Modern Talking - Comeback w 2010??
- Peter
Re: Modern Talking - Comeback w 2010??
Ja też nie bardzo chciałbym powrotu MT, TA sobie doskonale radzi i dostarcza to co lubię najbardziej. Smuci tylko brak pomysłu na muzykę u Dietera... 
- Jasmine
Ja nie wiem co myśleć na temat kolejnego powrotu... Z jednej strony bym się ucieszyła że może stworzą jakieś kolejne super piosenki i mój ukochany zespół znowu by był aktywny. Ale z drugiej strony ile można? Przecież jeśli będą się reaktywować i rozpadać co chwilę to fajni w końcu się odwrócą i koniec. Ja nie sądzę żeby wrócili, każdy już zaangażował się we własne zajęcia i raczej wątpię żeby chcieli się od nich odrywać. Prędzej dla kasy ale i tak dużo jej mają
- Gasolina91
Szczerze to ja bym nie chciała aby był drugi comeback. Tak jak Peter napisał, Thomas daje se swietnie radę i oby tak dalej ale Dieter powoli chyba powinien iśc na emeryturkę. Wierzę ciągle w jego wielki kompozytorski talent...
Point Of No Return
- Jasmine
Właśnie, Thomasowi dobrze się powodzi, Dieter komponuje i starczy.
-
sova
- Jasmine
Remix nie świadczy o powrocie. Wiele razy już spotykałam się z tego typu autorstwami, np. Queen feat. Geogre Michael, była taka piosenka na koncercie z okazji śmierci Freddy'iego. Remixy tworzy się cały czas, niektóre są znane a niektóre już nie.
- you're my heart
Lol, myślisz, że zrobiłeś remixa i jestes fajny i możesz ludziom kita wciskać? Poza tym, to brzmi jak niezły shit,szczególnie refren. Dziękuje, dobranoc!

- Jasmine
Na okrągło tylko te same słowa, to raczej ciekawym remiksem nie jest 
-
sova
Poluzuj stringi mistrzu, niczego nie wciskam - nie zauważyłeś uśmiechów przy moim poście? Nie napinaj się tak. Niezły shit to twój nickyou're my heart pisze:Lol, myślisz, że zrobiłeś remixa i jestes fajny i możesz ludziom kita wciskać? Poza tym, to brzmi jak niezły shit,szczególnie refren. Dziękuje, dobranoc!
a to już pretensje do autora tekstu chyba raczej, a nie do mnieJasmine pisze:Na okrągło tylko te same słowa, to raczej ciekawym remiksem nie jest
Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2010 16:43 przez sova, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dr Mabuse
W swojej naiwności wierzę, że Dieter nie upadłby tak nisko, aby swoim nazwiskiem promować taką chałę. Jeżeli już miałby zrobić po raz drugi come back, zrobiłby to profesjonalnie (jak za pierwszym razem)
Nadmienię, że ma zaplanowany "koncert" we Wrześni i w Nędzy. W ubiegłym roku w Redzie było Boney M. A 12.06.2010 w Inowrocławiu (i nie tylko) będzie Bad Boys Blue. Czy to jest ta liga?
RzeczywiścieJasmine pisze:Właśnie, Thomasowi dobrze się powodzi, Dieter komponuje i starczy.

- Peter
Wypowiedź sovy była ironiczna. On tylko żartował z tym comebackiem, Dieter by nigdy nie zrobił tego puszczając do sieci jakiś remix. Zaplanowałby występ np: w "Wetten das", dalej jakaś sesja fotograficzna, podałby tą rewelację do prasy, podał termin premiery płyty itd. To oczywiste chyba. Na szczęśćie tego nie będzie już. Chciałbym jednak by z jego strony była jakaś sensowna alternatywa....you're my heart pisze:Lol, myślisz, że zrobiłeś remixa i jestes fajny i możesz ludziom kita wciskać? Poza tym, to brzmi jak niezły shit,szczególnie refren. Dziękuje, dobranoc!
- Jasmine
A wiem, w maju będą te koncerty Thomasa.
Jasne, takich wieści nie podaje się w taki błahy sposób, jak już to głośno i wszędzie
Jasne, takich wieści nie podaje się w taki błahy sposób, jak już to głośno i wszędzie
-
sova
Jedyna osoba, która łapie rzeczy oczywiste. Co do reszty to znowu się przeliczyłem licząc na odrobinę inteligencji. No cóż, mówi się trudnoPeter pisze:Wypowiedź sovy była ironiczna. On tylko żartował z tym comebackiem,..
- Jasmine
Dobra, już nie róbmy z tego nie wiadomo co, remix powstał i już, komuś się spodoba albo nie.
-
sova
Święte słowa. To jest (taki był zamiar) ciekawostka przyrodnicza, a wrzuciłem ją do tego tematu, bo pasowało. Jestem autorem tego miksu, ale nie oczekuję żadnych ocen ani dyskusji na ten temat. Remix powstałw zupełnie innym celu (nie związanym z forum) i tutaj wkleiłem linka jako ciekawostkę.Jasmine pisze:Dobra, już nie róbmy z tego nie wiadomo co, remix powstał i już, komuś się spodoba albo nie.
Pozdrawiam wszystkich i adios ;>
- Jasmine
Remix średnio mi się podoba, ale super że zrobiłeś, ja np. tak nie umiem