Najsłabszy album?
- IndependentGirl
- Daniel
Re: Najsłabszy album?
America i In The Garden Of Venus to mają być najsłabsze albumy ?
Ech, mają co niektórzy dziwny gust...
Z tego zestawienia też wynika, że najlepszy jest Ready For Romance
Ech, mają co niektórzy dziwny gust...
Z tego zestawienia też wynika, że najlepszy jest Ready For Romance
- Peter
Toptalne zaskoczenie? Dla mnie te 2 to najlepsze w historii.
Gdybym miał wybrać najsłabszy po BFG to Victory bym wybrał, za dużo tam techniawy.
-
Remas
Według mnie nie można określić który album był najsłabaszy . Każdy jest dobry .
Czasem mam ochotę na inny , potem znów inny słucham . Zależy też od humoru
Czasem mam ochotę na inny , potem znów inny słucham . Zależy też od humoru
- użytkownik #1463
Jeszcze do niedawna uważałem album ''Year Of The Dragon'' za najgorszy, ale się jednak do niego przekonałem i trochę awansował na mojej liście ulubionych albumów
Teraz za najgorszy uważam Back For Good.
- Lady Lai
Nie zasiewajmy ziaren niepewności w naszych czystych "fańskich" umysłach:D. MT to MT, w 100%, każdy album ma coś w sobie.
Och, come on- WIN!
-
Ninio
Back for good to zbior najlepszych piosenek Modern Talking wiec ciezko uznac ten album za najslabszy. Ja najrzadziej slucham In the garden of venus. czy jest najslabszy? Niewiem...ale slucham go najrzadziej
- Daniel
Alez mozna, gdyż te piosenki sa niestety w bardzo kiepskich wersjach.Ninio pisze:Back for good to zbior najlepszych piosenek Modern Talking wiec ciezko uznac ten album za najslabszy.
- mabuse89
Po powrocie zdecydowanie najsłabszy i najbardziej monotonny jest dla mnie ,,Alone''
Natomiast jeśli chodzi o lata 80te to to nie przepadam do końca za ,,let's talk about love'' - pojedyncze piosenki słucha się nawet bardzo miło, ale całośc zbyt monotonna... Często wśród najsłabszych fani wymieniają ,,In the garden of Venus'', ale zwrócmy uwagę, że jak na album, który tworzony był ,,na odczepnego'', jest dośc dopracowany, no i zawiera takie perełki jak ,,In 100 Years'', ,,It's Christmas'', ,,Don't lose my number'' czy bardzo rytmiczne ,,Locomotion Tango'' 
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- MTalkingusia28
Jeśli chodzi o szczerośc to mnie podobają się wszystkie ich albumy. Może wolę te po `98, częściej właśnie tych płyt słucham, co nie oznacza, że uważam któryś z albumów za gorszy od pozostałych, bo dla mnie taki nie istnieje. Codziennie od 11-u lat słucham płyt Modern Talking i nie uważam którejś z płyt za gorszą czy lepszą. Wszystkie płyty Modern Talking są dla mnie na równi. 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Fanka MT
Moim zdaniem, żaden z albumów Modern Talking nie zasługuje na miano najsłabszego, jednakże jak już mam się zdecydować na jeden, to wskazałabym "In the garden of Venus", ze względu na to, że jest to album, który mnie najbardziej do siebie nie przyciąga. Podobają mi się z niego praktycznie tylko dwie piosenki. Poza tym, widząc wyniki ankiety, to większość forumowiczów podziela moje zdanie 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- MODERN JEANNE
Też In The Garden Of Venus choć można na nim znaleźć i leprze piosenki.Jednak cały album ustępuje trochę innym.
I LOVE DB AND TA!
- antonn
Wszystkie albumy MT są dobre. Każdy ma jakieś ''perełki''. Jednak na ostatnim jest ich najmniej. Z albumu Universe podobają mi się tylko dwa utwory: TV Meakes The Superstar oraz Should I, Would I, Could I. Dlatego oddałem głos na ten album. 
- kate
Witam w klubie. Każdy album ma w sobie coś takiego,że mogę słuchać go całymi dniami i nocami.IndependentGirl pisze:Nie zagłosuję, bo według mnie zespół nie wydał żadnego słabego albumu
Liczba słabych albumów: 0
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
-
Marcin87
Ogólnie zagłosowałem na Alone, bo ten wydaje mi się najsłabszy, ale to nie znaczy, że go przekreślam, po prostu musiałem coś wybrać
Album oceniam 4/6, reszta albo stoi tak samo, albo wyżej 
- restimek
Dla mnie najslabszym albumem jest Universe a zaraz po nim Victory (poza singlowymi piosenkami nie widzę w nich nic ciekawego i raczej do nich nie siegam) Na 3 miejsciu postawił bym Let' talk about Love - poza Cheri Cheri Lady która (o ironio) jest moją ulubioną piosenką MT nie ma na niej dla mnie nic ciekawego. Dziwi mnie tylko dlaczego In the garden of Venus dostał tak wiele głosów jako najsłabszy album... Jak dla mnie jest to jeden z lepszych.... In 100 Yers, Locomotion Tango, Slow Motion - toż to majstersztyk.....
Trust your emotions, Believe in your dreams