Modern Talking - Comeback w 2010??

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Re: Modern Talking - Comeback w 2010??

Post autor: Peter »

Ja też nie bardzo chciałbym powrotu MT, TA sobie doskonale radzi i dostarcza to co lubię najbardziej. Smuci tylko brak pomysłu na muzykę u Dietera... :(
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Ja nie wiem co myśleć na temat kolejnego powrotu... Z jednej strony bym się ucieszyła że może stworzą jakieś kolejne super piosenki i mój ukochany zespół znowu by był aktywny. Ale z drugiej strony ile można? Przecież jeśli będą się reaktywować i rozpadać co chwilę to fajni w końcu się odwrócą i koniec. Ja nie sądzę żeby wrócili, każdy już zaangażował się we własne zajęcia i raczej wątpię żeby chcieli się od nich odrywać. Prędzej dla kasy ale i tak dużo jej mają
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Szczerze to ja bym nie chciała aby był drugi comeback. Tak jak Peter napisał, Thomas daje se swietnie radę i oby tak dalej ale Dieter powoli chyba powinien iśc na emeryturkę. Wierzę ciągle w jego wielki kompozytorski talent...
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Jasmine

Właśnie, Thomasowi dobrze się powodzi, Dieter komponuje i starczy.
sova

Post autor: sova »

Awatar użytkownika
Jasmine

Remix nie świadczy o powrocie. Wiele razy już spotykałam się z tego typu autorstwami, np. Queen feat. Geogre Michael, była taka piosenka na koncercie z okazji śmierci Freddy'iego. Remixy tworzy się cały czas, niektóre są znane a niektóre już nie.
Awatar użytkownika
you're my heart

Post autor: you're my heart »

Lol, myślisz, że zrobiłeś remixa i jestes fajny i możesz ludziom kita wciskać? Poza tym, to brzmi jak niezły shit,szczególnie refren. Dziękuje, dobranoc!
Obrazek
Awatar użytkownika
Jasmine

Na okrągło tylko te same słowa, to raczej ciekawym remiksem nie jest :?
sova

you're my heart pisze:Lol, myślisz, że zrobiłeś remixa i jestes fajny i możesz ludziom kita wciskać? Poza tym, to brzmi jak niezły shit,szczególnie refren. Dziękuje, dobranoc!
Poluzuj stringi mistrzu, niczego nie wciskam - nie zauważyłeś uśmiechów przy moim poście? Nie napinaj się tak. Niezły shit to twój nick :D Koledzy mówią na ciebie w pracy "jor maj hart"?? :D:D:D gratuluję poczucia humoru. Ni jak nie pasuje do twoich smutnych wypowiedzi.
Jasmine pisze:Na okrągło tylko te same słowa, to raczej ciekawym remiksem nie jest :?
a to już pretensje do autora tekstu chyba raczej, a nie do mnie :D
Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2010 16:43 przez sova, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

W swojej naiwności wierzę, że Dieter nie upadłby tak nisko, aby swoim nazwiskiem promować taką chałę. Jeżeli już miałby zrobić po raz drugi come back, zrobiłby to profesjonalnie (jak za pierwszym razem)
Jasmine pisze:Właśnie, Thomasowi dobrze się powodzi, Dieter komponuje i starczy.
Rzeczywiście :?: Nadmienię, że ma zaplanowany "koncert" we Wrześni i w Nędzy. W ubiegłym roku w Redzie było Boney M. A 12.06.2010 w Inowrocławiu (i nie tylko) będzie Bad Boys Blue. Czy to jest ta liga?
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

you're my heart pisze:Lol, myślisz, że zrobiłeś remixa i jestes fajny i możesz ludziom kita wciskać? Poza tym, to brzmi jak niezły shit,szczególnie refren. Dziękuje, dobranoc!
Wypowiedź sovy była ironiczna. On tylko żartował z tym comebackiem, Dieter by nigdy nie zrobił tego puszczając do sieci jakiś remix. Zaplanowałby występ np: w "Wetten das", dalej jakaś sesja fotograficzna, podałby tą rewelację do prasy, podał termin premiery płyty itd. To oczywiste chyba. Na szczęśćie tego nie będzie już. Chciałbym jednak by z jego strony była jakaś sensowna alternatywa....
Awatar użytkownika
Jasmine

A wiem, w maju będą te koncerty Thomasa.
Jasne, takich wieści nie podaje się w taki błahy sposób, jak już to głośno i wszędzie :D
sova

Peter pisze:Wypowiedź sovy była ironiczna. On tylko żartował z tym comebackiem,..
Jedyna osoba, która łapie rzeczy oczywiste. Co do reszty to znowu się przeliczyłem licząc na odrobinę inteligencji. No cóż, mówi się trudno :)
Awatar użytkownika
Jasmine

Dobra, już nie róbmy z tego nie wiadomo co, remix powstał i już, komuś się spodoba albo nie.
sova

Jasmine pisze:Dobra, już nie róbmy z tego nie wiadomo co, remix powstał i już, komuś się spodoba albo nie.
Święte słowa. To jest (taki był zamiar) ciekawostka przyrodnicza, a wrzuciłem ją do tego tematu, bo pasowało. Jestem autorem tego miksu, ale nie oczekuję żadnych ocen ani dyskusji na ten temat. Remix powstałw zupełnie innym celu (nie związanym z forum) i tutaj wkleiłem linka jako ciekawostkę.
Pozdrawiam wszystkich i adios ;>
Awatar użytkownika
Jasmine

Remix średnio mi się podoba, ale super że zrobiłeś, ja np. tak nie umiem :D
ODPOWIEDZ