Thomas Anders wkrótce w Krakowie
-
andrzej1988
Re: Thomas Anders wkrótce w Krakowie
chyba że ktoś nagra ten koncert porządną kamerą i umieści na you tube hah.
- Peter
Ciekawie jak Thomas rozwiąże sprawę z chórkami. Nory Balling i Jutty Temes śpiewających chórki raczej się nie spodziewam, a Claudia się na scenie nie lubi pokazywać, może chórki zaśpiewa ta sama ekipa co w Sopocie? Jedno jest prawdopodobne, że się Thomasowi spodoba w Krakowie.
-
andrzej1988
Dadzą sobie rade napewno. Zauważcie że Thomas teraz śpiewa cały czas na żywca bez playbacku. Za czasów Modern Talking więcej śpiewali z playbacku, natomiast Thomas robi odwrotnie i to chyba dobrze.
- shizonek
Pewnie, że dobrze, 'śpiewanie' z playbacku to obciach, nie pojmuję, po co to komu. Takiej Dodzie czy innej to wiem, że to potrzebne, by nie było słychać fałszowania, ale Anders przecież świetnie daje radę na żywo. 
- Peter
Wiesz The Beatles czy inne gnioty na pewno też jechali z playbacku, co Thomasowi się rzadko zdarza. 
-
andrzej1988
no tak Thomasowi rzadko się zdarza śpiewać z playbacku. Ale Modern Talking często śpiewali z playbacku. tylko THomas teraz zaprzestał. No i dobrze że tak jest. Thomas Powinien chwalić się swoim głosem. Przecież on ma taki super głos. Jestem całkowicie za tym że thomas śpiewa bez używania playbacku.
- Peter
Dokładnie, w latach 1987-1989 śpiewał praktycznie zawsze z playbacku. Bardzo komicznie wyglądał chórek, który tworzyły Nora i Jutta udając, że śpiewają, podczas gdy chórki ewidentnie leciały z playbacku. bardzo to dobrze było widać na koncercie w Chile'89, gdzie w pewnym miejscu jest wydłużenie w chórkach. Później już na szczęście TA zaczął śpiewać live.
- shizonek
Nie rozumiem takich praktyk.. hmmm... po co im to było?Peter pisze:Dokładnie, w latach 1987-1989 śpiewał praktycznie zawsze z playbacku.
Czy ktoś może mi wyjasnić "po co 'śpiewa' się z playbacku", bo zawsze mnie to nurtowało. Serio pytam.
-
Pointrox
Często chodzi o to, żeby artysta mógł skupić się na ruchach scenicznych. Wyobraź sobie, że Thomas w połowie piosenki jest już zasapany, bo np. w Moskwie hasa energicznie po scenie plus grzejące od góry reflektory - łatwo się można wykończyć. W dodatku łatwiej jest mu uzyskać kontakt z publicznością, ponieważ nie będzie miał ewentualnych problemów związanych z powrotem do śpiewania.shizonek pisze:Nie rozumiem takich praktyk.. hmmm... po co im to było?Peter pisze:Dokładnie, w latach 1987-1989 śpiewał praktycznie zawsze z playbacku.Rozumiem jeszcze puścić muzykę z taśmy, ale wokal? Bez sensu.
Czy ktoś może mi wyjasnić "po co 'śpiewa' się z playbacku", bo zawsze mnie to nurtowało. Serio pytam.
Albo po prostu czyste lenistwo i strach/niechęć do śpiewania live.
- Peter
Ja liczę na parę solowych utworów, szczególnie tych z Down on sunset albo Whispers.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Czesc Wszystkim. Czy wiecie cos o tym koncercie Thomasa w Krakowie?
Czy to prawda? Pytam o to dlatego że ten gośc Wiechczyński jest znany w Krakowie z walenia ściemy. Na stronie klubu nic nie jest napisane. Jeśli to prawda to Szacun dla Wiechczyńskiego ale nie chce mi sie w to wierzyć.
pozdro
Czy to prawda? Pytam o to dlatego że ten gośc Wiechczyński jest znany w Krakowie z walenia ściemy. Na stronie klubu nic nie jest napisane. Jeśli to prawda to Szacun dla Wiechczyńskiego ale nie chce mi sie w to wierzyć.
pozdro
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
-
Pointrox
Ja już czuję że to kit.
Patrzę na zdjęcie, które jest pokazane, i mam wrażenie, że obok Wiechczyńskiego stoi jakiś sobowtór.
Żeby was nie cofać do tego momentu:

Porównanie. Jak dla mnie, zupełnie inny człowiek. Może to druk tak zniekształcił Tomaszka, ale wydaje mi się, że do spotkania nawet nie doszło. Zdjęcie spreparowali, aby dać ludziom namiastkę koncertu.
Zresztą, zostawiam to pod waszą ocenę.
Patrzę na zdjęcie, które jest pokazane, i mam wrażenie, że obok Wiechczyńskiego stoi jakiś sobowtór.
Żeby was nie cofać do tego momentu:

Porównanie. Jak dla mnie, zupełnie inny człowiek. Może to druk tak zniekształcił Tomaszka, ale wydaje mi się, że do spotkania nawet nie doszło. Zdjęcie spreparowali, aby dać ludziom namiastkę koncertu.
Zresztą, zostawiam to pod waszą ocenę.
- marian123
Fakt coś nie podobny do naszego Thomasa ale kto wie może to jednak prawda.
- Adi
No jak dla mnie obydwaj Thomasowie się różnią i to znacznie ale to jeszcze nie przesądza, że zdjęcie wklejone przez Pointroxa jest fałszywe, choć dzisiejsza technika komputerowa może prawie wszystko.
Okaże się za jakiś czas i sprawa się wyjaśni.
- Jaro25
- Członek TAFC Polska