Czy Dieter i Thomas to geje?

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Re: Czy Dieter i Thomas to geje?

Post autor: Jaro25 »

widziałem
to mam też na pc
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

I to ma niby świadczyć o czym...?
Nudzi się co niektórym?
Zobaczcie wkładkę płyty "Dieter Bohlen Greatest Hits" (http://www.moderntalking.pl/db/index.php?strona=sk1.htm) z 2002 roku. Jest tam w środku fotka jak Dieter dotyka językiem ucha Thomasa - i co? Świadczy to że są gejami???
Wyluzujcie nieco!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Ale czemu ty uważasz że się komuś nudzi?
I wcale nikt nie napisał że to o czymś świadczy.
Tylko te zdjęcia są czasem zastanawiające.A może powiesz że nie?
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Pkmodern

Uważam że tego typu tematy czy zdjęcia powinny być albo w dziale zamkniętym albo usuwane!
Nie czarujmy się - żyjemy przecież w mocno skatolicyzowanym kraju gdzie brak tolerancji do osób innej orientacji seksualnej jest niestety zauważalny.
Bo nie chcemy przecież żeby podczas jakiegoś koncertu Thomasa w Polsce jacyś nawiedzeni nie zaczęli wyzywać go od "pedałów" - i to dlatego, że przez "przypadek" ktoś tu na forum zabłądzi i o tym poczyta!
Dmuchajmy na zimne!!!
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Zanim wstawiłam ten filmik pisałam(w innym temacie)że mam straszne opory z umieszczeniem go w internecie(a z stamtąd go ściągnęłam).Rozumiem że może bulwersować.
Ale każdy kto jest fanem MT nie chciał by niczego innego jak po prostu prawdy o swoim zespole
i nic nie poradzę na to ,że ta prawda może wyglądać czasem szokująco.
Ten filmik i podobne o niczym jeszcze nie świadczą ale są trochę dziwne
I LOVE DB AND TA!
alunia13

Post autor: alunia13 »

Moim zdaniem to tylko głupie wygłupy Dietera. Wszystko bierzecie na powarznie. Jeżeli by byli innej orientacji to Thomas niemiał by żony i syna a Dieter dzieci, i dziewczyny. Ja jestem tolerancyjna i nawet jakby byli gejami mi to by nie przeszkadzało.
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Temat jest o tyle nie trafiony, że Dieter ma kolejną kobietę, a Thomas już drugą żonę. Co najwyżej mogliby być bi. A filmik to tylko głupi żart Dietera. ;) Widać jednak, że oboje się przy tym nieźle bawili, bo oboje się uśmiechają, a może to było tylko na pokaz?
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

A może specjalnie prowokowali takim zachowaniem dziennikarzy? Wiedzieli, co piszą na ich temat i żeby ich trochę sprowokować zachowywali się dość dwuznacznie ;) I tak jak napisał Peter, widać, że dobrze się bawili.
Obrazek
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Peter pisze:Temat jest o tyle nie trafiony, że Dieter ma kolejną kobietę, a Thomas już drugą żonę. Co najwyżej mogliby być bi. A filmik to tylko głupi żart Dietera. ;) Widać jednak, że oboje się przy tym nieźle bawili, bo oboje się uśmiechają, a może to było tylko na pokaz?
Zgadzam się, znamy Dietera, sądze, że to na pewno były tylko głupie żarty z jego strony ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Też mi się wydaje że więcej w tym żartów.Ale niektóre zdjęcia,filmiki,wypowiedzi Dietera z którymi się spotkałam(na przykład gdy MT było po reaktywacji Dieter na pytanie o swoje towarzyszki z zupełną powagą oświadczył że teraz ma nowego partnera wskazując na Thomasa ) Czasem ich dziwne zachowanie-przytulane zdjęcia, obejmowanie się itp. są trochę kontrowersyjne.
Ogólnie dla mnie mogliby być nawet bi bo szanuję ich za ich muzykę a nie za ich upodobania .
Choć też nie do końca wydaje mi się żeby tacy byli ale czasem ich zachowanie mnie zaskakuje
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Pkmodern

