Dla wszystkich mieszkańców hotelu Leśnego w ZG. Mamy obiecane po koncercie udostępnienie sali w tym hotelu. Planuję że około godziny 23:00 tam się pojawimy. W poniedziałek uzyskam info o możliwosci zakupienia tam jakiś złotych napojów . Planujemy że około dwie godziny wystarczą na takie spotkanie Fan Clubowe.
Czy są chętni??
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
Tak samo z rzekomą reedycją You're My Heart You're My Soul w 1984.
Ale ogólnie bardzo pozytywnie. Kilka biletów rozdali i Patryk spisał się świetnie.
Ciekawe kim tym razem będą tajemnicze Marie. Bo jak mówił prowadzący dziewczyny już mają dowody przygotowane...
Chciałam zadzwonić by wygrać ten bilet ale zasięgu nie miałam,chyba przez ta śnieżyce jak jest u mnie za oknem.Mozna jeszcze w poniedziałek
A audycja mimo drobnej pomyłki była przeprowadzona świetnie z duza dawka humoru Chciałabym by częściej w radiu mówili o MT
Patryk tez wypadł świetnie.Niezwykle ze będzie udostępniona sala po koncercie.Na pewno będzie świetna zabawa
thomas1100 pisze:Pamiętacie-ktoś z was poruszał jakoś temat z wachlarzykami przy piosence No Face No Name No Number może każdy zdołał by sobie załatwić taki wachlarz.Wiem że mało czasu zostało ale teraz mi się ta przypomniało to by fajnie wyglądało.
A to ja zaczęłam z wachlarzami Niestety, w sklepie "wszystko po 4zł" i tym podobnych wachlarzy nie ma - przynajmniej w Kutnie. Ale może każdy zrobić z papieru, z technicznego kolorowego bloku może...? To jak....?
Słuchałam dziś tylko fragmentu tej audycji, bo trafiłam na nią przez przypadek Nawet dzwoniłam do studia kilka razy, ale chętnych na te bilety było najwidoczniej zbyt wielu, bo nie udało mi się wejść na antenę Szkoda, bo mogłabym taki bilet jeszcze komuś podarować... Ale i tak dobrze, a wręcz wspaniale, że uda mi się być na koncercie Mam nadzieję, że choć część z Was uda mi się tam spotkać
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Szkoda, że nie zostaję na noc w tym hotelu Pozostaje mi tylko życzyć Wam udanej zabawy! Przynajmniej na koncercie się z Wami wyszaleję
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dla wszystkich mieszkańców hotelu Leśnego w ZG. Mamy obiecane po koncercie udostępnienie sali w tym hotelu. Planuję że około godziny 23:00 tam się pojawimy. W poniedziałek uzyskam info o możliwosci zakupienia tam jakiś złotych napojów . Planujemy że około dwie godziny wystarczą na takie spotkanie Fan Clubowe.
Czy są chętni??
Jasne, że będą chętni !!! Jak pozwolą wnieść swoje złote napoje, to np. w Biedronce są całkiem pysio za....4,98! A ciekawe, czy i Pan Rafał da się zaprosić...?