20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
-
agateczka7522
Re: 20.07.2013 - Thomas Anders w Koszalinie.
Mam nadzieję, że teraz wstydzą się te osoby z fanklubu, które pchały się bezczelnie pod sceną, taranowały ludzi i zasłaniały Thomasa. Żeby zrobić z siebie bydło i nie okazać najmniejszego zalążka kultury. Gratulacje dla niektórych osób ...
- JoannaIzabella
Już w domu... Szkoda, że tak szybko minęły te cudowne chwile... Koncert był po prostu wspaniały. Thomas w super formie - zaskoczył zmianą repertuaru - ohhhh.... po prostu ZACHWYT!
Ludzie świetnie się bawili - trybuny nie mogły usiedzieć na miejscu ;p był szał ;p
Na koniec przepiękna dla mnie chwila - wręczenie kwiatów Thomasowi... Skarb wśród wspomnień
Afterparty w klubie Fregata to był odlot! Naddel - to była robota na medal, zorganizowałaś wszystko perfekcyjnie!!!! Stawiło się mnóstwo osób, FanClub miał specjalną lożę
DJ co kawałek pozdrawiał naszą FanClubową Rodzinę i.....ciągle puszczał kawałki MT i Thomasa
Nawet z płyty Gigolo - dzięki Michałowi ;p Tańczyliśmy, jak szaleni do niemal 3 rano! Fotki na FB
Ach, było obecne radio Eska - cykali fotki a my z Naddel udzieliłyśmy wywiadu
Ogólnie emocji było mnóstwo, cały ocean pozytywnej energii! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, Z KTÓRYMI SIĘ BAWIŁAM! No i będziemy mieć kilka nowych osób w FanClubie 
Oby Nysa jak najszybciej!
Ludzie świetnie się bawili - trybuny nie mogły usiedzieć na miejscu ;p był szał ;p
Na koniec przepiękna dla mnie chwila - wręczenie kwiatów Thomasowi... Skarb wśród wspomnień
Afterparty w klubie Fregata to był odlot! Naddel - to była robota na medal, zorganizowałaś wszystko perfekcyjnie!!!! Stawiło się mnóstwo osób, FanClub miał specjalną lożę
- Evaalex
Aha to sytlacja byla podobna jak w Siemianowicach. Asiu fajnie ze mialas takie szczescie pojsc do Thomasa i mu kwiaty wreczyc. Zasluzylas na taki zaszczyt.JoannaIzabella pisze:Już w domu... Szkoda, że tak szybko minęły te cudowne chwile... Koncert był po prostu wspaniały. Thomas w super formie - zaskoczył zmianą repertuaru - ohhhh.... po prostu ZACHWYT!
Afterparty w klubie Fregata to był odlot! Naddel - to była robota na medal, zorganizowałaś wszystko perfekcyjnie!!!! Stawiło się mnóstwo osób, FanClub miał specjalną lożęDJ co kawałek pozdrawiał naszą FanClubową Rodzinę i.....ciągle puszczał kawałki MT i Thomasa
Nawet z płyty Gigolo - dzięki Michałowi ;p Tańczyliśmy, jak szaleni do niemal 3 rano! Fotki na FB
Ogólnie emocji było mnóstwo, cały ocean pozytywnej energii! DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, Z KTÓRYMI SIĘ BAWIŁAM! No i będziemy mieć kilka nowych osób w FanClubie
Do zobaczenia na koncercie w Nysie. Ja tez sie Nysy doczekac nie umie.
Pozdrowienia z pod granicy niemiecko holenderskiej przesyla Evaalex
- JoannaIzabella
- shoker191
- Członek TAFC Polska
ajajajaaaj ...jak żałuje że mnie nie było, normalnie sobie nie mogę darować..
Joannie gratuluje spotkania z Thomasem, na pewno Cię zapamiętał
Joannie gratuluje spotkania z Thomasem, na pewno Cię zapamiętał
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
-
Meg
- Członek TAFC Polska
Kochani!
Ogromnie się cieszę, że miałam okazję Was poznać!
