Bohlen & Górniak?

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

A pan Skyliner89MT nie zrozumial co napisal Jkris. Wiec tlumaczymy. Przytocze fragment zdania Jkrisa:
jestem ciekawy jakby to wygladalo gdyby mial zaspiewac do tak wolnego podkladu przy jakim spiewac musiala Gorniak...
Rozumiesz sens tego fragmentu, a zwlaszcza tego pogrubionego?
Pozdrawiam
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Nie ma co bronić Edzi. W jakimś programie telewizyjnym (chyba u Wojewódzkiego, choć pewności nie mam) mogła się zrehabilitować i zaśpiewać hym a'capeella :idea: I co :?: - zawyła go podobnie jak na mistrzostwach <młotek> Więc ja nie wiem czy to kwestia podkładu :?:
Obrazek
alunia13

Post autor: alunia13 »

Całkowicie zgadzam się z Dr Mabuse :D Nierozumiem dlaczego wszyscy ja bronia za tamten występ. :twisted:
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

a ja nie rozumiem po co wieszac na niej psy za cos co było gdzies kiedyś dawno temu, wszyscy wiemy ze umie śpiewać, wtedy nie wyszło - trudno. nie widze najmniejszego sensu w rozpamiętywaniu tego.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Tak rozumiem sens tego pogrubionego fragmentu bardzo dobrze i tak to nie zmienia faktu, że Górniak wtedy zrobiła wioche. Miała drugą szanse tak jak powiedział Dr Mabuse i co ??? Nie wykorzystała jej.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
jkris

Post autor: jkris »

Skyliner89MT pisze:Tak rozumiem sens tego pogrubionego fragmentu bardzo dobrze i tak to nie zmienia faktu, że Górniak wtedy zrobiła wioche. Miała drugą szanse tak jak powiedział Dr Mabuse i co ??? Nie wykorzystała jej.
jak mawial moj dziadek- strzyzone, golone, lyse!
a to, ze Bohlen zawsze wyje jak zazynany knur nie przeszkadza Ci? :lol:
alunia13 pisze:Nierozumiem dlaczego wszyscy ja bronia za tamten występ. :twisted:
dlatego, ze jego krytyka byla niewspolmierna z tym co tam sie wydarzylo. do dzis mowi o tym pol Polski, tak jakby wydarzyla sie tam jakas tragedia... tymczasem nikt nie mowi o patalachach z polskiej reprezentacji, ktorzy wtedy skompromitowali sie na oczach calego swiata :roll:
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

"wycie" Dietera Bohlena jak powiadasz mi nie przeszkadza. Kompromitacja na oczach całego świata będzie wtedy kiedy Polska nie zdąży wybudować sieć dróg, stadionów itp. na Euro 2012. To będzie kompromitacja. Na Mistrzostwach Świata w 2006 roku w Niemczech też przegrali 2 mecze i wygrali jeden na otarcie łez. Tak samo jak w Korei i Japoni w 2002 roku. Edytka zamiast im dodać skrzydeł to im ukruciła o połowe :lol:
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Ja proponuje zamknac ten bezsensowny temat.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
alunia13

Zgadzam sie w 100%.Skończmy to :)
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

phantomas pisze:Ja proponuje zamknac ten bezsensowny temat.
nawet trzeba :)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
jkris

Post autor: jkris »

only love pisze:hmm lubię lady pank (...) jakos nie przypominam sobie żebym słyszała o podobnym wybryku lady pank
Nawet do roku więzienia grozi wokaliscie grupy Lady Pank, Januszowi Panasewiczowi. Odpowie za trafienie po pijanemu plastikowa butelka w głowę kobiety podczas koncertu w Pruszczu Gdańskim w 2007 r.

to akurat dzis wylapalem w newsach w necie ;-)
a temat faktycznie czas zamknac, bo nic nowego juz raczej nie wymyslimy ...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

jkris pisze:
only love pisze:hmm lubię lady pank (...) jakos nie przypominam sobie żebym słyszała o podobnym wybryku lady pank
Nawet do roku więzienia grozi wokaliscie grupy Lady Pank, Januszowi Panasewiczowi. Odpowie za trafienie po pijanemu plastikowa butelka w głowę kobiety podczas koncertu w Pruszczu Gdańskim w 2007 r.

to akurat dzis wylapalem w newsach w necie ;-)
a temat faktycznie czas zamknac, bo nic nowego juz raczej nie wymyslimy ...
no no też nieźle rozrabia a odnośnie edyty to czemu nie wykorzystała szansy na to by pokazać ze zna melodię hymnu??? a moze ona jej nie zna. :?:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Re: Bohlen & Górniak?

Post autor: Peter »

Bardzo się cieszę, że nigdy nie doszło do tej współpracy, ze jednak Bohlen ma sluch i tak nisko nie upadł. górniak ma jedną mocną stronę potrafi krytykować wszystkich, którzy chcą profesjonalnie śpiewać. Niestety ma też jedną wadę: brak talentu. Jej piosenki nie schodzą z list przebojów. :lol: Wszystko bowiem co nagrała jest totalnym badziewiem. No i ma fatalną wymowę, angielski w jej wykonaniu brzmi kiepsko. Dobrze, ze Bohlen tak nisko nie upadł, bo to by było tak jakby współpracował z Dodą. Ktoś taki kto robi sobie kpiny z polskiego hymnu powinien już nigdy nie brać się za śpiewanie.
alunia13

Ja też jej nielubie. Głos to może ona i ma ale nieumie go wykorzystac. A to, ze się wszystkich czepia jest irytujące <młotek>
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

A czy jej się nie czepiali i nie prześladowali jej?!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Tego nie wiem ale górniak zachowuje się w myśl przysłowia: "zapomnial wół jak cielęciem był".
ODPOWIEDZ