Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cris1974

Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Post autor: cris1974 »

Moi mili. Zdjęcia z sobotniej imprezy są dostępne pod adresem http://www.trailler.pl/galeria/ThomasAnders/Zlot01.html. Ze względu na gabaryty, zdjęcia są pomniejszone do rozmiaru 1280x1024 pixele. Jeśli ktoś z Was będzie potrzebował pliki w oryginalnym rozmiarze, to proszę przesłać numer zdjęcia na prv i podać swojego e-maila. Miłego oglądania :D
Ostatnio zmieniony pn paź 21, 2013 22:56 przez cris1974, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja również chciałam podziękować Asi i Patrykowi za wspaniałą imprezę :D oraz pozostałym uczestnikom Zlotu,za cudowny sobotni wieczór :D

cris1974,dzięki za świetna zdjęcia :D
MY DREAMS COME TRUE :D
Meg
Członek TAFC Polska

Post autor: Meg »

Super zdjęcia! Widać, że zabawa też była super! I obecność Thomasa bezcenna ;) Mam nadzieję, że na następnym zlocie dołączę :)
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Relacja Joanny już na stronie Fanklubu!!! Link: http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=40404
MODERN TALKING FOREVER!!!
syla76

Post autor: syla76 »

Cieszymy się, że mogliśmy razem z mężem i synem poznać tyle sympatycznych osób :)
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

cris1974 dzięki za świetne fotki.
syla76 ja też się cieszę, że Was poznałam, było przesympatycznie.
Do zobaczenia następnym razem :)
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

Mamy super fachowca od fotek,,,,dzięki wielkie :wink: przy okazji można coś poprawić w poruszaniu się po parkiecie ha,ha,(jak zwykle samokrytyka)bleeee ,,,,oglądam sobie te zdjęcia i wydaje mi się że było nas tam o wiele więcej,,,,,ha,ha....fajna zabawa i naprawdę zaangażowanie osób w to dzieło "bezcenne"....
That's the only thing i really know.......
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

cris1974 i syla76 - ogromne dzięki za wspaniałą oprawę foto naszego Zlotu!!! :D Usycham z ciekawości, jak wyjdzie film! :D Bo, moi kochani, film też montują Krzysiek i Sylwia :D

A tu coś z Kutna...... http://www.ekutno.pl/wiadomosci,21530-i ... i-w-kutnie,
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

brawo dla was i ciesze sie razem z wami:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
cris1974

Post autor: cris1974 »

Szkoda ze Cię nie było :(
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

cris1974 pisze:Moi mili. Zdjęcia z sobotniej imprezy są dostępne pod adresem http://www.trailler.pl/galeria/ThomasAnders/Zlot01.html. Ze względu na gabaryty, zdjęcia są pomniejszone do rozmiaru 1280x1024 pixele. Jeśli ktoś z Was będzie potrzebował pliki w oryginalnym rozmiarze, to proszę przesłać numer zdjęcia na prv i podać swojego e-maila. Miłego oglądania :D
Cris naprawde fajnie potrafiszfatografowac.
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Wspaniała fotorelacja i gratuluję pomysłu Joasi i odwagi dla Moniki :)

Muszę być przy następnym Zlocie :!:

Pozdrawiam wszystkich :D
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

zobaczymy sie w czewie.. a na zlocie pewnie nie raz:)
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
syla76

Post autor: syla76 »

No miejmy nadzieję. My w Częstochowie będziemy we czwórkę :D
AngelOfDarkness

Post autor: AngelOfDarkness »

Takie zloty powinny się odbywać raz w miesiącu w każdym większym mieście, jak w przypadku Depeche Mode :D

A schodząc na ziemię, fajnie było potańczyć przy przebojach MT na dużej sali, z innymi, zawsze to dużo lepiej niż samej w domu puścić muzę na maxa. Naturalnie w klubach czasem coś zagrają ale to jedna piosenka, dwie na wieczór. A tutaj całe serie :)
Dobrze było poznać nowych ludzi, na przyszłość przy okazji jakichś koncertów mam już trochę kontaktów i nie będę taka strasznie przestraszona jak przed wejściem do Chili.
Cris, kilka setek świetnych zdjęć do wspominania przez całą długą i pochmurną jesień, naprawdę szczere wyrazy uznania dla chęci i zdolności fotograficznych.
Nie chcę, żeby to jakoś górnolotnie zabrzmiało ale ten zlot pokazał, że jak coś się chce w życiu zrobić to naprawdę można. Nie ma nas tutaj w końcu tak dużo, są różne przeszkody, brak czasu, złotówek itd. a mimo to udało się zebrać blisko 30 osób w jednym miejscu i potańczyć przy Cheri, Cheri. Bravo dla nas wszystkich :D

jeden minus tylko, szkoda że zlot skończył się tak szybko.

Pozdrawiam znad morza, do następnego razu :)
wir leben nur einmal
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Kochani. No i mamy nowy rok i - jak dotąd - info o jednym tylko koncercie, i to w połowie roku.
Podczas różnych rozmów na FB jakoś wyszedł temat - a może zaplanujemy II Zlot Fanów ? :) Przecież powinniśmy się jak najczęściej spotykać, integrować, poznawać, fajnie spędzać czas. Tak więc, aby nie przedłużać, rzucam propozycję: II Zlot Fanów Thomasa Andersa, Chilli Club Kutno! Kiedy? Może maj? Jakaś sobota maja? Już będzie ciepło, przed Zlotem może udałoby mi się zorganizować dodatkowo jakąś małą wycieczkę po okolicy dla wszystkich ;) Wypowiadajcie się, ewentualni chętni niech się wpisują :)
Oczywiście nie jest przypieczętowane, aby Zloty były zawsze w Kutnie - jeśli ktoś z Was byłby chętny do organizacji - niech da znać! Ja wiem, że Patryk zawsze sugerował takie spotkanie przed koncertem, ale gdy teraz tak cicho o owych koncertach - to fajnie byłoby, aby zrobić coś dodatkowo, właśnie poza koncertem. Przed koncertami (lub po) swoją drogą. Ale Zlot to Zlot, odrębna impreza ;) Najważniejsze - spotkać się w naszym gronie i....po prostu dobrze się razem czuć!
ODPOWIEDZ