33ccd - jesteś facet z klasą. Szacunek. Dziękuję za możliwość wzięcia udziału we wspólnym zdjęciu z Thomasem
Koncert był udany, Thomas w świetnej formie i humorze! Wcześniej nie znałam Go takiego
A teraz mniej mile... Możecie mnie za to zlinczować, ale chciałabym wyrazić swoją opinię... Otóż kiedy czytam Wasze posty na forum odczuwam, że jesteście osobami bardzo sympatycznymi i pozytywnymi. Kiedy przyszłyśmy z Aleksandrą227 pod halę w Koszalinie, przywitałyśmy się iii ?! I nic. Nie oczekiwałam czerwonego dywanu i kwiatów na powitanie, ale zwykłej rozmowy typu: "fajnie, że jesteście bo będzie nas więcej" albo "jak zaraziłyście się Thomasem" - cokolwiek. Nie wiem czy tu nie zrozumiecie mnie źle, nie o to chodzi żeby wszyscy w tym momencie się nami interesowali, ale chodziło o to, że fajnie by było pogadać chwilkę i wymienić zdania. Mnie interesuje każda nowo poznana osoba z FC, jestem wręcz w stanie zabić pytaniami dotyczącymi Thomasa i FC. Jeżeli chodzi o moje odczucia po przywitaniu – to wręcz poczułam jakby niektórzy z osób stojących tam pomyślały: "aha to te co się na imprezę do Mielna zapisały". Na początku oczywiście nie rozumiałam o co chodzi, ale po koncercie byłam już pewna, że Fan Club jest podzielony na dwie grupy. Na tych co idą do lokalu i na tych co jadą do Mielna. My z Aleksandrą227 myślałyśmy, że impreza w lokalu jest nieaktualna. Efekt był taki, że po koncercie poszłyśmy do hotelu. Nie chcemy się opowiadać po żadnej ze stron. Da się odczuć, że nie wszyscy się lubią. OK. Lubić się nie musimy, ale co komu zaszkodzi jak się wszyscy RAZEM pobawią W JEDNYM MIEJSCU? Bo o co tu chodzi? Czy to jest jakaś walka na znajomości? Czy na to za kim pójdzie więcej osób? Nie chcę nikogo winić i wskazywać palcem. Wiem ze strony, że impreza w lokalu była udana, nie wiem jak z Mielnem, ale uważam, że mogło być jeszcze lepiej, gdyby nie było podziału. My z Aleksandrą227 na pewno byśmy dołączyły.
Niestety jako nowa osoba, nie znająca jeszcze wszystkich osobiście, stojąca z boku nie widziałam RODZINY (jak to jest opisane w regulaminie, że to nasz największy przywilej, aby należeć do rodziny)... Dla mnie należenie do FC to naprawdę zaszczyt. Cieszy mnie tu każda znajomość z Wami. Piszę to bo moje wyobrażenie o FC jest inne niż rzeczywistość jaką zobaczyłam na koncercie.
Ogromnie się cieszę, że miałam okazję Was poznać!
33ccd - jesteś facet z klasą. Szacunek. Dziękuję za możliwość wzięcia udziału we wspólnym zdjęciu z Thomasem
Koncert był udany, Thomas w świetnej formie i humorze! Wcześniej nie znałam Go takiego
A teraz mniej mile... Możecie mnie za to zlinczować, ale chciałabym wyrazić swoją opinię... Otóż kiedy czytam Wasze posty na forum odczuwam, że jesteście osobami bardzo sympatycznymi i pozytywnymi. Kiedy przyszłyśmy z Aleksandrą227 pod halę w Koszalinie, przywitałyśmy się iii ?! I nic. Nie oczekiwałam czerwonego dywanu i kwiatów na powitanie, ale zwykłej rozmowy typu: "fajnie, że jesteście bo będzie nas więcej" albo "jak zaraziłyście się Thomasem" - cokolwiek. Nie wiem czy tu nie zrozumiecie mnie źle, nie o to chodzi żeby wszyscy w tym momencie się nami interesowali, ale chodziło o to, że fajnie by było pogadać chwilkę i wymienić zdania. Mnie interesuje każda nowo poznana osoba z FC, jestem wręcz w stanie zabić pytaniami dotyczącymi Thomasa i FC. Jeżeli chodzi o moje odczucia po przywitaniu – to wręcz poczułam jakby niektórzy z osób stojących tam pomyślały: "aha to te co się na imprezę do Mielna zapisały". Na początku oczywiście nie rozumiałam o co chodzi, ale po koncercie byłam już pewna, że Fan Club jest podzielony na dwie grupy. Na tych co idą do lokalu i na tych co jadą do Mielna. My z Aleksandrą227 myślałyśmy, że impreza w lokalu jest nieaktualna. Efekt był taki, że po koncercie poszłyśmy do hotelu. Nie chcemy się opowiadać po żadnej ze stron. Da się odczuć, że nie wszyscy się lubią. OK. Lubić się nie musimy, ale co komu zaszkodzi jak się wszyscy RAZEM pobawią W JEDNYM MIEJSCU? Bo o co tu chodzi? Czy to jest jakaś walka na znajomości? Czy na to za kim pójdzie więcej osób? Nie chcę nikogo winić i wskazywać palcem. Wiem ze strony, że impreza w lokalu była udana, nie wiem jak z Mielnem, ale uważam, że mogło być jeszcze lepiej, gdyby nie było podziału. My z Aleksandrą227 na pewno byśmy dołączyły.
