Thomas Anders w Kielcach

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Provocator72

Re: Thomas Anders w Kielcach

Post autor: Provocator72 »

Może odległe czasy - jeśli ukazał się w 1985 to faktycznie byl to grudzień 1985
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

Post autor: malgorzata »

WITAJCIE!
Provocatorze!!!-Dziękuję Ci bardzo za przesłane mi fotki!-piękne;)
POZDROWIONKA DLA CIEBIE! ;)
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

maria MT pisze: Marzyło się i wzdychało do plakatów. Teraz są lepsze możliwości. Można jechać na koncert, zrobić sobie zdjęcie i uścisnąć dłoń Thomasa. To jest cudowne. Kiedyś nierealne.

Ja jestem z tej samej epoki:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Beti3771

Post autor: Beti3771 »

Ja jak powstał MT miałam 13 lat i pamiętam do dziś jak wyjechałam na kolonie tam pierwszy raz spotkałam się z muzyką MT byłam tak zafascynowana że zapragnęłam mięć kasetę bo w tych czasach były na topie kasety magnetofonowe.Zawsze marzyłam by być na ich koncercie ale w tych czasach było to nierealne. W tym roku moje marzenie spełniło się podwójnie bo byłam aż na dwóch koncertach w Wrześni i Kielcach na obu było fantastycznie nigdy nie zapomnę tych wspaniałych wrażeń.

S.p Chciała bym podziękować tobie fanko MT bo dzięki tobie moje marzenia się spełniły
Ostatnio zmieniony czw wrz 16, 2010 9:17 przez Beti3771, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Ja tez jestem z epoki ,gdzie powzdychac do idola można było sobie ogladając plakaty nad łóżkiem,ja ich usłyszałam będąc chyba w 6 klasie,pamiętam jak dzis jak przeżywałyśmy z koleżankami,potem zaczęły się kolejki w sobotnie poranki po gazety z plakatami,wymianki w szkole itd.Pamiętam jak mama kupiła mi na karuzeli plakat MT,bo nie miał mi kto go "ustrzlić" na strzelnicy,ile on lat u mnie wisiał,czasem żałuję,że jak wyprowadziłam się z domu gdzieś to wszystko posiałam...No i pierwszy niezapomniany koncert w 87 roku...szał...Powrót MT też był miły ale świat był już wówczas "inny",miałam internet i moją pierwszą stronkę o MT(Ktoś z forum to pamietał,pisał kiedyś do mnie...chyba Arek?...) Po ślubie Thomasa z Claudią można było wysyłać im życzenia i 10 szczęśliwców dostało ich ślubną fotę z autografami,wśród nich byłam ja :) a fotka stoi sobie już 10 lat na regale:) Fajnie,że są tacy ludzie jak ja,którzy mimo wieku(jaka jest jego rozpiętość- widać najlepiej na tym fotum),mimo wykonywanego zawodu,stylu życia,czy wykształcenia,nie wstydzą się ,że kochają MT,znaczy ja to zawsze bardziej Thomasa i marzę o koncercie z jego piosenkami tymi bardziej najstrojowymi jak z albumu "songs forevr",czy innych solowych albumów,przytulny lokal,Thomas na scenie a my przy stoliczkach ,sącząc drinki....marzenie!!!!! Ciekawe czy ktoś z was też marzy sobie o takim koncercie ? Może kiedyś by się udało....
Kielce przeszły moje najśmielsze oczekiwania,było cudownie,bo Wy jesteście cudowni i chociąż bliżej mi teraz do 40 niż 20 czułam się trochę jak kiedyś,emocje i wogólę,może i moje marzenie się kiedyś spełni i będę mogła mieć zdjęcie z Thomasem,czy uścisnąć jego dłoń..."we still have dreams..." Pozdrawiam :wink:
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
Beti3771

Paradise ja też bym tak chciała jak ty jakaś przytulna romantyczna kafejka wszyscy fani przy stoliczkach i romantyczne piosenki Thomasa. Ale ja zawsze mówię że marzenia się spełniają
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Thomas i czekolada,zobaczcie to :))
jeszcze lepsza Marija niż z koncertu w Koblencji 2009,wiem,bo mam,czekoladowy wstęp extra:)
http://www.youtube.com/watch?v=DjTg-9dt ... re=related
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Husku pisze:
Gasolina91 pisze:Opowiem wam co usłyszałam w Radiu FEST!Jeden z prezenterów tego radia był na koncercie Thomasa 12 września. Opowiadał o tym w swoim programie i widać że był bardzo miło zaskoczony. Mówił o tym że Modern Talking raczej kojarzy się wszystkim z takim disco, a jednak świetnie się bawił. Dużo czasu opowiadał wątek z "Maria, Maria" - był zachwycony tą piosenką i w przerwie wspomnień z tego koncertu puścił ta piosenkę i tu cytat: "Aby wszyscy mogli usłyszeć jakie ładne ballady ma Modern Talking". Mówił o świetnej atmosferze, o fanach którzy cały koncert stali. Na samym końcu wspomniał o Fan Clubie Thomasa w Polsce!
masz może jakis link do audycji?
Niestety nie :(
Point Of No Return
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

Post autor: malgorzata »

Muszę przyznać,że filmik-"Thomas i czekolada"-jest rewelacyjny!!! ;)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Paradise pisze:Thomas i czekolada,zobaczcie to :))
jeszcze lepsza Marija niż z koncertu w Koblencji 2009,wiem,bo mam,czekoladowy wstęp extra:)
http://www.youtube.com/watch?v=DjTg-9dt ... re=related
Ten filmik jest kolejnym dowodem na to,że Thomas nie należy do tych bufoniastych artystów,którzy po osiągnięciu sukcesu są absolutnie niedostępni dla publiczności -siedzieć na miejscach i nie zbliżać się!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Najlepsze jest to jak Thomas mówi: I like chocolate :mrgreen:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

atlantyda ;o) pisze: Ten filmik jest kolejnym dowodem na to,że Thomas nie należy do tych bufoniastych artystów,którzy po osiągnięciu sukcesu są absolutnie niedostępni dla publiczności -siedzieć na miejscach i nie zbliżać się!
I między innymi za to tak bardzo Go kochamy :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Beti3771

Kochamy Thomasa nie tylko za to że tak wspaniale potrafi porozumiewać się z publicznością
ale także za jego twórczość i piękny głos
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Zgadza się, dlatego napisałam "miedzy innymi" ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

jak mielibysmy pisac za co to my Go kochamy ...to wiecie...życia nie starczy hihi
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

hehe ;) oj dlugoo mozna wymieniac cechy za, ktore Go kochamy :)
You can win if you want.!
ODPOWIEDZ