Don't take Away My Heart
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- you're my heart
Re: Don't take Away My Heart
Ale mi nie chodzi o to.
Wersja vocal z singla jest dłuższa od tej albumowej.(Chodzi o to że chórek śpiewa jeszcze jedną częśc refrenu na koncu : W albumowej ostatni refren chórku zaczyna się od słow Why Do You Promise? ,a w singlowej od Don't Take Away My Heart.)
Wersja vocal z singla jest dłuższa od tej albumowej.(Chodzi o to że chórek śpiewa jeszcze jedną częśc refrenu na koncu : W albumowej ostatni refren chórku zaczyna się od słow Why Do You Promise? ,a w singlowej od Don't Take Away My Heart.)

- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- FMike
Zdecydowanie bardziej lubię wersię Don't Take Away My Heart z rapem (nieprzepadam szczególnie za nim ale akurat tutaj Eric spisał się wyśmieniecie dużo dowartościowując ten utwór, który nie podoba mi się już tak bardzo gdy zwrotki śpiewa Thomas) ...wersja Fly to th Moon z tego singla również robi dobre wrażenie, tak samo jak Megamix w którym wydaje mi się że piosenki mają "nowy" nieco zmieniony podkład basowy...
"...I'm A Rough Boy..."
- you're my heart
- MTalkingusia28
Ja lubię obie wersje tej piosenki, ale bardziej wolę wokalną wersję, bo wolę słyszec Thomasa niż Erica. Nie przepadam za rapem, ale bardzo chętnie słucham też i rapowych wersji M.T.
Bardzo mi się podoba wersja z rapem do You`re My Heart, You`re My Soul i do Brother Louie.
Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Romantic Warrior
dla mnie jest to najsłabszy singiel duetu
+ melodia referenu b.podobna do refrenu "Everlasting Love" Sandry...
chyba faktycznie "Fly To The Moon" byłby lepszym materiałem na singla...
+ melodia referenu b.podobna do refrenu "Everlasting Love" Sandry...
chyba faktycznie "Fly To The Moon" byłby lepszym materiałem na singla...
-
Marcin87
Najlepsza jest wersja wokalna. Rap do tej piosenki nie pasuje
Zamiast wersji rapowanej wolałbym instrumentalną. Ciekawe, że na tym singlu umieścili kolejny mix piosenek MT