MODERN JEANNE pisze:Czasem ich dziwne zachowanie-przytulane zdjęcia, obejmowanie się itp. są trochę kontrowersyjne.
Choć też nie do końca wydaje mi się żeby tacy byli ale czasem ich zachowanie mnie zaskakuje
Zaskakuje Cię dlatego że należysz do ogromnie nietolerancyjnego społeczeństwa pod wpływem przede wszystkim obyczajowości narzuconej przez religijne wychowanie. Na Zachodzie takie zachowania są jak najzupełniej normalne i nie świadczą o żadnej orientacji - po prostu przyjacielskie zachowania.
Co dziwne u nas jak chłopak z chłopakiem pocałuje się na przywitanie w policzek czy serdecznie uściska to oczywiście "geje", ale jak dwaj pijaczki godzinami się obściskują i całują - często w usta - to już Macho-Polak-Katolik tyle że pijany...
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Nie.Zaskakujące jest to dlatego,że wśród tylu widzianych męskich zespołów takie zachowania są wielką rzadkością
Ostatnio zmieniony ndz sty 24, 2010 22:41 przez MODERN JEANNE, łącznie zmieniany 1 raz.
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Pkmodern

Oj mylisz się... przypatrz się bardziej boysbandom! Nie jedno można tam wypatrzyć!
A z drugiej strony zobacz jak zachowują się piłkarze gdy który strzeli bramkę... no coment!
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Oczywiście nie mam zamiaru nie mając konkretnych dowodów robić z mojego ukochanego zespołu gejów czy bi :D
Ale z tym nie do końca bym się zgodziła że wiele boysbandów robi sobie przytulane zdjęcia( może są jakieś wyjątki).
Ktoś wstawił zabawne zdjęcie,ja wstawiłam zabawny filmik ,ich zachowanie może świadczyć o zwykłej przyjaźni jaka mogła być między nimi,oraz o wygłupach .Na razie kończę ten temat.
Podsumowując -czasem głupio wyglądają :lol:
Pozdrawiam.
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Pkmodern pisze:Co dziwne u nas jak chłopak z chłopakiem pocałuje się na przywitanie w policzek czy serdecznie uściska to oczywiście "geje", ale jak dwaj pijaczki godzinami się obściskują i całują - często w usta - to już Macho-Polak-Katolik tyle że pijany...
Jakie przemyślenia. :lol: Ale może coś w tym jest. Z dnia na dzień te wieczory tutaj są coraz ciekawsze. :mrgreen: I widzę dyskutantów sporo no ale niedziela. Jutro dzień powszedni (dla większości) więc i pewnie dyskutantów będzie mniej ale myślę, że stała ekipa podratuje czymś forum. Sorki za mały offtopic. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Proszę proszę. Temacik jak się patrzy. Co z tymi gejami? Jedno i to samo w kółko, niedobrze mi się od tego robi. Może należałoby zakończyc tę do niczego nieprowadzącą dyskusję. Dieter i Thomas to porządni ludzie i mam o nich jak najlepsze zdanie. Ktoś tu totalnie przegina, ale widzę, że nie daje za wygraną i nadal pisze te same rzeczy na ich temat. W głowie się nie mieści. Ja nigdy nie pisałabym, że moi ulubieńcy to chyba pedały, bo trochę bliżej siebie stoją, rozmawiają i śmieją się razem. Pisanie tego typu rzeczy wynika jedynie z braku szacunku do nich i nic więcej. Ja nawet w żartach bym tak nie napisała, nawet do głowy by mi nie przyszło, żeby tak o nich myślec. Czasem niektórym należałoby się mocno zastanowic nad tym co tu wpisują, bo zgroza co niektórzy potrafią nasunąc. Przepraszam, ale ja to właśnie tak widzę. Zresztą taka jest prawda - bolesna jednym słowem. I naprawdę nie podoba mi się jak ktoś nazywa Dietera i Thomasa gejami. To bardzo nie fair wobec nich. Ja w życiu tak o nich nie pomyślałam i nie zamierzam w ten sposób o nich myślec. b:mrgreen: Pozdro
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