100% Anders - autobiografia Thomasa

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: 100% Anders - autobiografia Thomasa

Post autor: ArCrack »

Druga część relacji z Berlina:
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Trzeba przyznać że bardzo profesjonalnie podeszliście do sprawy, zresztą tak jak zawsze. Świetny materiał, wszystko zrobione tak jak należy. A otwartość Thomasa jest porażająca. Zawsze uśmiechnięty i żart się go trzymał jak zwykle :). Dzięki za ten materiał całej ekipie, no i gratuluję pomysłowości :).
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Wywiad świetny.Najbardziej podoba mi się końcówka czyli podpisywanie książek i zdjęć oraz wręczenie prezentu Thomasowi.Super,że Thomasowi podobały się ozdoby świąteczne no i cała ta zabawna sytuacja z wypowiedzeniem polskich słów :lol: "pudełko zapałek" rzeczywiście trudno wypowiedzieć :lol:
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

ArCrack pisze:Druga część relacji z Berlina:
Dzięki za drugą część relacji,super :D
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Dziękuję za tę relacje- słuchając jej i pięknego głosu Thomasa to aż łza w oku się zakręciła .Thomas taki swobody rozluźniony no to porostu można stwierdzić jednym them -Boski jakby był jednym z nas.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za relację.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
polaczek892
Członek TAFC Polska

Post autor: polaczek892 »

Ja też dziękuję za ten dalszy ciąg relacji :D :D :D :D :D .
Najbardziej spodobały mi się te ozdoby, które zostały wręczone Thomasowi są prześliczne :) :) :) .
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

polaczek892 pisze:Najbardziej spodobały mi się te ozdoby, które zostały wręczone Thomasowi są prześliczne
I właśnie po to też są składki na TAFCPL. W ten dzień jeszcze Thomas dostał wielki bukiet białych róż. Śmieszna sytuacja z tym była. Gdy czekaliśmy na niego to przechodnie chcieli kupić od nas te róże i pytali skąd je mamy, bo u nich takich nie ma w kwiaciarniach. :roll: :lol:
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Druga część relacji z Berlina jest świetna aj wszystko bym oddała by mieć zdjęcie pamiątkowe z Thomasem i spotkać się przede wszystkim na żywo z Thomasem :(
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

agnieszka12345 pisze:...aj wszystko bym oddała by mieć zdjęcie pamiątkowe z Thomasem i spotkać się przede wszystkim na żywo z Thomasem :(
Witam.

Nie trzeba oddawać wszystkiego - wystarczy pojechać na Fanclubparty do Niemiec. Na tej imprezie każdy fan może sobie zrobić pamiątkowe zdjęcie z Thomasem - przynajmniej na wielu Fanclubparty była taka możliwość.

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Świetny reportaż. Brawo :D
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Ja również dziękuję za reportaż!
Ja przede wszystkim uważnie wsłuchałem się w pierwszy fragment tego wywiadu w którym Thomas opowiada jak to "poszło życie Dietera w zupełnie innym kierunku" niż chciał...
Dzisiaj Bohlen krytykowany jest za to, że zdecydował o zakończeniu pracy jako część duetu Modern Talking. Jeszcze bardziej krytykowany jest za to, co dziś robi w TV SHOW. Czy to co powiedział Thomas w dużej mierze nie usprawiedliwia obecnej działalności Dietera?...
Spokojem można kamień ugotować...
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Reportaż świetny zresztą jak wszystkie, które robicie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

33ccd pisze:Thomas dostał wielki bukiet białych róż. Śmieszna sytuacja z tym była. Gdy czekaliśmy na niego to przechodnie chcieli kupić od nas te róże i pytali skąd je mamy, bo u nich takich nie ma w kwiaciarniach. :roll: :lol:
No widzisz to kupcie następnym razem więcej i rozłóżcie stragan ;) tak,co by się Wam za podróż zwróciło hehe.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Jeszcze raz na spokojnie i bez emocji obejrzałam reportaż z Berlina . Jak już każdemu wiadomo "Modern Talking" to Thomas i Dieter . Zastanawia mnie jednak czy gdyby Dieter został tylko kompozytorem i producentem /pracował "na zapleczu" ,a Thomas występował by solo (nagrywając to co jest w dorobku MT),nie stworzyli by duetu Modern Talking czy sam Thomas jako jednoosobowe MT miał by szanse na taki sukces jaki odnieśli w duecie. Co by było gdyby nikt nie znał twarzy Dietera Bohlena,gdyby wtedy nie namówili Dietera na występ w TV z Thomasem. Osobiście nie wyobrażam sobie tego w tej chwili. Ot,takie sobie moje gdybanie ;) .
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Ale z wypowiedzi Thomasa wynika, że raczej nie było w planie, aby on występował sam na scenie. Jak sam Thomas wspomniał, chcieli, żeby obok niego pojawił się jakiś inny "model". Modern Talking od samego początku miał być duetem. Taka nazwa "Modern Talking" nie wskazuje przecież na solowego wykonawcę. Thomas Anders był już pod swoją nazwą dość znany i dlatego wytwórnia chciała dać coś nowego i dlatego ten duet. A czy z czasem jeśli nie Dieter to ten "drugi" mógł stać się zarzewiem jakiegoś konfliktu? Nie wiadomo, możemy pogdybać co by było, gdyby... ale czy to ma sens?
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Pkmodern pisze:możemy pogdybać co by było, gdyby... ale czy to ma sens?
No nie ma sensu bo jest jak jest.Tak sobie tylko właśnie "gdybałam" ;). Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie innego partnera obok Thomasa jak Dieter Bohlen :D . Teraz Anders występuje z Fahrenkrogiem,większości Uwe nie pasuje "na miejsce" Dietera i wiadomo,że nigdy go nie zastąpi. A gdyby od początku to Uwe był w duecie z Thomasem jako MT? ... i znowu takie moje gdybanie ...hmmmm.... stało się jak się stało i bardzo dobrze ;). Gdybanie nie ma końca...już nic nie piszę... ;) . Wiadomo chociaż jak ida prace nad anglojęzycznym wydaniem książki? Bo po polsku nawet nie marzę żeby było.
ODPOWIEDZ