Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: phantomas »

Stwórzcie sektor dla członków fanklubu, te parę osób spokojnie zmieści się z boku sceny.
Mogą machać balonami, czy podpalać co im się chce. Reszta która kupiła bilety na płytę spokojnie może zająć resztę miejsca.
Byłem na paru koncertach w Spodku i takich szopek nie widziałem. Wszyscy dobrze się bawili bez czytania z kartki jak mają się bawić.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

nado pisze:Jezuuu, Michał :oops: Przecież ci już na to odpowiedział... Odetchnij, uspokój się, oddychaj, jesteś wśród swoich, policz do 10, kochamy cię... 1, 2 , 3 ,4, 5, 6 a teraz idż spać :lol:
Chciałem po prostu być pewnym, tj uzyskać deklarację czarno na białym, żeby było jasne, bo to akurat ważna sprawa :)
33ccd pisze:Michał jaja sobie robicie :)
33ccd pisze:Decyzja w zasadzie zapadła, rozmawiałem z organizatorem, który sam widział problem. Jeszcze dopracuje z nim wszystko jutro jak spotkamy się na kawusi.
No więc jak mam to rozumieć ?
33ccd pisze:Masz moje ZAWSZE puki ja tu szefuje i kończę temat o co Was proszę.
Dziękuję, to chciałem przeczytać :)

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

MichałT pisze:33ccd napisał(a):
Decyzja w zasadzie zapadła, rozmawiałem z organizatorem, który sam widział problem. Jeszcze dopracuje z nim wszystko jutro jak spotkamy się na kawusi.

No więc jak mam to zrumieć ?

Rozumieć tak że poza portalami MT.pl, T-A.pl, Top80.pl narazie nikt nie będzie miał dostępu do FAN.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
nado

Post autor: nado »

33ccd pisze: Rozumieć tak że poza portalami MT.pl, T-A.pl, Top80.pl narazie nikt nie będzie miał dostępu do FAN.
To ja w takim razie nic nie rozumiem :( Jak chcesz mi zatem sprzedać bilet ?
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Jestes tu zarejestrowany na forum to nie widzę problemu :) A Ty dalej widzisz?
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
nado

Post autor: nado »

33ccd pisze:Jestes tu zarejestrowany na forum to nie widzę problemu :) A Ty dalej widzisz?
No tak, ale jak zamierzasz sprawdzić, że ja to ja ?

Słuchaj, napisałeś, że peselów sprawdzał nie będziesz. Mimo, że znamy się z forum, ja nie chcę poznać cię realnie. Mam prawo do anonimowości. Gdy zarejestruję się na stronie, ty łaskawie zapytasz, a jaki szanowny pan "nick" nosi, bo nie wiem, czy sprzedać ? Będziesz, wie Polizai pytał o mój adres, nazwisko i miejsce zamieszkania ? To tak, jakbyś zapytał o pesel. Wiele osób, będących tu, chce pozostać anonimowymi i niezrzeszonymi. Ja też.... Właśnie przed takim załatwieniem sprawy, chciałem cię przestrzec. Zle robisz...
ilciaB

Post autor: ilciaB »

widzę, że zrobiło się gorąco na forum. każdy ma inne oczekiwania od fanclubu, ale łączy nas to, że wszyscy chcemy dobrze :) dajcie sobie buzi na zgodę i cisza! bo czytam i się denerwuję, a tu niebawem trzeba będzie zasnąć...
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

ilciaB pisze:widzę, że zrobiło się gorąco na forum. każdy ma inne oczekiwania od fanclubu, ale łączy nas to, że wszyscy chcemy dobrze :) dajcie sobie buzi na zgodę i cisza! bo czytam i się denerwuję, a tu niebawem trzeba będzie zasnąć...
Masz racje Ilciu. Ja jestem tego zdania ze do sektoru fan powinni miec dostemp tylko czlonkowie fanclubu i forum i ich znajomi. Kazdy powinien odnosc odpowiedzialnosc za swoich znajomych. Ilosvc biletow na sektor powinna byc nie za wielka.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

nado pisze:
33ccd pisze:Jestes tu zarejestrowany na forum to nie widzę problemu :) A Ty dalej widzisz?
No tak, ale jak zamierzasz sprawdzić, że ja to ja ?

