100% Anders - autobiografia Thomasa
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Emil45677
Re: 100% Anders - autobiografia Thomasa
Trzeba przyznać że bardzo profesjonalnie podeszliście do sprawy, zresztą tak jak zawsze. Świetny materiał, wszystko zrobione tak jak należy. A otwartość Thomasa jest porażająca. Zawsze uśmiechnięty i żart się go trzymał jak zwykle
. Dzięki za ten materiał całej ekipie, no i gratuluję pomysłowości
.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Wywiad świetny.Najbardziej podoba mi się końcówka czyli podpisywanie książek i zdjęć oraz wręczenie prezentu Thomasowi.Super,że Thomasowi podobały się ozdoby świąteczne no i cała ta zabawna sytuacja z wypowiedzeniem polskich słów
"pudełko zapałek" rzeczywiście trudno wypowiedzieć 
- Ann
- Członek TAFC Polska
Dzięki za drugą część relacji,superArCrack pisze:Druga część relacji z Berlina:
MY DREAMS COME TRUE 
- ludka5
- Członek TAFC Polska
Dziękuję za tę relacje- słuchając jej i pięknego głosu Thomasa to aż łza w oku się zakręciła .Thomas taki swobody rozluźniony no to porostu można stwierdzić jednym them -Boski jakby był jednym z nas.Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za relację.
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
-
polaczek892
- Członek TAFC Polska
Ja też dziękuję za ten dalszy ciąg relacji
.
Najbardziej spodobały mi się te ozdoby, które zostały wręczone Thomasowi są prześliczne
.
Najbardziej spodobały mi się te ozdoby, które zostały wręczone Thomasowi są prześliczne
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
I właśnie po to też są składki na TAFCPL. W ten dzień jeszcze Thomas dostał wielki bukiet białych róż. Śmieszna sytuacja z tym była. Gdy czekaliśmy na niego to przechodnie chcieli kupić od nas te róże i pytali skąd je mamy, bo u nich takich nie ma w kwiaciarniach.polaczek892 pisze:Najbardziej spodobały mi się te ozdoby, które zostały wręczone Thomasowi są prześliczne
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- agnieszka12345
- Kontakt:
Druga część relacji z Berlina jest świetna aj wszystko bym oddała by mieć zdjęcie pamiątkowe z Thomasem i spotkać się przede wszystkim na żywo z Thomasem 
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.agnieszka12345 pisze:...aj wszystko bym oddała by mieć zdjęcie pamiątkowe z Thomasem i spotkać się przede wszystkim na żywo z Thomasem
Nie trzeba oddawać wszystkiego - wystarczy pojechać na Fanclubparty do Niemiec. Na tej imprezie każdy fan może sobie zrobić pamiątkowe zdjęcie z Thomasem - przynajmniej na wielu Fanclubparty była taka możliwość.
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
- Gasolina91
- Malediwy
Ja również dziękuję za reportaż!
Ja przede wszystkim uważnie wsłuchałem się w pierwszy fragment tego wywiadu w którym Thomas opowiada jak to "poszło życie Dietera w zupełnie innym kierunku" niż chciał...
Dzisiaj Bohlen krytykowany jest za to, że zdecydował o zakończeniu pracy jako część duetu Modern Talking. Jeszcze bardziej krytykowany jest za to, co dziś robi w TV SHOW. Czy to co powiedział Thomas w dużej mierze nie usprawiedliwia obecnej działalności Dietera?...
Ja przede wszystkim uważnie wsłuchałem się w pierwszy fragment tego wywiadu w którym Thomas opowiada jak to "poszło życie Dietera w zupełnie innym kierunku" niż chciał...
Dzisiaj Bohlen krytykowany jest za to, że zdecydował o zakończeniu pracy jako część duetu Modern Talking. Jeszcze bardziej krytykowany jest za to, co dziś robi w TV SHOW. Czy to co powiedział Thomas w dużej mierze nie usprawiedliwia obecnej działalności Dietera?...
Spokojem można kamień ugotować...
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Reportaż świetny zresztą jak wszystkie, które robicie.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No widzisz to kupcie następnym razem więcej i rozłóżcie stragan33ccd pisze:Thomas dostał wielki bukiet białych róż. Śmieszna sytuacja z tym była. Gdy czekaliśmy na niego to przechodnie chcieli kupić od nas te róże i pytali skąd je mamy, bo u nich takich nie ma w kwiaciarniach.![]()
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jeszcze raz na spokojnie i bez emocji obejrzałam reportaż z Berlina . Jak już każdemu wiadomo "Modern Talking" to Thomas i Dieter . Zastanawia mnie jednak czy gdyby Dieter został tylko kompozytorem i producentem /pracował "na zapleczu" ,a Thomas występował by solo (nagrywając to co jest w dorobku MT),nie stworzyli by duetu Modern Talking czy sam Thomas jako jednoosobowe MT miał by szanse na taki sukces jaki odnieśli w duecie. Co by było gdyby nikt nie znał twarzy Dietera Bohlena,gdyby wtedy nie namówili Dietera na występ w TV z Thomasem. Osobiście nie wyobrażam sobie tego w tej chwili. Ot,takie sobie moje gdybanie
.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Ale z wypowiedzi Thomasa wynika, że raczej nie było w planie, aby on występował sam na scenie. Jak sam Thomas wspomniał, chcieli, żeby obok niego pojawił się jakiś inny "model". Modern Talking od samego początku miał być duetem. Taka nazwa "Modern Talking" nie wskazuje przecież na solowego wykonawcę. Thomas Anders był już pod swoją nazwą dość znany i dlatego wytwórnia chciała dać coś nowego i dlatego ten duet. A czy z czasem jeśli nie Dieter to ten "drugi" mógł stać się zarzewiem jakiegoś konfliktu? Nie wiadomo, możemy pogdybać co by było, gdyby... ale czy to ma sens?
MODERN TALKING FOREVER!!!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No nie ma sensu bo jest jak jest.Tak sobie tylko właśnie "gdybałam"Pkmodern pisze:możemy pogdybać co by było, gdyby... ale czy to ma sens?