Thomas Anders w Kielcach

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Provocator72

Re: Thomas Anders w Kielcach

Post autor: Provocator72 »

Awatar użytkownika
Jaro25
Członek TAFC Polska

Post autor: Jaro25 »

Ale nie które się powtarzają ale zdjęcia są bardzo dobre i filmik też .
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

IndependentGirl pisze:Gratuluję wszystkim szczęśliwcom, którym udało się zrobić zdjęcie z Thomasem :D
Dziękuję IndependentGirl :*** Tobie też się w końcu uda :) Znasz mnie i sama wiesz najlepiej, jak daleką drogę musiałam przejść, aby osiągnąć swój cel :) Grunt to wytrwałość w dążeniu do realizacji marzeń i wiara, że się spełnią! :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
MisterMT
Kontakt:

Post autor: MisterMT »

super Prowokator pozdrawiam
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
Awatar użytkownika
Provocator72

Witaj Mister MT-osobiście uważam, że fenomen duetu Modern Talking, a obecnie Thomasa Andersa polega na skupieniu wokół muzyki tak wiele pokoleń. Ta tendencja ma również odbicie w całej Europie od Hiszpanii po Węgry, ale też twórczości Thomasa dociera do Azji i okolice Uralu. To jest piękne, muzyka która pozwala nam uciec w przeszłość, spojrzeć w przyszłość i oczarować dziś.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Joanna91 pisze:Kolejny artykuł i wideo z koncerów w Kielcach:

http://www.ntv-kielce.pl/kultura/3017-t ... wideo.html
Na końcu Pani powiedziała,że już w krotce będzie można zobaczyć materiał z imprezy-czyli co?Pokażą te koncerty?
viola

Post autor: viola »

Z tego co się orientuję bo wydaje mi się że to ta sama redaktorka która przeprowadzała wywiad z moim zespołem to będzie to taki filmowy skrót ale nie cały koncert.Wydaje mi się,że to będzie filmowy skrót dwóch dni osobno,tego co działo się w sobotę i tego co bylo w niedzielę.Ja regularnie sprawdzam strony ntv ponieważ lubie wiedzieć co sie dzieje w miejscu w ktorym mieszkam także jak tylko się natknę na jakieś nowe materiały to szybko je wkleje:)
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Provocator72 pisze:Witaj Mister MT-osobiście uważam, że fenomen duetu Modern Talking, a obecnie Thomasa Andersa polega na skupieniu wokół muzyki tak wiele pokoleń. Ta tendencja ma również odbicie w całej Europie od Hiszpanii po Węgry, ale też twórczości Thomasa dociera do Azji i okolice Uralu. To jest piękne, muzyka która pozwala nam uciec w przeszłość, spojrzeć w przyszłość i oczarować dziś.
Zgadzam się w każdym calu - chyba to jest właśnie sposób na łączenie pokoleń.
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Provocator72

Dodam tylko, że w tym przypadku Koncert który miał na celu upamiętnić ofiary ataku na WTC - był faktycznie "żywym pomnikiem". Marzy mi się, by właśnie tak jak na Kadzielni ludzie bez względu na wiek, wiarę, poglądy polityczne umieli z sobą współżyć. Jeśli kilka tysięcy osób w sobotę, a później w niedzielę bawi się na koncercie bez ekscesów, a później na forum okazuje życzliwość innym - TO WARTO organizować takie koncerty. Nie Tylko jesteśmy Fanami, ale też budujemy społeczności jak chodź by Fan Club. Myślę, że każdy kto słucha piosenek MT, Tomasa Andersa w głębi duszy jest osobą wrażliwą, otwartą na innych, tolerancyjną. Chyba to Nas wyróżnia.
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Provocator72 pisze:Myślę, że każdy kto słucha piosenek MT, Tomasa Andersa w głębi duszy jest osobą wrażliwą, otwartą na innych, tolerancyjną. Chyba to Nas wyróżnia.
Fajnie to napisałeś i chyba rzeczywiście coś w tym jest ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Post autor: sara_cieszko »

