Louie, Louie, Louie pisze:Tiaa... no w show biznesie nie zrobiłbyś raczej z tym kariery... między innymi dlatego, że specjalnie nikt nie rapuje o muzyce dancowej . No i tej melodii brakuje takiego wnętrza... chyba zgadzam się z jkris, że przydałby się jakiś kobiecy ton w refrenie. Wiesz, nie obraź się, że tak oceniam tą piosenkę, ale ja nie widzę sensu, żeby ci słodzić zamiast mówić wprost co by się przydało poprawić
1.Proponuję więc posłuchania singla zespołu EUPHORY -You Can Win If You Want (to jest dopiero klapa i obciach i to było w sklepach do kupienia )
2.Może więc pora o takiej muzyce porapować,dlaczego wszyscy maja rapować szarą rzeczywistość,narkotyki,politykę...
3.jkris jeszcze nie wziął udziału w tym temacie,to ja napisałam,że przydałby się kobiecy głos w refrenie
Miałbym prozycję dla naszego kolegi odnośnie zaśpiewania klejnego utworku MT. Może odświeżyłbyś popularną w latach osiemdziesiątych ubiegłego stulecia polską wersję "Brother Louie" ?
Mogą być problemy ze słowami - ja przypominam sobie pierwszą zwrotkę i refren, więc w razie czego, służę pomocą.
niee no błaaagam, tutaj wystarczy choc szczypta malutka samokrytyki żeby stwoerdzić ze to tragiczne jest, autor natomiast wręcz przeciwnie - Dj'em się nawet nazywa
zresztą jaka nazwa taka jakość miksów
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett