Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Anders | Fahrenkrog - singiel Gigolo, album Two

Post autor: atlantyda ;o) »

Marcin87 pisze:
Peter pisze:Czy ktoś wie, kto był inicjatorem powstania tego osobliwego duetu? I dlaczego nie przyjęli nazwy Most Wanted? Thomas to tłumaczył, ale ja nie załapałem o co chodziło...
Mieli się tak nazywać :?: Dołączam się do pytań Piotrka
Chodzi o to,że i tak byliby przedstawiani jako Anders i Fahrekkrog dlatego postanowili,że przy tym zostaną.
Dla mnie z początku też taka nazwa duetu była nie co dziwaczna,ale przecież ,którzby wiedział wtedy,że chodzi Most Wanted to duet Thomas Anders i Uwe Fahrenkrog.Jeżeli fan,któregoś z tych panów nie korzysta ze stronki MT.pl to nie wiedział by,że Thomas śpiewa w duecie z kimś i wydali nowy album.Bo album przecież byłby sprzedawany pod nazwą duetu a nie nazwiskami panów.
W chwili obecnej uważam,ze dobrze zrobili,że zdecydowali na nazwę grupy stworzoną z ich nazwisk :)
Tak musieli by zaczynać od początku...
Marcin87

Post autor: Marcin87 »

Dzięki atlantyda za info :wink:
Ja tak samo jak Ty uważam, że nazwa z nazwisk jest najlepsza. "Thomas Anders" to wyrobiona marka, którą bardzo wielu zna a określenie Most Wanted byłoby bez sensu według mnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Marcin87 pisze:Dzięki atlantyda za info :wink:
Ja tak samo jak Ty uważam, że nazwa z nazwisk jest najlepsza. "Thomas Anders" to wyrobiona marka, którą bardzo wielu zna a określenie Most Wanted byłoby bez sensu według mnie.
No nie wiem, czy taka znana, w Niemczech to raczej Thomas jest mało znany jako solista, to Uwe ma wyższe notowania. Siedział w TV, pracował z sukcesami z Neną i Kim Wilde.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Ja tak samo jak Ty uważam, że nazwa z nazwisk jest najlepsza. "Thomas Anders" to wyrobiona marka, którą bardzo wielu zna
Nie ma za co ;)
Thomas kilka razy opowiadał w skrócie jak to doszło właśnie do tego,żeby razem coś nagrać,ale dokładnie nie mogę tego przetłumaczyć.
Uśmiechnijmy się więc szeeeeroko do Edmunda :D ,naszego forumowego tłumacza od jakiegoś czasu ;) :D .
Peter pisze:No nie wiem, czy taka znana, w Niemczech to raczej Thomas jest mało znany jako solista, to Uwe ma wyższe notowania. Siedział w TV, pracował z sukcesami z Neną i Kim Wilde.
Peter chodzi o to,że wpisując w wyszukiwarce Thomas Anders wyskoczy wszystko co jest łączone z "Anders" w ten sposób nie zorientowani fani wiedzą,że Thomas wydał nowy album,rozumiesz o czym mowie
Marcin87

Peter pisze:
No nie wiem, czy taka znana, w Niemczech to raczej Thomas jest mało znany jako solista, to Uwe ma wyższe notowania. Siedział w TV, pracował z sukcesami z Neną i Kim Wilde.
W Niemczech to się zgodzę, żę go nie znają, bo mam kuzynkę mieszkającą w Hamburgu i gdy rozmawiałem z nią o MT to doskonale wiedziała czym teraz zajmuje się Bohlen, a o tym, że Thomas prowadzi solową karierę dowiedziała się dopiero ode mnie i była zdziwiona tym :wink: Ale w innych krajach Thomas jest bardzo znany, na pewno w Rosji :D
Obrazek
Awatar użytkownika
kikid351
Członek TAFC Polska

Post autor: kikid351 »

Tym razem będzie:):) w lecie jak to powiedział osobiście Thomas.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Patryk przygotowuje dla nas reportaż i materiał z konferencji prasowej,za pewne wtedy się więcej dowiemy :)
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

Wicked Love według mnie powinien byc singlem, świetne zacięcie, bardzo sexy Thomas zaśpiewał, dobrze byłoby zatańczyć to z kimś na parkiecie. Piosenka jest ostra, rewelacyjny bit. Nie banalna melodia, nowoczesna. A No more Tears to jakbym słyszał stary dobry Modern, świetnie poprowadzoby głos i cudowna melodia. Zgadzm się z opinią,że to mocny, równy album. Nie mogłem powiedzieć tego przy Strongu. Kurcz lato 2011 będzie naprawdę gorące, czuję sie tak jak wtedy gdy wychodziły nowe albumy w 80 latach. SŁucham teraz na słuchawkach tych próbek, ale czad:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Uwaga, jak wiadomo, panowie będą w dzień premiery albumu gośćmi programu Volle Kanne na ZDF. Wcześniej jednak, we wtorek, powinni pojawić się w programie ZIBB na kanale RBB, początek o 18.30:
http://www.rbb-online.de/fernsehen/prog ... 36893.html
Poza tym będzie można usłyszeć ich w radiu, w poniedziałek, ok. 16.00: http://www.ndr.de/ndr1niedersachsen/pro ... rs123.html
Do posłuchania online: http://www.ndr.de/ndr1niedersachsen/livestream148.html
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Dzięki za informację Agata.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Może kogoś zainteresuje ta informacja: album wychodzi w Rosji w poniedziałek, 13 czerwca:
http://www.universalmusic.ru/ru/artists ... ases/2629/
piotras1272

Gigolo

Post autor: piotras1272 »

Witam

Co myślicie o tym singlu duetu Thomas Anders & Uwe Fahrenkrog. Moim zdaniem bardzo ciekawy kawałek, ciekawe czy cały nowy album będzie podobny
Awatar użytkownika
maaateusz

Re: Gigolo

Post autor: maaateusz »

Jest bardzo udany i Zapowiada się, że to będzie naprawdę znany hit. Chłopaki włożyli w to dużo wysiłku.
Co do albumu, to jest w podobnym klimacie
Obrazek
Marcin87

Gigolo to bardzo fajny utworek, ale sądząc po przesłuchanych fragmentach piosenek z albumu to myślę, że będą tam jeszcze lepsze pozycje :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

A ja ze wstydem przyznaję, że go jeszcze nie słyszałem... Czy macie jakiś link pod którym można posłuchać tego singla?
A zresztą, zaraz przewertuję ten wątek to może coś znajdę...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Tutaj możesz odsłuchać fragmenty piosenek :wink:
http://www.andersfahrenkrog.com/
Point Of No Return
ODPOWIEDZ