Przedstawcie się :)
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- I-love-M-T
Re: Przedstawcie się :)
To ja też się przedstawię
Mam na imię Anka. Nie pamiętam dokładnie, od jak dawna jestem fanką Modern Talking, a w szczególności ukochanego Thomasa Andersa <3 Modern Talking słucham praktycznie codziennie, mam bzika na ich punkcie i staram się być na bieżąco, jeżeli chodzi o wszystkie newsy, które dotyczą tego zespołu i karier solowych Thomasa i Dietera. Pozdrawiam wszystkich fanów 
I-love-M-T
I-love-M-T
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- Gasolina91
-
czarna_wdowa
Witam,
Mam na imię Wiktoria i mam 19 lat. Odkąd pamiętam zawsze chętnie sięgałam po płyty Dietera Bohlena. Szczególnie uwielbiam takie piosenki Dietra jak ,Wonderfull' i ,Never Ever let You Go'. Mogłabym ich słuchać godzinami
)
Pozdrawiam wszystkich !
Mam na imię Wiktoria i mam 19 lat. Odkąd pamiętam zawsze chętnie sięgałam po płyty Dietera Bohlena. Szczególnie uwielbiam takie piosenki Dietra jak ,Wonderfull' i ,Never Ever let You Go'. Mogłabym ich słuchać godzinami
Pozdrawiam wszystkich !
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Witaj na forum 
-
mac742
- Członek TAFC Polska
Cześć-witam wszystkich!
Mam na imię Maciej -rok urodzenia 1974 -mieszkam w Paczkowie-małym miasteczku na opolszczyźnie-tuż nad czeską granicą.Na codzień pracuję w prywatnej firmie -produkującej opakowania z tektury.Muzycznie-oczywiscie jak wszyscy jestem fanem Modern Talking-oraz solowej twórczości Thomasa Andersa i Ditera Bohlena, oraz ogólnie muzyki lat 80- trzymam jednak rękę na muzycznym pulsie-staram sie być na bieżąco. Poza tym mam małego konika na punkcie starożytnego Egiptu i Rzymu. Lubie czytać-pochłaniam książki
Pozdawiam wszystkich ciepło!Maciej
Mam na imię Maciej -rok urodzenia 1974 -mieszkam w Paczkowie-małym miasteczku na opolszczyźnie-tuż nad czeską granicą.Na codzień pracuję w prywatnej firmie -produkującej opakowania z tektury.Muzycznie-oczywiscie jak wszyscy jestem fanem Modern Talking-oraz solowej twórczości Thomasa Andersa i Ditera Bohlena, oraz ogólnie muzyki lat 80- trzymam jednak rękę na muzycznym pulsie-staram sie być na bieżąco. Poza tym mam małego konika na punkcie starożytnego Egiptu i Rzymu. Lubie czytać-pochłaniam książki
- Adi
W imieniu naszego grona serdecznie cię witam Macieju. Mamy nadzieję, że mile z nami pędziesz spędzał czas. 
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Witaj na forum 
- Veljanov
Witam wszystkich
Na imię mam Mateusz, mam 22 lata. Muzyka Dietera towarzyszyła mi w życiu niemal od samego początku (mam jeszcze niemalże zjechane dwie kasety BS- "Twilight" oraz "Deja Vu"). Muzykę Modern Talking poznałem w 1997 roku (czyli rok przed reaktywacja zespołu
). Tyle na poczatek.
Pozdrawiam
Na imię mam Mateusz, mam 22 lata. Muzyka Dietera towarzyszyła mi w życiu niemal od samego początku (mam jeszcze niemalże zjechane dwie kasety BS- "Twilight" oraz "Deja Vu"). Muzykę Modern Talking poznałem w 1997 roku (czyli rok przed reaktywacja zespołu
Pozdrawiam
- IndependentGirl
-
zuzannka125
hej mam na imię zuzanna i mam 18 lat !!!!.Bardzo lubię modern talking ponieważ mają piękne miłosne piosenki i skoczne dzwieki
lubie pisenki sexy lover brohter lui keep love alaiv i inne a po zatym lubie cc catcz co o tym myślicie ?
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- you're my heart
Bardzo lubisz Modern Talking a nie umiesz nawet poprawnie tytułów napisać?zuzannka125 pisze:hej mam na imię zuzanna i mam 18 lat !!!!.Bardzo lubię modern talking ponieważ mają piękne miłosne piosenki i skoczne dzwiekilubie pisenki sexy lover brohter lui keep love alaiv i inne a po zatym lubie cc catcz co o tym myślicie ?
A pozatym witam.

-
sebloc
Witam wszystkich:) Ja nazywam sie Sebastian i mieszkam w Chorzowie 
- IndependentGirl
-
Sonny
- Użytkownik nieaktywny
Witam i pozdrawiam wszystkich fanów, nazywam się Noman i jestem wielkim fanem Mdern Talking od 1998 roku oraz solowych dokonań Thomasa i Dietera.