Mów kiedy i gdzie takie zloty,choć w tą wyjątkowo chłodną porę możne być spory dyskonfort
Pytasz coś w rodzaju czy wśród fanów MT, mogą być fani Depeche Mode.
Mogę to objaśnić.Nasz zespół, który widzę że Tobie również pasował skończył się w 2003 r, więc od tego czasu minęło już 15 lat podczas których których człowiek chciał by czegoś zwyczajnie słuchać.
Dlatego wydaje mi się że fani tego cukierkowego bandu nie pozamykali się tylko na jeden gatunek, ale widzę że przewaga jest na te kultowe.Szczególnie te które wniosły coś do muzy...
Ja miałam jazdę z Depeszami jakieś 9 lat temu i muszę Ci napisać że to była ostra jazda...
Wszystkie albumy, koncerty na YT. Zwyczajnie zaczarowali chłopcy bo ich muzyka nie mieszała się z tłumem a był tak innowacyjna z własną inicjatywą jaką kiedyś MT wnieśli.
Mamy zresztą na forum kolejnego ich fana- pana Petera, który w którymś momencie swojego życia też zwrócił na nich mocną uwagę

.Być może jest ich więcej tylko o tym nie piszą.
Osobiście jeszcze jako kultowy zespól Pet Show Boys pokochałam, więc gdy nasza grupa MT nie istnieje od tylu lat trzeba się rozglądnąć
PS A czy te dwie grupy Modern Talking i Depeche Mode nie wydają Wam się czasem podobne?
Obydwie wprowadziły na rynek własny sound i brzmienie,Zmienili postać muzyki ,która potem była kopiowana.
Mamy tu Dava i Thomasa, dysponujących super basem i dwóch blondasów-Dietera i Martina piszczących falsetami