Śmierć Kohlera - czy to prawda?
- Peter
Re: Śmierć Kohlera - czy to prawda?
Powiedział: "jednego dziadka mniej, człowiek się rodzi i umiera i nie ma nic w tym dziwnego'... Na pogrzebie oczywiście się nie pojawił...
- MODERN JEANNE
Peter ty to już masz zwidyPeter pisze:Ostatnio zaczynam powątpiewać czy Rolf faktycznie zmarł, bo pojawił się film z nagrywania nowego album Ashleya gdzie w studio siedzi Koehler...... (około 1:06)
A jeżeli faktycznie zmarł, to ciężko mi to odżałować, powiem, ze bardziej mnie przejęła jego śmierć niż odejście króla popu, SIB z Koehlerem byłby świetną alternatywą dla Andersa, za którym tak bardzo nie przepadam... Pamiętam występy na niedługo przed terminem, którym określili jego śmiercią i Rolf występował tak fajnie ubrany w białą marynarkę i ciemne okulary i był w znakomitej formie, nic nie zwiastowało jego śmierci...
Nie chcesz sie chyba pogodzić ze on odszedł.
Ale prawda jest to ze facet siedzący tam jest potwornie podobny do Kohlera i gdy go zobaczyłam az ciarki mnie przeszły.
A możne oni coś uknuli
Choć to oczywiście śmieszne
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Skoro Ty sama widzisz to znaczy, że nie mam żadnych zwidów, a odnośnie drugiej części Twojej wypowiedzi, faktycznie nie umiem się pogodzić z tym, że nie wróci, bo on był najlepszy z tych - jak to nazwałaś - kaczek.MODERN JEANNE pisze: Peter ty to już masz zwidy![]()
Nie chcesz sie chyba pogodzić ze on odszedł.
Ale prawda jest to ze facet siedzący tam jest potwornie podobny do Kohlera i gdy go zobaczyłam az ciarki mnie przeszły.
A możne oni coś uknuli![]()
![]()
Choć to oczywiście śmieszne
- MODERN JEANNE
Wiesz, gdybyś ty mi tego nie zasugerował na pewno by mi do głowy nie przyszło żeby widzieć w tym facecie Kohlera.Ale przyznaje obecnie ze podobieństwo jest wielkie aż razi po oczach.
Moze to duch albo Kohler zmartwychwstał

Moze to duch albo Kohler zmartwychwstał
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Ja też mam wątpliwości co do jego śmierci, bo np; jak to możliwe, że nie zdążył dograć wokali na "Out of the blue" a nagrał za to wokale na "Heartbreak Boulevard", które się ukazało już znacznie po jego śmierci.....
- phantomas
- Kontakt:
Zadzwoń do agenta Muldera, myślę, że z przyjemnością zajmie się tą zagadką.
Myślę, że to ONI maczają w tym palce.
Myślę, że to ONI maczają w tym palce.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Peter
No ale widzieliśmy siedzącego Rolfa przy okazji prac nad 7 mym albumem Ashleya, do tego nagle wychodzą jego piosenki, coś tu zwyczajnie nie gra.... 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Podpowiedź: nie każda piosenka jest nagrywana tydzień przed premierą.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Adrian77
- Kontakt:
Dzisiaj mija piąta rocznica śmierci Rolfa 
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
-
Lili Sol
Minęła już 7 rocznica śmierci 
- Adrian77
- Kontakt:
Świętej pamięci Rolfa nie ma już z nami od dokładnie 8 lat.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- Peter
...i tyle czasu "leży" już niestety jego projekt i wydaje mi się, że OOTB będzie ostatnim albumem Systems In Blue. 
Może dusza Rolfa jest w lepszym, niedostępnym naszym zmysłom świecie i jest mu tam dobrze. Pokój Jego Duszy. Nic już - w modernowej muzyce - nie będzie takie jak za jego życia.
PS ja się w forum wciągnąłem świeżo po śmierci Rolfa, tak niestety bywa że człowieka doceniamy po jego śmieci.