Słuchaj, napisałeś, że peselów sprawdzał nie będziesz. Mimo, że znamy się z forum, ja nie chcę poznać cię realnie. Mam prawo do anonimowości. Gdy zarejestruję się na stronie, ty łaskawie zapytasz, a jaki szanowny pan "nick" nosi, bo nie wiem, czy sprzedać ? Będziesz, wie Polizai pytał o mój adres, nazwisko i miejsce zamieszkania ? To tak, jakbyś zapytał o pesel. Wiele osób, będących tu, chce pozostać anonimowymi i niezrzeszonymi. Ja też.... Właśnie przed takim załatwieniem sprawy, chciałem cię przestrzec. Zle robisz...
Sam zaczynasz sobie to wszystko komplikować na własne życzenie. Twoja sprawa. Jesli chcesz być tak anonimowy to lepiej może nie być wcale na koncercie, bo jakas kamera czy aparat zrobi Ci gdzieś przez przypadek zdjęcie.

Zamawiając bilet musisz mi i tak podać dane do wysyłki z telefonem. Bardzo wiele zamawiający robi pomyłki w zamówieniach i często muszę dzwonić by wypytać o kod pocztowy, numer mieszkania, czy o nazwisko bo ktoś nie wpisał. Jeśli tego nie podasz to nie zamowisz biletu. Dziwi mnie twoja anonimowość.

Biorąc w jakimś wydazeniu udział zgadzasz się na warunki, czy regulamin kupując bilet. Tak zostało ustalone przez osoby decyzyjne za sugestią osób i własnej ocenie tego co się działo w Spodku. Jeśli chodzi o Szczecin jest to też podyktowane małą ilością biletów. Mamy tylko 200szt i wiecej nie będzie bo amfiteatr jest mały. Ale pozostały sektory A i C gdzie bez problemu możesz samemu, ale i tak nie anonimowo kupić bilet. Mało tego w A bedziesz bliżej sceny od nas.
Masz wyjście z sytuacji które powinno Cię zadowolić.

Jeszce raz napiszę że to wszystko w tym temacie co mam do napisania.
Dziękuję i pozdrawiam.

PS: Dalej podtrzymuję ZAWSZE dla wszystkich tu obecnych.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

MichałT pisze:Jeśli tak faktycznie jest, to dajcie osobom spoza Fan Clubu wolny dostęp do sektora Fan.
Ale ja nie rozumiem po co jest w ogóle ta cała dyskusja :?: Czy tak ciężko jest zrozumieć że sektor fan powstał z inicjatywy założycieli FanClubu i powinien być zatem dla członlów Fanclubu :?:
Przecież jak nie było FanClubu,nie było też sektora fan i fani stali pod sceną,w chwili obecnej fani dalej stoją pod sceną ale powstał również ów sektor fan stworzony(jak już wspomniałem)przez TAFCP ,stworzony przez nich i dla nich.
Dlatego nie rozumiem dlaczego jeden z drugim,nie będąc członkiem TAFCP,macie pretensje i tupet pchać się do miejsca nie przeznaczonego dla Was.
Chcesz stać w sektorze fan,zapisz się do fanclubu.Nie chcesz się zapisać,Twoja sprawa,stoisz w innym miejscu z innymi niezrzeszonymi fanami(wcale nie gorszymi)
Więc o co cały ten szum :?:
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

nado pisze:Słuchaj, napisałeś, że peselów sprawdzał nie będziesz. Mimo, że znamy się z forum, ja nie chcę poznać cię realnie. Mam prawo do anonimowości. Gdy zarejestruję się na stronie, ty łaskawie zapytasz, a jaki szanowny pan "nick" nosi, bo nie wiem, czy sprzedać ? Będziesz, wie Polizai pytał o mój adres, nazwisko i miejsce zamieszkania ? To tak, jakbyś zapytał o pesel. Wiele osób, będących tu, chce pozostać anonimowymi i niezrzeszonymi. Ja też.... Właśnie przed takim załatwieniem sprawy, chciałem cię przestrzec. Zle robisz...
Nie rozumiem o co tyle dymu.Przelewanie z pustego w próżne.Nie odpowiada Ci uczestnictwo fan-clubie,to Twoja sprawa,ale nie krytykuj naszych fan-clubowych przywilejów.Jasno i wyrażnie Patryk i inni tłumaczą Ci sprawy zupełnie oczywiste,a Ty dalej swoje.Daj sobie spokój człowieku,bo nie tędy droga :!:
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