Niestety jako nowa osoba, nie znająca jeszcze wszystkich osobiście, stojąca z boku nie widziałam RODZINY (jak to jest opisane w regulaminie, że to nasz największy przywilej, aby należeć do rodziny)... Dla mnie należenie do FC to naprawdę zaszczyt. Cieszy mnie tu każda znajomość z Wami. Piszę to bo moje wyobrażenie o FC jest inne niż rzeczywistość jaką zobaczyłam na koncercie.
- Evaalex
Piekne filmik dokumentujacy wspaniele dla Ciebie wysazenie. Zazdroszcze Tobie.JoannaIzabella pisze:
Znalazlam w necie artykul o koncercie w Koszalinie
http://www.koszalininfo.pl/index.php/ku ... jecia-film
Oto pare zdjec z koncertu
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 740&type=1
- Dubler
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Koncert to ACH i OCH! Te zmiany w repertuarze - duże zaskoczenie, chwilami czułam się prawie już jak na rosyjskim koncercie Thomaska! Znaczy - idziemy w dobrym, wielce pożądanym kierunkuJoannaIzabella pisze:Już w domu... Szkoda, że tak szybko minęły te cudowne chwile... Koncert był po prostu wspaniały. Thomas w super formie - zaskoczył zmianą repertuaru - ohhhh.... po prostu ZACHWYT!
Afterparty w klubie Fregata to był odlot! Naddel - to była robota na medal, zorganizowałaś wszystko perfekcyjnie!!!! Stawiło się mnóstwo osób, FanClub miał specjalną lożęDJ co kawałek pozdrawiał naszą FanClubową Rodzinę i.....ciągle puszczał kawałki MT i Thomasa
Joanna, ten wywiad to był hit wieczoru
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Hello
Koncert był po prostu super i jak zwykle Thomas nie zawiódł,ba zaskoczył bardzo pozytywnie
Dziękuję kilku osobom,że bawiłam się świetnie na koncercie i spotkanie z Thomasem BEZCENNE
Jak opowiadam to mam zatkane gardło wtedy i płaczę już kilka raz płakałam serio!Jestem wdzięczna,że mogłam być w Koszalinie.
Dziękuję bardzo szanownemu Patrykowi,bo naprawdę jest facet z klasą i przesympatyczny.Szacun wielki
Po prostu wiem,że warto przyjeżdżać na koncert Thomasa,piosenki super były i jego dobry humor zarażał optymizmem.
Tylko szkoda,że ja i Meg zostałyśmy przez fanów z fan clubu nie chętnie przyjęte tak jak napisała powyżej Meg...
Koncert był po prostu super i jak zwykle Thomas nie zawiódł,ba zaskoczył bardzo pozytywnie
Dziękuję bardzo szanownemu Patrykowi,bo naprawdę jest facet z klasą i przesympatyczny.Szacun wielki
Po prostu wiem,że warto przyjeżdżać na koncert Thomasa,piosenki super były i jego dobry humor zarażał optymizmem.