Według mnie Thomas stworzył jedną wielką Thomasową Rodzinę ... Każdy porozmawia z każdym i to nie tylko na temat TA czy MT . Mam 16 lat i powiem szczerze, że dopiero na koncertach czuje się jak w prawdziwej rodzinie. W szkole potępiali mnie za to, że słucham muzyki która była sławna prawie 30 lat temu... A w z chwilą kiedy spotykam się w Fanami przed sceną wychodzi Thomas i wszyscy zaczynamy śpiewać to jest piękne...Piękne jak jeden człowiek zrzesza tysiące ludzi ;)
Oczywiście wielki szacunek w stronę Patryka, bez którego to by się nie odbyło.
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

MisterMT pisze:A może teraz ja chociaż było mi trochę przykro ze nie jestem razem z Wami tam na dole to jednak to co się działo przeszło moje najśmielsze oczekiwania...Kielce były czymś naprawdę cudownym w moim życiu...Jestem pełen podziwu dla Was wszystkich .
Czegoś nie rozumiem,teraz piszesz tak a wcześniej tak:
MisterMT pisze:Ale i tak nie widzę zgrania w Fanklubie
Co miałeś na mysli pisząc to?Co Ci się nie podobało?
Awatar użytkownika
Lúkx

Post autor: Lúkx »

Super sprawa jest kiedy muzyka łączy ludzi, kiedy wszyscy razem się bawią i potrafią to robić kulturalnie. Uwielbiam takie imprezy, do dziś jestem pod wrażeniem soboty (w niedzielę nie byłem) i pewnie jeszcze długo to wrażenie ze mnie nie opadnie. Fajna rzecz z tym "żywym pomnikiem" i słowami Thomasa (nie wiem czy pamiętacie co mówił). Co mi się jeszcze podoba? Pomijając względy polityczne, Pani posłanka z Kielc dała dobry przykład (jako współinicjatorka imprezy). Brawo Kielce... podobnie mówiłem po Bełchatowie: chowają się wielkie miasta :-)

Provocator - powtórzę to co inni, ale co tam (warto) - prezentacja zdjęć świetna ;-) Dzięki!
Awatar użytkownika
izabela

Post autor: izabela »

Artur , super prezentacja , jestem pod ogromnym wrażeniem :D , a zdjęcie Twoje z Thomasem naprawdę rewelacja . Jeszcze nie mogę ochłonąć po sobotnim cudownym koncercie , a duży plakacik wisi już na ścianie . Pozdrawiam wszystkich , którzy uczestniczyli w tym wydarzeniu , szkoda że po koncercie RAZEM nie spotkaliśmy się i nie poznali osobiście , ale to może następnym razem coś się wykombinuje . :wink:
Awatar użytkownika
maria MT

Post autor: maria MT »

Tak, macie rację. Zadziwiające jak muzyka może wiele zdziałać, jak zmienia życie ludzi. Dzięki niej czujemy się świetnie, mamy lepsze nastroje i przeżywamy piękne chwile. Przecież Thomas Anders jest zwykłym człowiekiem, takim jak każdy z nas. Ale jednak dzięki muzyce i wspaniałym piosenkom jest dla nas "Bogiem". Uwielbiamy GO. Chcemy GO dotknąć, uścisnąć dłoń, zrobić sobie zdjęcie itp. Zadziwiające, że to wszystko dzięki MUZYCE. Duże jednak znaczenie ma też osobowość Thomasa. Jest wspaniałym człowiekiem i piosenkarzem. Widać, że chce dawać ludziom szczęście. I zaraża tym wszystkich swoich Fanów.
P.S. Dzięki za relacje z koncertów. Z niecierpliwością czekam na filmiki zarówno z soboty jak i z niedzieli.
Pozdrawiam Maria
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

to wlasnie jest niezwykle. Thomas ma w sobie to "cos". nie jest jak te dzisiejsze gwiazdki jednego sezonu. Jego muzyka jest ponadczasowa. Sluchalam jej wczoraj, slucham dzis i bede sluchac jutro :)

sorry za maly offtop, ale musze to powiedziec. Mario, za kazdym razem, jak widze jakis Twoj post wybucham smiechem przypominajac sobie niezwykla sytuacje w jakiej zanlazlysmy sie w sobote. nadal nie moge uwierzyc w swoje szczescie, bo moje najwieksze marzenie spelnilo sie od tak po prostu i to tak nagle... nie wiem, tez tak masz? :wink:
ODPOWIEDZ