MichałT pisze:Rozumiem, że gdy ktoś nie wie kiedy ma podrzucić balonik, ma być wyeliminowany z tego grona?
Yhy, bo rozwala długo przygotowywaną akcję fan.
MichałT pisze:Druga sprawa, że sama akcja skonstruowana tak jak jest, jest po prostu idiotyczna.
Sporo przed koncertem planujemy tę akcję. Czy włączyłeś się kiedykolwiek? rzuciłeś jakiś pomysł? Brałeś udział w przygotowaniu?
MichałT pisze:Koniecznym jest stanie w pierwszych rzędach ?
Tak, bo wtedy akcja fan jest najbardziej widoczna a o to właśnie chodzi. Rozproszona nie da efektu.
MichałT pisze:Akcja z balonami jest ciekawa, ale po co kogoś do niej przymuszać, a w wyniku nie posłuchania, wykluczać ?
Bo to PRZYGOTOWYWANA DŁUGO AKCJA FAN a nie przypadkowe baloniki.
atlantyda ;o) pisze:Najlepiej nic nie robić,nic nie dawać z siebie,tylko BRAĆ ! Tylko tyle mi się nasuwa na myśl czytając Twój post.
Dokładnie. Odpowiedz na proste pytanie: CO zrobiłeś, aby akcja fan, dostrzegana i lubiana przez Thomasa miała miejsce..?
Pkmodern pisze:Nawet sobie nie wyobrażasz ile starań i pracy należy wykonać, żeby coś ciekawego zrobić i osiągnąć. Może kiedyś zrozumiesz...
....czego Ci z serca życzę.... :)
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Joanno dałaś czadu,tak trzymaj,pozdrowionka
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Joanna, brawo!
Dla mnie ta dyskusja jest co najmniej dziwna. Sama zamawiałam bilet telefonicznie, musiałam podać swoje dane. Potem poszłam sobie go odebrać osobiście. Też musiałam się przedstawić. Więc o co chodzi, nado?? Komuś w okienku byś się przedstawił a znajomemu z forum już nie? Nie rozumiem :? Czy może przy okienku też byś strzelił wykład o Polizei? Jak ktoś chce być niezrzeszony, to jego sprawa, ale wtedy niech nie oczekuje takich samych "przywilejów", jak ci zrzeszeni. Prosty przykład - jest coś takiego, jak kluby motocyklowe. Jak nie jesteś w klubie - nie nosisz kamizelki, czyli nie masz przywilejów. Wiesz co grozi za noszenie małej, głupiej naszywki klubowej tym "niezrzeszonym"...? :wink:
A wy się wykłócacie o jakieś bilety czy baloniki ;-)
Moim zdaniem, nie powinno być możliwości takiego "stania w rozkroku" - nie jestem w FC, nie organizuję niczego, ale jestem w sektorze FAN (i jeszcze narzekam na baloniki :lol: )
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

SZALIKI na koncerty - info podstawowe.

Post autor: JoannaIzabella »

Przypominam o możliwości zamawiania białych szalików na koncerty Thomasa! Cena 1 szalika to 6,50zł., jeśli ma być z wysyłką do danej osoby to należy doliczyć 5zł. na list polecony.
Zamówienia składajcie na adres joanna.glogowska@vp.pl
W zamówieniu proszę o podanie swoich danych (imię, nazwisko, nick z forum, adres wysyłki) oraz ilości zamawianych szalików.

Zamówienia będę przyjmować i realizować w trybie comiesięcznym; czyli zbieram przez cały czerwiec i wysyłam w ostatnim jego dniu. To samo w kolejnych miesiącach.
Powiadamiajcie się nawzajem o tej możliwości, aby jak najwięcej z nas miało te szaliczki.
Ostatnio na koncercie w Szczecinie Thomas miał TAKI SAM! ;)

Numer konta, na które należy wpłacać pieniądze:
Alior Bank
Joanna Głogowska
81 2490 0005 0000 4000 8578 8778
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Bardzo się cieszę,że robicie takie miłe akcje dla Thomasa,należy mu się z całego serduszka :) I tak trzymać za pozytywne akcje koncertowe!Nie ma co dyskutować ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
ODPOWIEDZ