30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
- betiq_
- Członek TAFC Polska
Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
Witam! Ja oczywiście jestem za spotkaniem w hotelu,będzie o czym mówić.Martwię się tylko o drogę czy drogowcy dadzą radę usunąć te zwały śniegu.My wyjeżdżamy rano.Do zobaczenia w Zielonej!!!
- KarinaMaria
- Kontakt:
148 lampek bedzie do kupienia na hali, po 1 zł od sztuki, ode mnie, JoannyIzabelli i chyba jeszcze kogośanna 22.10 pisze:Co do lampek to sprawdzę jeszcze jutro przed wyjazdem u mnie w kauflandzie. Jak nie to zostaje mi telefon.
Swoją drogą mogłoby przestać sypać.... Z Kutna wyjeżdżamy rano, o 7.00. 350km w takich warunkach.....
...because You are the KING OF LOVE..!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Hmmm a mnie ciekawi jeszcze jak wypadnie Boney M. Czy poza tymi swoimi "szlagierami" zaśpiewają także późniejsze mniej znane hity: "El Lute", "Kalimba de Luna", "Malaika", "Felicidad", "Happy Song".
No i stało się
Spadł śnieg, a tym samym jest BARDZO DUŻA szansa, że Thomas odśpiewa klimatyczne "It's Christmas", a Boney M również nie zapomni o śniegu i świętach
. Baaa, oni to całą płytę wydali z "Xmasami", na której znalazły się m innymi takie standardy jak: "Feliz Navidad", "Mary's Boy Child (Oh My Lord)", "Jingle Bells", "The First Noel", "Little Drummer Boy".
Aż zaczynam żałować że nie zdecydowałem się tam pojechać...
No i stało się
Aż zaczynam żałować że nie zdecydowałem się tam pojechać...
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Krzysiu, jeszcze możesz naprawić ten błąd.
Wsiadaj w samochód i miłej zabawy
Wsiadaj w samochód i miłej zabawy
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Jestem w trakcie robienia prawka
Chciałem zdawać jeszcze w tym roku, ale chyba "Xmasowy nastrój" (a dokładniej "let is snow"
) mi na to nie pozwoli 
Zresztą, musiałbym zapewne nocować w tym hotelu i uczestniczyć w jakiś spotkaniach, nie bardzo mi się to uśmiecha
Poza tym, nie mam 100 % pewności że polecą "śnieżno-xmasowo-nastrojowe" balladki z dzwoneczkami, a wtedy mógłbym czuć się zawiedziony...
Zresztą, musiałbym zapewne nocować w tym hotelu i uczestniczyć w jakiś spotkaniach, nie bardzo mi się to uśmiecha
Poza tym, nie mam 100 % pewności że polecą "śnieżno-xmasowo-nastrojowe" balladki z dzwoneczkami, a wtedy mógłbym czuć się zawiedziony...
-
guciodarek
Czy na koncert można wnieść aparat fotograficzny i robić zdjęcia?
- Joanna91
Witam
Ja mogę spotkać się w hotelu przed koncertem (o ile to nadal aktualne), powinnam być w Zielonej Górze szybciej, ponieważ jednak jadę wcześniejszym pociągiem. Co do spotkania po koncercie to jeszcze nie wiem czy pójdę, ponieważ to zależy o której skończy się koncert. Zbyt późno (wcześnie
) nie chciałabym wracać do hotelu, ale to wszystko okaże się dzisiaj wieczorem
Życzę wszytkim żeby szczęśliwie dojechali do Zielonej Góry, bo warunki pogodowe są nieciekawe, jednak mam nadzieję, że wszyscy spotkamy się dzisiaj na koncercie i będziemy świetnie się bawić
Do zobaczenia! 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Adrian77
- Kontakt:
Również chciałbym uzyskać odpowiedź.guciodarek pisze:Czy na koncert można wnieść aparat fotograficzny i robić zdjęcia?
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Do zobaczenia w Zielonej Górze!
Przede mną 7 godzin jazdy pociągiem. Trzymajcie kciuki, żeby nie miał opóźnienia...
Przede mną 7 godzin jazdy pociągiem. Trzymajcie kciuki, żeby nie miał opóźnienia...
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Ja niestety nie pojadę nie dojż, że wczoraj gdy wymenialiśmy opony w samochodzie to się coś zrobiło i nagle nie chce odpalić i nie mam czym jechać (mam jeszcze jeden ale nie ma wymienionych opon no i nie nadaje się na taką jazdę) to na dodatek pojechałam bym pociągiem, ale nie mam bezpośredniego, a że są krótkie odstępy czasu między przesiadkami (a mam najmniej 2) dosłownie kilkanasto minutowe to nie zdąrzyłam bym na przesiadkę( bo przecież pociągi normalnie mają opóżnienie a co dopiero w takich warunkach nawet w telewizji mówili że i samoloty mają opóznienia i pociągi i inne środki komunikacji też). Mialam już nawet portret THOMASA naszykowany no i nic z tego wię pozostaje mi tylko życzyć wam wszystkim udanej zabawy i aby wszyscy którzy pojechali szczęśliwie dojechali. Jeszcze w poniedziałek rano miałam jechać-strzasznie mi szkoda, że mnie tam z wami nie będzie a tak bardzo się ciaszyłam że się tam wybiorą i znowu będę miała taką przyjemnosć że zobaczę THOMASIKA-na żywo (godzinę za godziną poganiałam żeby dni szybciej mijały).
