hmmArCrack pisze: Przecież nie będą każdego w którym się coś dzieje zamykał.
Muzyka Dietera, a instrumentarium
- justysia854
Re: Muzyka Dietera, a instrumentarium
'prawdziwy "pies" jest przede wszystkim wierny i zawsze walczy do końca'
- MichałT
Powiem jedno Atlantisie. Przegrałeś.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Atlantis
Cóż. Pokonałeś mnie.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- phantomas
- Kontakt:
To jest naprawdę dobre, zwłaszcza wykonanie BL przypadło mi do gustu. Świetna interakcja Thomasa z publicznością.adamstan pisze:Aczkolwiek, piosenki MT akustycznie (z koncertu Thomasa) wymiataja (uwaga - ci ktorzy nie lubia blackbird i songs forever - nie sluchac)
Tam można jeszcze znaleźć Atlantis Is Calling
Naprawdę niezłe
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- labambino
A wiedzieliście,że C.C.Catch grała w Blue System na klawiszach?
Zobaczcie ten filmik.Widać jak Caro udaje,że gra na Yamaha DX7.
Fajne!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6X8X89Vkdc4
Zobaczcie ten filmik.Widać jak Caro udaje,że gra na Yamaha DX7.
Fajne!!!
http://www.youtube.com/watch?v=6X8X89Vkdc4
you can win if you want!
- Peter
To był ten sam występ, co występ Caro z House of mystic lights. Naprawde wszyscy nieźle udają, bo jadą z playbacku.
- justysia854
Wykonanie Thomasa genialne... szkoda tylko ze nie ma lepszej jakosci. Swoja drogą chetnie bym posłuchała piosenek MT w nowych aranzacjach Thomasa... moglby wydac taka plytkę...
- FAN MT
- Użytkownik nieaktywny
Hahaha,aleś błysną inteligencją,takich zespołów jest tysiące,i mają wiekszą sławe,niż ci pocący się na żywca,nikt w dzisiejszych czasach nie będzie się trudził dodatkową robotą,poprostu nie ma na to czasu.jkris pisze:modern talking i instrumentarium mozna zamknac w 2 okresleniach- w studio 1 instrument czyli komputer, na scenie duzo instrumentow tyle, ze niepodlaczonych do pradu
- justysia854
Z tym akurat sie nie zgodzę- SF to bardzo dobra płyta, bardzo dobre aranżacje i bardzo dobre wykonanie. Ja uwazam ze to jedna z najlepszych płyt Thomasa, a piosenki do których linki podesłał adamstan są również genialne... Ogólnie uważam ze w takich aranzacjach Thomas czuje sie najlepiej- tzn nie mowie ze faktycznie tak jest bo mi tego nie powiedzialAtlantis pisze:Tyle, że tego z Songs Forever porównać się nie da, bo tu jest to zaaranzowane cudownie, a tam... no to każdy słyszał. Gdyby SF było tak zrobione byłaby to cudowna płyta.
- Atlantis
justysia854 pisze:
Z tym akurat sie nie zgodzę- SF to bardzo dobra płyta, bardzo dobre aranżacje i bardzo dobre wykonanie. Ja uwazam ze to jedna z najlepszych płyt Thomasa
Michael Buble — Call Me Irresponsible
oraz Rod Stewart — As Time Goes By: The Great American Songbook Volume II (akurat druga część tej serii jest moją ulubioną). Posłuchaj i napisz czy jednak nie słyszysz wyraźnej różnicy pomiędzy tymi aranżacjami a tymi z SF.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Prosić można, a niektórzy i tak mają to głęboko w d...
FAN MT otrzymuje ostrzeżenie, za ostatni post i całokształt wypowiedzi podczas dotychczasowej działalności na forum.
FAN MT otrzymuje ostrzeżenie, za ostatni post i całokształt wypowiedzi podczas dotychczasowej działalności na forum.
Jak piszesz tak cię widzą.
- labambino
Amen!Już Arcrack myślałem,że nie przeczytałeś tegoArCrack pisze:Prosić można, a niektórzy i tak mają to głęboko w d...
you can win if you want!
- Peter
Nareszcie, cieszę się bardzo bo mialem z nim rachunki do wyrównania.ArCrack pisze:FAN MT otrzymuje ostrzeżenie, za ostatni post i całokształt wypowiedzi podczas dotychczasowej działalności na forum.
- Mateusz
Piąteczka Panie Atlantis - to jedyny album jazzowo bluesowy który mnie powalił na kolana, aż sobie oryginał kupiełm z wrażenia bo przyznam sie bez bicia że najpierw ściagnałem go z internetu.Atlantis pisze:Michael Buble — Call Me Irresponsible
A z tym dziwacznym stwierdzeniem nie umiem sie zgodzic nijak, bo dla mnie nie ma nic piekniejszego niż pocąca się kapela dająca z siebie 110% na żywo. Dla takiego widoku warto chodzic na koncerty.FAN MT pisze:takich zespołów jest tysiące,i mają wiekszą sławe,niż ci pocący się na żywca,nikt w dzisiejszych czasach nie będzie się trudził dodatkową robotą
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Adi
Masz 100% racji. Z założenia koncert "na żywo" powinien być taki.Mateusz pisze:bo dla mnie nie ma nic piekniejszego niż pocąca się kapela dająca z siebie 110% na żywo. Dla takiego widoku warto chodzic na koncerty.
- Atlantis
No płyta ta robi na prawdę ogromne wrażenie, z resztą jak wszystkie togo wykonawcy. a zdarzyło Ci się słuchać standardów w wykonaniu Stewarta? Też są z najwyższej półki.Mateusz pisze:
Piąteczka Panie Atlantis - to jedyny album jazzowo bluesowy który mnie powalił na kolana, aż sobie oryginał kupiełm z wrażenia bo przyznam sie bez bicia że najpierw ściagnałem go z internetu.
No a oprócz tego Frank Sinatra, polecam zwłaszcza My Way i chyba moje ulubione New York New York.
To właśnie jest jazz lub smooth jazz na najwyższym poziomie, wersje Thomasa niestety nie dorastają temu do pięt. Jest to tym bardziej dziwne, że te wykonania live zaprezentowane tutaj są zachwycające...