Sport

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
alunia13

Re: Sport

Post autor: alunia13 »

Ja kibicuje całym sercem Anglii / moja ulubiona druzyna pochodzi z tego kraju/ oraz Włochom.
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Alunia, jaka drużyna? Bo moja ulubiona to Ajax i Chelsea.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Być może jakąś niespodziankę sprawi nawet Portugalia. Turnieje MŚ i ME przebiegają często dość zaskakująco więc ciężko typować na tym etapie zwycięzcę. :?: :| Pamiętam jak nawet Korea Południowa (która teraz gra z Grecją i prowadzi narazie 2:0 :D ) zaszła dość daleko (chyba nawet do ćwierćfinału :D ) na któryś ostatnich Mistrzostwach Świata. :wink: To tak myślę, że jak taka Korea mogła dojść to może i my dojdziemy do takiego etapu za 2 lata u nas pokonując po drodze np Niemców i np Włochy :?: :mrgreen: Byłbym w niezłym szoku gdyby jakimś cudem tak się stało. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

To było w 2002 roku i zajęła 4 miejsce, w ogóle cieszy, że tak fajna i niedoceniana drużyna jak Korea ma bardzo duże szanse na wyjście z grupy obok Argentyny. :) Co do Polski, to jestem optymistą, w każdym turnieju - także i w obecnym - sędziowie sędziują "pod gospodarzy". :)
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Peter pisze:Co do Polski, to jestem optymistą, w każdym turnieju - także i w obecnym - sędziowie sędziują "pod gospodarzy". :)
Pomogli Korei w 2002 roku, FAKT, ale całkowicie nie rozumiem jak po meczu RPA z Meksykiem mogłeś napisać że "także i w obecnym sędziują pod gospodarzy".
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
Peter

Skrzywdzili Meksyk, gwiżdżąc pod gospodarzy. Zupełnie nie rozumie jak może takie coś pisać ktoś kto deklaruje się za kibica meksyku.... Zawsze gwizdki są po stronie gospodarzy, nie wiedziałeś o tym? :P
Awatar użytkownika
FMike

Post autor: FMike »

Napisałem wcześniejszy post tylko dlatego że wnerwia mnie, gdy ktoś po jednym meczu w którym zagrali gospodarze i w którym była jedna (i wcale nie taka pewna sytuacja) od razu określa że gwiżdżą pod gospodarzy,(swoją droga zobaczymy w następnych meczach, bo sam jestem ciekawy).

Nadmienię tylko że zarówno ekipa RPA, ani tym bardziej Meksyku nie narzekała na poziom sędziowania, przeciwnie, chwalili sędziego i jego ekipę za świetnie wykonana pracę, a wielu ekspertów potwierdziło to w licznych wypowiedziach na ich temat, zarówno wczoraj jak i dzisiaj.

idę na mecz :D
"...I'm A Rough Boy..."
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Peter pisze:Kto wygra mundial? jakie macie typy? Ja stawiam na Brazylię, ale kibicuję też Portugalii, Holandii i USA.
A Thomas stawia na Hiszpanię. Przynajmniej na razie. Obstawiał też zwycięstwo Meksyku w meczu z RPA, a wynik był inny.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

A ja dzisiaj stawiałam na wygraną Niemców z Australią no i wygrali aż 4:0. Świetnie im poszło, a Neuer nie puścił bramki. Kibicuję Niemcom od 2006 r., bo właśnie wtedy zaczęłam kibicowac Bayernowi Monachium. Do dzisiaj jest to mój ulubiony klub. :wink: Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Peter

W tym meczu już po kilkunastu minutach było pozamiatane, bo Niemcy szybko strzelili dwie bramki, Australia to jak dotąd jedna ze słabszych drużyn, kompletnie nic ciekawego nie pokazała, no ale rywala miała niezwykle trudnego. Myślę, że z tej grupy z drugiego miejsca wyjdzie Ghana. Także ładnie grali.
alunia13

Post autor: alunia13 »

Peter pisze:Alunia, jaka drużyna? Bo moja ulubiona to Ajax i Chelsea.
Oczywiście Chelsea :D Chociaz Liverpool tez lubię:)
Ja z ojcem obstawiłam wszystkie wyniki i założylismy sie kto wygra i okaże się najlepszym typerem. Jak narazie mamy remis xD
Dzisiaj grają Włochy i oby wysoko wygrali :D
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Moim zdaniem, dobrze że Polacy nie grają w tych zawodach w RPA bo by się gorzej skompromitowali :roll:
Nikogo nie obstawiam, podobno mają ze sobą grać USA i Anglia, czekam na ten mecz, dla żartów mówię że będzie grał 'syn z ojcem' (w kontekście historycznym) :P
Awatar użytkownika
Peter

Jasmine, ale mecz USA z Anglią przecież już się odbył. Było 1-1. :P
Awatar użytkownika
Jasmine

Tak? O.o
Jak zwykle jestem 'dobrze ogarnięta' w tym temacie (w sumie jestem 'wspaniale ogarnięta' wszędzie, więc co za różnica :lol: )
Dzięki za informację :lol:
Awatar użytkownika
Peter

Sędzia kalosz.... zupełnie nieuzasadniona była czerwona kartka dla Klosego. Klose dostał bowiem żółtą kartkę za faul, co rozumiem, ale zaraz mu dał drugą żółtą tylko dlatego, że dyskutował z sędzią. Jak tak można przez głupiego sędziego Niemcy przegrali mecz.... :twisted:
Awatar użytkownika
Jasmine

Skąd ja to znam.... Nauczyciele też dają uwagi za dyskutowanie :P

A Webb sędziuje w tych mistrzostwach?
ODPOWIEDZ