mój numer jeden z tych trzech nowych piosenek zaprezentowanych na party to "Good Karma".
Mój numer jeden z tych trzech nowych piosenek zaprezentowanych na party to "Good Karma".
- Peter
No to jeszcze sporo czasu na zrobienie teledysku do singla.Pkmodern pisze:Poinformowała mnie że nowy album Thomasa "Good Carma" ukaże się w sprzedaży 10 maja 2009 r.
- Adi
Fajnie by było jakby powstał taki tekledysk.Peter pisze:to jeszcze sporo czasu na zrobienie teledysku do singla.
- Peter
Wiesz chyba że najważniejsza jest promocja w mediach, a jak teledysk do Good Karma będzie lecial na Vivie, to lepiej się płyta będzie sprzedawała.