Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Post autor: michal.czeslaw »

Julita pisze:Swoj swojego popiera!
Nie wiesz o czym piszesz!Masz pretensje nie wiadomo o co.
Naddel pisze: kto kupił bilet przez naszą stronkę, miał takie same szanse, by znaleźć się pod samiutką sceną i tym samym - na zdjęciach
Dokładnie.Następnym razem się zastanów,bo komuś możesz zrobić przykrość takim nieprzemyślanym komentarzem :!: :!: :!:
Julita

Post autor: Julita »

Wasza domena tu jest ciagłe komentowanie kazdego zdania osoby ktora nie jest w waszej klice !!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Naddel pisze:
Ale nie rozumiem, o co masz pretensje? Przecież każdy, kto kupił bilet przez naszą stronkę, miał takie same szanse, by znaleźć się pod samiutką sceną i tym samym - na zdjęciach :roll: A że nie każdemu się np. chciało stać ponad 2h na mrozie i czekać na możliwość wejścia...no to już nie jest problem Patryka. Ja sobie nie wyobrażam, jak by to miało inaczej wyglądać - ktoś miałby biegać z aparatem wśród rozbawionego tłumu? Ryzykowałabyś zniszczenie sprzętu po to, by każdy stojący dalej miał fajne ujęcie? Nie sądzę...
Dokładnie. Najpierw trzeba dać coś z siebie. każdy, kto kupił bilet do sektora fan MÓGŁ przyjść te 2,5 godziny wcześniej.... Postać w deszczu ze śniegiem i wietrze najpierw przy zamkniętych drzwiach do hali, potem przed wejściem...Potem zaś przy barierkach - a czemu nie? będąc na tyle wcześniej? - kolejne 1,5 godziny. A bieganie z aparatem wśród gęstego tłumu...? ejjj no, nie przesadzajmy.
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Naddel pisze:
Ale nie rozumiem, o co masz pretensje? Przecież każdy, kto kupił bilet przez naszą stronkę, miał takie same szanse, by znaleźć się pod samiutką sceną i tym samym - na zdjęciach :roll: A że nie każdemu się np. chciało stać ponad 2h na mrozie i czekać na możliwość wejścia...no to już nie jest problem Patryka. Ja sobie nie wyobrażam, jak by to miało inaczej wyglądać - ktoś miałby biegać z aparatem wśród rozbawionego tłumu? Ryzykowałabyś zniszczenie sprzętu po to, by każdy stojący dalej miał fajne ujęcie? Nie sądzę...

Dokładnie. Każdy miał szansa aby być w tamtym sektorze . Mnie też nie ma na tych zdjęciach ale wiem ze gdybym przyszedł pare godzin wcześniej i stał na mrozie to również bym miał taką okazję, więc teraz takie pretensje że nie mnie bo klika itd są po prostu nie namiejscu i nie fair wobec innych osób które poświęciły swój czas aby tam być. Proponuje się troszkę zastanowić nad tym co sie pisze bo to tylko niepotrzebnie podgrzewa atmosferę i niczego nie wnosi ..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja byłam ok. półtorej godziny przed tym jak wpuszczali na teren "Torwaru".Potem jeszcze prawie dwie godziny czekania na koncert.Stałam przy samej barierce i ledwo znalazłam siebie na jednym zdjęciu,ale nie narzekam,bo nie jest dla mnie ważne,czy widać mnie na jakimś zdjęciu,czy nie,tylko to,że mogłam z bliska oglądać koncert Thomasa i przy tym dobrze się bawić :D
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Ann pisze:bo nie jest dla mnie ważne,czy widać mnie na jakimś zdjęciu,czy nie,tylko to,że mogłam z bliska oglądać koncert Thomasa i przy tym dobrze się bawić :D
o to przede wszystkim chodzi. ja stałam można powiedzieć w drugim rzędzie i miałam trochę problem z widocznością bo malutka jestem a dwie panie przede mną były dość wysokie. ale cieszę się bardzo. :) widzieć swojego idola z tak bliska ze świadomością że słuchasz jego piosenek dość długo a teraz stoisz sobie tak blisko sceny można powiedzieć w pierwszym rzędzie i bawisz się wspólnie razem z innymi - niesamowite wrażenia. :wink:
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Ale Czad!!!
Chciałem przyjemność zrobić to się dowiedziałem!!!. Zdjęc jest sporo więcej ale poruszone, gdyż ja robie bez lampy a szkła mam na scenę ustawione. Dałbym takie to bym usłyszał że " mam talent " :)

Zakupiony bilet to zawarta umowa kupna - sprzedaży w tym przypadku miejsca na hali by oglądnąć koncert. O focie tam nic nie było napisane.
Proszę by reszta KLIKI nie pisała do mnie w sprawie zdjęć.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Fan40

Post autor: Fan40 »

Jestem nowym uzytkownikiem na tym forum,i chcialbym zabrac glos w waszej dyskusji
TAKIEJ ZAJADLOSCI I NIENAWISCI JAKA WY REPREZENTUJECIE KOMENTUJAC CZYJES ZDANIE NIE WIDZIALEM NA ZADNYCH FORACH!

Kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie,a wy odrazu komentujecie to w bardzo zlosliwy sposob

Radze zebyscie zastanowili sie nad ta swoja zajadloscai w stosunku do innych
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Fan40 pisze:TAKIEJ ZAJADLOSCI I NIENAWISCI JAKA WY REPREZENTUJECIE KOMENTUJAC CZYJES ZDANIE NIE WIDZIALEM NA ZADNYCH FORACH!
Z całym szacunkiem dla Ciebie ale najwyraxniej na niewielu forach miałes okazję bywać. Bo po pierwsze w porównaniu z wieloma innymi forami tu wręcz panuje cukierkowa atmosfera:-) A po drugie gdybyś był bywalcem różnych forów to dowiedziałbyś się w końcu, że nie pisze się postów dużymi literami...
Spokojem można kamień ugotować...
mada

Post autor: mada »

Malediwy pisze: A po drugie gdybyś był bywalcem różnych forów to dowiedziałbyś się w końcu, że nie pisze się postów dużymi literami...
Stwierdzenie nader grzeczne i nic a nic nie złośliwe ! :x
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ale jednak prawdziwe :) Wielkie litery to w internecie krzyk. Schowajcie proszę wszystkie nerwy do kieszeni - za tydzień święta i doprawdy nikomu nie są teraz potrzebne słowne utarczki.
Jak piszesz tak cię widzą.
Fan40

Post autor: Fan40 »

PO TO PISZE WIELKIMI LITERAMI ZEBY DO WAS WSZYSTKICH DOTARLO TO CO NAPISALEM

a nie jest wcale moim zamiarem zaden krzyk,jestem najspokojniejszym czlowiekiem na swiecie :)

ale jak widze bedziecie moje slowa rowniez wszyscy komentowac,jak i tamtej osoby
Forum Thoma powinno byc poswiecone jego osobie,a nie wytykanie i krytykowanie co kto napisal
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Fan40 pisze:Forum Thoma powinno byc poswiecone jego osobie,a nie wytykanie i krytykowanie co kto napisal
"Przyganiał kocioł garnkowi"... :-). Ja pozwoliłem sobie zwrócić tylko uwagę, że jeśli już powołujesz się na inne fora to może wypadałoby znać netykietę ogólnie na forach obowiązującą... Chcesz, żeby coś do kogoś dotarło a jednocześnie popisujesz się ignorancją wynikającą z tego, że najwyraźniej do Ciebie też coś nie dociera i ostentacyjnie znowu piszesz dużymi literami. A zatem jeśli dla Ciebie ogólnie przyjęte zasady nic nie znaczą ponieważ co innego jest Twoim zamiarem, to uznaj proszę, że prawo do posiadania swoich zamiarów mają również inni i oni podobnie do Ciebie, również będą dalej pisali tak jak na to mają ochotę. Co wcale nie znaczy, że musi Cię to powstrzymywać od pisania poematów na tematy którym poświęcone jest to forum... :-)
Póki co napisałeś dwa posty i w obu krzyczysz! A jako stały bywalec innych forów powinieneś wiedzieć jak się zachować... Ale tak to jest jak się np. rejestruje nowe konto tylko po to, żeby napisać parę krytycznych słów...
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

Fan40 pisze: Forum Thoma powinno byc poswiecone jego osobie,a nie wytykanie i krytykowanie co kto napisal
Alez byloby, gdyby nie takie osoby jak np. Julita, ktore wpadaja tu i szukaja zaczepki i spisku oraz nazywaja innych "klika". Zauwaz, ze nikt ze stalych bywalcow nie ma wielkich pretensji o to, ze nie jest na jakies tam fotce. Czyli co, nadal uwazasz, ze to z nami cos jest nie tak?? Moze gdybysmy zbiorowo przyznali sie do zmowy przeciwko Julicie, to wtedy bysmy byli znowu fajni a forum przyjemne??
Nigdy nie zrozumiem ludzi, ktorzy najpierw w przykry spodob czepiaja sie innych a potem maja pretensje, ze ktos odplaca im pieknym za nadobne...
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

Wydaje mi się ten temat nie jest do rozczęsania takich problemów jak Fan 40 chce sobie popisać to niech sobie stworzy odpowiedni wątek odpowiadający tematowi na ktory chce sobie popisać i koniec tematu pozdrawiam
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Proponuje żeby zamknąć ten temat . To prowadzi tylko do zbędnych sprzeczek i kłótni . Jeśli ktoś ma troche oleju w głowie to wie że nie jest możliwe aby uchwycić każdego na zdjęciu. To że najczęściej na zdjęciach są widoczne osoby z fanclubu to moim zdaniem jest to normalne , w końcu to fan club. Co to byłby za fan club który by nie robił zdjęć będąc na koncertach i nie pokazując swojego zaangażowania.
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
ODPOWIEDZ