Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
*D.J.-Maciek!*
Kontakt:

Re: Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix

Post autor: *D.J.-Maciek!* »

ArCrack pisze:I tak z jednej strony dementujemy plotki z niedoinformowanych mediów, a z drugiej siejemy własne. Niech żyje konsekwencja.
Ludzka natura jest taka, że czasami "słyszą" to... co usłyszeć by sami chcieli :lol:

Zapomnijmy o nowym albumie M.T. :idea:

Takie jest moje zdanie prywatne, ale z rozbawieniem czytam wpisy mających inny pogląd, bo takie ich prawo :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Brother Louie 2014 coś nie widać na polskich listach przebojów (ktoś spotkał?), ale proszę Mona Lisa 2014 wylądowała niczym sonda na HITPLANECIE ! ;)
Zachęcam do głosowania, bo spada… :
http://www.muzyczneradio.com.pl/index.php?page=27
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mi się to wydawnictwo nie specjalnie podoba. O ile się nie mylę stoi za tym osoba blisko związana z Thomasem i Sandrą, która - bije się w piersi jeśli coś przeinaczyłem - stworzyła album Sandry z mixami. Wtedy to było cudowne, a teraz te wersje są jakby takie obdarte z duszy, magii, całej tej otoczki za którą kochamy stare Modern Talking. W ankietce głosowałem na: żaden z mixów. Wersja BL jest jednak zdecydowanie najgorsza. Co innego z DVD. Uznajcie mnie za marudę, malkontenta, ale ja bym chciał format BluRAY bo mamy już 2014 rok, ale to by chyba wymagało cyfrowej rekonstrukcji i kosztowałoby dwa razy tyle. Dlatego cieszmy się tym co mamy. ;)
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Powiem tak. Oryginał to oryginał i nic go nie zastąpi. Nie podobają mi się zbytnio te nowe remixy. Odświeżanie na siłę starych, dobrych przebojów na bardziej nowoczesny styl to nie dla mnie. Pozostaję przy moich oryginałkach :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Dodam do powyższego video,że program będzie nadany 3-go grudnia w środę na RTL o godz.20:15
Husku
Członek TAFC Polska

Modern Talking - 30 / Brother Louie Bassflow 3.0 Mix

Post autor: Husku »

Jest jakiś live stream na RTLu?

Wysłane z iPod touch za pomocą Tapatalk
nado

Post autor: nado »

PO PROGRAMIE RTL - MODERN TALKING 30, THOMAS ANDERS W "STERN TV" NA TYM SAMYM KANALE.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Tak na szybko po dokumencie:

na plus
- fragment z fanami z Francji
- jasna deklaracja obu panów, że comebacku nie będzie (chociaż pewnie i tak temat będzie nadal nakręcany)

na minus
- nie wspomniano nic o chórzystach (duży brak jak na dokument o podtytule "Cała prawda")
- przewijające się logo Modern Talking Reloaded z zamazanym napisem Reloaded, no naprawdę...
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

ArCrack pisze: - jasna deklaracja obu panów, że comebacku nie będzie (chociaż pewnie i tak temat będzie nadal nakręcany)
.

No ja właśnie uznałbym ten fragment za minus bo nadzieję szlak trafił.. :o
Natomiast jeśli chodzi o braki to również jestem zaskoczony tym że nie było wzmianki o chórzystach, ponieważ również mieli swój udział w sukcesie mt i należało im się to przysłowiowe "5 minut"
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

ArCrack pisze:Tak na szybko po dokumencie:

...
- przewijające się logo Modern Talking Reloaded z zamazanym napisem Reloaded, no naprawdę...
A co mówiono o tej grupie Reoladed?
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Ten dokument tylko potwierdził, że winnym II rozpadu Modern Talking jest Dieter Bohlen.
Z tego co zrozumiałem to kilka osób z dokumentu chciało by powrotu Modern Talking.
Szkoda, że tak to się wszystko potoczyło, ale pozostawili po sobie wspaniałą muzykę, która na zawsze pozostanie w pamięci i sercach ludzi.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Skyliner89MT pisze:Ten dokument tylko potwierdził, że winnym II rozpadu Modern Talking jest Dieter Bohlen.
Z tego co zrozumiałem to kilka osób z dokumentu chciało by powrotu Modern Talking.
Szkoda, że tak to się wszystko potoczyło, ale pozostawili po sobie wspaniałą muzykę, która na zawsze pozostanie w pamięci i sercach ludzi.
Nie "winnym", bo winna to była Nora pierwszego rozpadu.
Dieter po prostu podjął decyzję o zakończeniu działalności zespołu.
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Sussudio pisze:
Skyliner89MT pisze:Ten dokument tylko potwierdził, że winnym II rozpadu Modern Talking jest Dieter Bohlen.
Tu mowa o rozpadzie w 2003 a nie 1987 roku. W 2003 roku winny był Bohlen. Masz wyraźnie wyżej "II rozpadu".
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Pkmodern pisze:
Sussudio pisze:
Tu mowa o rozpadzie w 2003 a nie 1987 roku. W 2003 roku winny był Bohlen. Masz wyraźnie wyżej "II rozpadu".
Również mówię o "zakończeniu działalności" w 2003 - rozpad to by był jeśli oboje by powiedzieli że nie mogą ze sobą pracować.
A w tym wypadku to Bohlen stwierdził że kończy imprezę.

EDIT: z czatu w Stern TV też nic nie wynikło, ktoś zapytał tylko czemu jest tak przeciwko powrotowi MT i czy nie dadzą chociaż jednego wspólnego występu - Thomas odpowiedział, że coś takiego na razie nie jest planowane .
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Dieter w przeszłości nie raz wspomniał że II rozpad ma związek z wylotem Thomasa na koncerty do Stanów i podziałem zysków za owe występy no i plus to co napisał w swojej książce z kolei z tego co uważa Thomas wynika że Didi bardziej interesował się DSDS niż sprawami MT . Tak że moim zdaniem wszystko zależy od tego w którą wersję uwierzymy..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
ODPOWIEDZ