Tylko szkoda,że ja i Meg zostałyśmy przez fanów z fan clubu nie chętnie przyjęte tak jak napisała powyżej Meg...
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Naddel
- Członek TAFC Polska
Heh, dziewczyny, chyba za bardzo bierzecie to do siebiealeksandra227 pisze: Tylko szkoda,że ja i Meg zostałyśmy przez fanów z fan clubu nie chętnie przyjęte tak jak napisała powyżej Meg...
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
- Evaalex
Hey dziewczyny biercie tez to poduwage ze inni sie juz dosyc dlugo znaja, maja wspulne przezycia. Jak sie dlugo nie wiedzielimaja sobie duzo do opowiedzenia
Ja tez przyjerzdzam na koncerty z grupa dziewczyn. Na after w Siemianowicach siedzialysmy razem dziewczyny nie mialy kontaktu z nikim innym. Ja tymczasem
mialam kontakt z paroma osobami ktore znalam juz wczesniej z fandaya. Mialam nawet trudnosci podejsc do osob z ktorymi dosyc czesto pisalam. One ale siedzialy w wiekszej grupie ktora sie juz z koncertow znala.
Ja tez przyjerzdzam na koncerty z grupa dziewczyn. Na after w Siemianowicach siedzialysmy razem dziewczyny nie mialy kontaktu z nikim innym. Ja tymczasem
mialam kontakt z paroma osobami ktore znalam juz wczesniej z fandaya. Mialam nawet trudnosci podejsc do osob z ktorymi dosyc czesto pisalam. One ale siedzialy w wiekszej grupie ktora sie juz z koncertow znala.
- JoannaIzabella
Masz racjęNaddel pisze:Heh, dziewczyny, chyba za bardzo bierzecie to do siebiealeksandra227 pisze: Tylko szkoda,że ja i Meg zostałyśmy przez fanów z fan clubu nie chętnie przyjęte tak jak napisała powyżej Meg...Wiadomo, że każdy ma w fan klubie jakąś grupkę swoich przyjaciół, a że na ogół dzielą nas duże odległości i widujemy się głównie na koncertach, to się chcemy nagadać, powspominać to, co już się razem przeżyliśmy...no i takie tam
Powiem wam z własnego doświadczenia - fan klubowe znajomości zawiązuje się i zacieśnia raczej przez wspólne podróżowanie na koncerty i/lub na afterparty niż przed halami. Mnie też nikt z otwartymi ramionami nie witał, czułości-serdeczności jakichś specjalnych nie pamiętam...a w tej chwili ludzie, których poznałam dzięki temu forum są mi tak bliscy jak mało kto
Tak czy siak - nasz Fan Club to grupa naprawdę super ludzi, z dowództwem na czele! Patryk - to był kolejny kawał bardzo dobrej roboty!
- JoannaIzabella
Kilka migawek z Afterparty 

- Monia82
- Członek TAFC Polska
To jest jakiś żart? Kto się pchał? FC który wracał ze spotkania, który najpierw te miejsca zajął? Wracaliśmy na swoje miejsca, które były dla nas trzymane, żebyśmy mieli gdzie wrócić.agateczka7522 pisze:Mam nadzieję, że teraz wstydzą się te osoby z fanklubu, które pchały się bezczelnie pod sceną, taranowały ludzi i zasłaniały Thomasa. Żeby zrobić z siebie bydło i nie okazać najmniejszego zalążka kultury. Gratulacje dla niektórych osób ...
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Monia82 pisze:To jest jakiś żart? Kto się pchał? FC który wracał ze spotkania, który najpierw te miejsca zajął? Wracaliśmy na swoje miejsca, które były dla nas trzymane, żebyśmy mieli gdzie wrócić.agateczka7522 pisze:Mam nadzieję, że teraz wstydzą się te osoby z fanklubu, które pchały się bezczelnie pod sceną, taranowały ludzi i zasłaniały Thomasa. Żeby zrobić z siebie bydło i nie okazać najmniejszego zalążka kultury. Gratulacje dla niektórych osób ...
Dajcie dziewczynie spokuj! Rozmawiałem z nią dziś telefonicznie i starałem się w grzeczny sposób wyjaśnic jak to u nas wygląda.
Zakończmy ten post!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl