(nie)Dzięki Ja to teorię i tak już zdawałem 4 lata temu z wynikiem pozytywnym, lecz nie podszedłem do jazdy i tak oto wszystko mi się przedawniło
Teraz idę na teorię i od razu ustalę termin zdawania jazdy. To będzie mój najgorszy i zarazem najtrudniejszy egzamin w życiu Ale co zrobić... trzeba przez to przejść, mam tylko nadzieję że egzaminu nie przeprowadzi młoda kobieta...
A z okazji świąt już teraz mogę wam życzyć DUŻO przepięknych świątecznych perełek w eterze
Z OKAZJI ZBLIŻAJĄCYCH SIĘ ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA
WSZYSTKIM FANOM ŻYCZĘ
Pogodnych i Szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia,
wypełnionych radością i miłością, niosących spokój
i odpoczynek, Nowego 2011 roku pełnego optymizmu i szczęścia
Ja również dołączam się do tegorocznych życzeń, niech w nas wszystkich zamieszka Duch Bożego Narodzenia, życzmy sobie wzajemnie może mniej prezentów czy obfitości na stołach a więcej wzajemnej życzliwości, czasu spędzonego w gronie osób bliskich, i jeszcze takiej malutkiej jak pojedyncza iskierka z zimnych ognii, chwili refleksji nad samym sobą. A tam gdzie to będzie możliwe, białego szaleństwa na deskach - niech to będą aktywne Święta
Życzę tego Wszystkim nam razem, skupionym wokół ModernTalking.pl
Ja również się dołączam. Dużo zdrówka, pieniędzy(chodź nie one w życiu są najważniejsze) i szczęścia. Życzę również Wam wszystkim spełnienia marzeń(niekoniecznie wszystkich, bo nie można mieć wszystkiego ), pogody ducha i dużo uśmiechu na co dzień!
Na Swieta Bozego Narodzenia zycze Wam wszystkim zycze wam milych spotkan w rodzinnnym gronie i prezentow pelne dlonie.
A w nowym ruku 2011 szczescia ,zdrowia, pelnego portwela i spelnienia wszystkich mazen
Eva Lyttek
Życzę wszystkim forumowiczom zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenie, dużo szczęścia w nadchodzącym 2011 Roku i wytrwałośći w dążeniu do celu.Pozdrawiam wszystkich.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Witajcie.
Chciałem wszystkim złożyć życzenia Świąteczne i Noworoczne. Uśmiechu, radości, zdrowia, wszystkiego Naj i oczywiście życzę Wam by Wasze marzenia spełnily się jak najlepiej.
Wesołych Świąt!
Bez zmartwień,
Z barszczem, z grzybami, z karpiem,
Z gościem, co niesie szczęście!
Czeka nań przecież miejsce.
Wesołych Świąt!
A w Święta,
Niech się snuje kolęda.
I gałązki świerkowe
Niech Wam pachną na zdrowie.
Wesołych Świąt!
A z Gwiazdką! -
Pod świeczek łuną jasną
Życzcie sobie - najwięcej:
Zwykłego, ludzkiego szczęścia
Ja też życzę wszystkim wiele szczęścia, radości i miłości dla najbliższych i od najbliższych. Życzę wszystkim też i tego, aby nadchodzący Nowy Rok był jeszcze lepszy od bieżącego. I oby było jak najmniej zmartwień i rozczarowań, a więcej rodosnych i szczęśliwych chwil z rodziną w rodzinnym gronie przy choince. Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
Wszystkim Forumowiczom, Administratorom, Fanom składam najlepsze życzenia zdrowych, wesołych, rodzinnych i pełnych prezentów i miłych niespodzianek Świąt Bożego Narodzenia!
Życzę wszystkim fanom, aby te święta były tak piękne jak muzyka Modern Talking Wesołych, spokojnych, pogodnych świąt, oraz szczęśliwego nowego roku 2011