Może dusza Rolfa jest w lepszym, niedostępnym naszym zmysłom świecie i jest mu tam dobrze. Pokój Jego Duszy. Nic już - w modernowej muzyce - nie będzie takie jak za jego życia.
PS ja się w forum wciągnąłem świeżo po śmierci Rolfa, tak niestety bywa że człowieka doceniamy po jego śmieci.
- MODERN JEANNE
Piotrek głowa do góry, jak zwykle dramatyzujesz o nieboszczykach, a za jakie 50 lat sam się nim staniesz
Taka kolej rzeczy, ale został po nim całkiem fajny wokal słuchany do dziś przez tłumy.
Jaki człowiek nie chciał by się po śmierci aż tak zapisać się w historię i zostawić coś po sobie.
Zazwyczaj zostają po nich graty do wyrzucenia nieprzydatne nikomu. A w jego głosie do dziś zawarta jego egzystencja.Jakby istniał nadal
Taka kolej rzeczy, ale został po nim całkiem fajny wokal słuchany do dziś przez tłumy.
Jaki człowiek nie chciał by się po śmierci aż tak zapisać się w historię i zostawić coś po sobie.
Zazwyczaj zostają po nich graty do wyrzucenia nieprzydatne nikomu. A w jego głosie do dziś zawarta jego egzystencja.Jakby istniał nadal
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Tylko wiesz, gdyby Rolf miał lat 90 to powiedziałbym OK taka kolej rzeczy, ale on odszedł zdecydowanie za wcześnie i był to najlepszy muzyk Systemsów. 
Mógł jeszcze z 5 albumów stworzyć. To co teraz klepią Systemsi to nie dla mnie.
Mógł jeszcze z 5 albumów stworzyć. To co teraz klepią Systemsi to nie dla mnie.
- Peter
Wiesz dlaczego najfajniejsi, najbardziej wartościowsi ludzie muszą przed wcześnie odchodzić? Bo są doskonali, a Ci mniej fajni mają czas na to by się poprawić. 
Nie znałem Rolfa osobiście ale bardzo go lubiła Mrs_Robota i mówiła, że miała z nim dobry kontakt, to chyba był dobry człowiek i to że wypalił o oszuście Bohlenie to było zapewne prawda, choć w sposób dalece niedyplomatyczny podana, ale cenię go za szczerość. Bez Rolfa panowie już nie wiele zdziałają. O jego śmierci dowiedziałem się z tego forum jakoś miesiąc po, bo wtedy jeszcze nie rozróżniałem po nazwiskach Systemsów, byłem święcie przekonani że to nie tyle prawdziwe głosy co jakiś amatorski zespół naśladowczy.
Nie znałem Rolfa osobiście ale bardzo go lubiła Mrs_Robota i mówiła, że miała z nim dobry kontakt, to chyba był dobry człowiek i to że wypalił o oszuście Bohlenie to było zapewne prawda, choć w sposób dalece niedyplomatyczny podana, ale cenię go za szczerość. Bez Rolfa panowie już nie wiele zdziałają. O jego śmierci dowiedziałem się z tego forum jakoś miesiąc po, bo wtedy jeszcze nie rozróżniałem po nazwiskach Systemsów, byłem święcie przekonani że to nie tyle prawdziwe głosy co jakiś amatorski zespół naśladowczy.
- MODERN JEANNE
Ciekawa teoaria lolPeter pisze:Wiesz dlaczego najfajniejsi, najbardziej wartościowsi ludzie muszą przed wcześnie odchodzić? Bo są doskonali, a Ci mniej fajni mają czas na to by się poprawić.
Tylko może być tak że Ci mniej fajni żyją dłużej by wiecej szkód uczynić.A fajni i dobrzy odchodzą przez co świat traci.Tak możebyć jeśli światem żądzi szatan
Można sobie tylko wyobrazić ile fajnych piosenek mogłoby jeszcze powstać gdyby żył więc szkoda.
I LOVE DB AND TA!