-
esselte1
Witam wszystkich.Mam takie pytanie czy na tym Afterparty jest szansa że pojawi się tam Thomas?Pozdrawiam
- Peter
Będzie tam chociaż jeden Andrzej i uratuje sprawę? Miłej zabawy wam życzę, podzielcie się potem zdjęciami i wrażeniami. 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jeżeli ktoś nie słyszał wywiadu z Patrykiem-nic straconego :
http://rzg.info.pl/2010/11/niespodziank ... ment-22061
http://rzg.info.pl/2010/11/niespodziank ... ment-22061
- karuus
Witam.
No cóż, miałam zaplanowane wszystkie detale podróży (z ewel...), a jednak nie udało się
Bilet kupiony, hotel zarezerwowany, dojazd zaplanowany i... nic z tego
Nie przewidziałam jednego faktu, że złapę kotuzję nogi i niestety nie za bardzo mogę chodzić, więc chcąc nie chcąc musiałam zrezygnować.
A tak bardzo się nastawiłam na ten koncert. Ironia losu. Swoją drogą kontuzję złapałam dosłownie 20 minut przed planowanym wyjazdem ;/
Trzymam kciuki, żeby reszta dotarła na koncert i się świetnie bawiła
A przed następnym koncertem, może już nie będę miała takiego pecha.
No cóż, miałam zaplanowane wszystkie detale podróży (z ewel...), a jednak nie udało się
Bilet kupiony, hotel zarezerwowany, dojazd zaplanowany i... nic z tego
Nie przewidziałam jednego faktu, że złapę kotuzję nogi i niestety nie za bardzo mogę chodzić, więc chcąc nie chcąc musiałam zrezygnować.
A tak bardzo się nastawiłam na ten koncert. Ironia losu. Swoją drogą kontuzję złapałam dosłownie 20 minut przed planowanym wyjazdem ;/
Trzymam kciuki, żeby reszta dotarła na koncert i się świetnie bawiła
A przed następnym koncertem, może już nie będę miała takiego pecha.
You can win if you want.!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Koncert w obliczu tragedii [*]
INFORMACJA
Brak mi słów... podczas trwania koncertu Polskę dobiega tragiczna informacja o awarii gazociągu z ofiarą śmiertelną
Nie wiem jak wygląda atmosfera na koncercie, ale z pewnością sytuacja jest napięta, nie wiadomo co z noclegiem w hotelu, nic nie wiadomo.
Nie wiem jak inni, ale ja osobiście nie umiałbym się bawić i tańczyć w takiej sytuacji... mam tylko nadzieję że obszar w którym odbywa się koncert jest bezpieczny i nie podlega ewakuacji... Na Onecie nic nie piszą o koncercie o dziwo.
Ale to jakieś fatum.... dzisiaj ponadto zmarła (po ciężkiej chorobie) aktorka Gabriela Kownacka ("Matki, żony i kochanki", "Rodzina zastępcza"), a wczoraj mało z krzesła nie spadłem jak ujrzałem na Onecie: "... Anders nie żyje"
W pierwszej chwili doznałem szoku (w końcu nazwisko "Anders" od kilku dni kojarzyło mi się z jednym i tym samym...), lecz po chwili moje oczy dostrzegły: Irena Anders. Też szkoda kobiety 
W Bydgoszczy nawet mamy ( dokładniej w Fordonie -> osiedle Bohaterów) ulicę Generała Andersa (męża Pani Ireny)...
Ahhhh, szkoda słów, za dużo tego, a ta awaria w Zielonej Górze to dobiła mnie na maxa...
Brak mi słów... podczas trwania koncertu Polskę dobiega tragiczna informacja o awarii gazociągu z ofiarą śmiertelną
Nie wiem jak wygląda atmosfera na koncercie, ale z pewnością sytuacja jest napięta, nie wiadomo co z noclegiem w hotelu, nic nie wiadomo.
Nie wiem jak inni, ale ja osobiście nie umiałbym się bawić i tańczyć w takiej sytuacji... mam tylko nadzieję że obszar w którym odbywa się koncert jest bezpieczny i nie podlega ewakuacji... Na Onecie nic nie piszą o koncercie o dziwo.
Ale to jakieś fatum.... dzisiaj ponadto zmarła (po ciężkiej chorobie) aktorka Gabriela Kownacka ("Matki, żony i kochanki", "Rodzina zastępcza"), a wczoraj mało z krzesła nie spadłem jak ujrzałem na Onecie: "... Anders nie żyje"
W Bydgoszczy nawet mamy ( dokładniej w Fordonie -> osiedle Bohaterów) ulicę Generała Andersa (męża Pani Ireny)...
Ahhhh, szkoda słów, za dużo tego, a ta awaria w Zielonej Górze to dobiła mnie na maxa...
- Peter
I jak się impreza wam udała, czemu nic nie piszecie?