Przedstawcie się :)
-
Lucas96
Re: Przedstawcie się :)
Witam. Jestem Łukasz, mam 14 lat. Od krótszego czasu słucham MT. Szczerze mówiąc bardzo szybko wpada w ucho ;D
- mabuse89
Witam wszystkich fanów MT i DB! Mam na imię Michał, mam 20 lat i od jakiś dziesięciu lat jestem, jak to zwykło się mówic - Bohlenomaniakiem
mam nadzieję, że zdołam się wkupic w łaski tak wiernych i zawsze dobrze poinformowanych fanów mojego ulubionego muzyka i kompozytora
Pozdrawiam wszystkich fanów tej magicznej muzyki!!!
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- Gasolina91
-
luzak564
cześć wszystkim jestem Mariusz mam aż 35 wiosen
ale jestem stary o rany!
i jestem fanem Modern Talking od początku-i wierze w ich reinkarnację,pozdrawiam
-
julaa65
Witam wszystkich!
Jestem Julia, mam 20 lat, obecnie mieszkam w Krakowie. Interesuję się głównie muzyką TA (MT oczywiście też). Pozdrawiam 
- Gasolina91
- maria MT
Witam serdecznie, chociaż już ponad rok jestem na forum to dopiero teraz się przedstawię. Jestem Maria, mieszkam w OPocznie. Jestem fanką od początku istnienia zespołu. Przegapiłam powrót zespołu w 1998 r. Wtedy brałam ślub. Później dzieci, dom, rodzina, praca
. Nie miałam czasu na moje hobby. I pewnego razu zaczęłam szukać na internecie informacji na temat MT. Znalazłam wiele filmów, wywiadów, teledyski. Nie mogłam uwierzyć, że to wszystko czego zawsze szukałam w prasie i marzyłam o zobaczeniu teledysku w telewizji jest teraz dostępne w internecie
. Pamiętam że kilka dni siedziałam "z otwartą buzią" na internecie i nadrabiałam stracone lata
. Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów:):):)
Pozdrawiam Maria
- Dr Mabuse
Jesteś jedyną w swoim rodzaju - jak można było przegapić powrót MT (choć na Twoją korzyść przemawia fakt, że wtedy nie było jeszcze netu i byłaś trochę zajęta, ale w sumie ja też - w 99r. urodziła mi się córcia). Ja nigdy nie mogłem sobie darować przegapienia momentu powstania zespołu i obojętnego (a może nawet krytycznego) przyjęcia pierwszej płyty. Ale na Come Back czekałem z wyciągniętym jęzorem (jak tylko zaiskrzyła nadzieja na reaktywację)
Witam i pozdrawiam.
Witam i pozdrawiam.

- Soja
Witam, mam na imię Rafał, mam 22 lata.
Fanem MT jestem od zawsze...a dokładnie od momentu kiedy dawno temu znalazłem w domu przypadkiem kasetę magnetofonową (tak tak, takie cuda techniki jeszcze w wielu domach występują nawet dziś
) z albumem 'Ready For Romance', włożyłem do magnetofonu, nacisnąłem play i...usłyszałem Brother Louie
Dziś jestem o wiele większym fanem MT od moich rodziców, którzy są nieco zdziwieni, że słucham muzyki nota bene z ich młodości (szczególnie kiedy wchodzą do mojego pokoju a tam leci MT, Bad Boys Blue albo Bonnie Tyler
)
Fanem MT jestem od zawsze...a dokładnie od momentu kiedy dawno temu znalazłem w domu przypadkiem kasetę magnetofonową (tak tak, takie cuda techniki jeszcze w wielu domach występują nawet dziś
Dziś jestem o wiele większym fanem MT od moich rodziców, którzy są nieco zdziwieni, że słucham muzyki nota bene z ich młodości (szczególnie kiedy wchodzą do mojego pokoju a tam leci MT, Bad Boys Blue albo Bonnie Tyler
- angel
No to witam mojego rówieśnika
.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Evaalex
Witam
Mam na imie Eva. Urodzilm sie w roku 1975 w Zabrzu. Pierwszy raz slyszalam ze moi rodzice chca do niemiec wyjechac majac 5 lat. Wyjechalismy w roku 1988 na wakacje letnie.Moj ojciec w niemczech w domu prawie tylko po niemiecku mowil. W moim bloku mieszkali tylko niemcy. Tak bylam zmoszona mowic po niemiecku. Prawde mowiac w w Polsce juz polsckigo sie slabo uczylam, bo wiedzialam ze kiedys bende zyc w Niemczech i polska pisownia bedzie mi nie potrzebna.Musze powiedziec ze w rodzinie ojca juz w Polsce glownym jezykiem porozumiewania sie byl niemiecki
Fanka Thomasa jestem od 85 roku. Od 91 jezdze na spotkania Fanclubu. Do tego czasu tylko dwa opiuscilam z powodow rodzinnych i z powodu chroby.Nawet przeziebiona na spotkaniu pare razy bylam.Thomasa juz wiele razy na zywo widzialam. Przez dziewczyny ktore rozmawily z nim jak z dobrym znajomym tez do rozmowy z nim doszlam. Przezylam duzo pieknych zeczy zwiazanych z Thomasem. Po wsytepie w programie Holymünd dal mi Thomas autografy i odszedl. Ja zanim zawolalam Bernd Bernd on sie obrucil z domnie wrocil. W tedy zrobilam sobie zdjecie z nim. Tam gdzie ja stalam bylo pelno fanow, a on mnie w srod nich poznal.
Szukam mniej wiecej w moim wieku ze slaska ktorzy by ieli chec zemna korespadecje prowadzic.Z Fanami z polskich Tar tez byn chetnie miala kontakt.
Szukam zdjec z koncertow w Polsce i z dwoch ostatnich spotkan Fanclubu.
Mam opfita oferte zdjec z roznych koncetow i z spotkan Fanclubu.
Mam tez koncerty zPoludniowej Afryki i Chile i pare koncetrow z lat 90 w niemczech na Dvd
To sa 40 minutowe wystepy. Chile i Polodniowa Afryka sa 90 min.
Mam na imie Eva. Urodzilm sie w roku 1975 w Zabrzu. Pierwszy raz slyszalam ze moi rodzice chca do niemiec wyjechac majac 5 lat. Wyjechalismy w roku 1988 na wakacje letnie.Moj ojciec w niemczech w domu prawie tylko po niemiecku mowil. W moim bloku mieszkali tylko niemcy. Tak bylam zmoszona mowic po niemiecku. Prawde mowiac w w Polsce juz polsckigo sie slabo uczylam, bo wiedzialam ze kiedys bende zyc w Niemczech i polska pisownia bedzie mi nie potrzebna.Musze powiedziec ze w rodzinie ojca juz w Polsce glownym jezykiem porozumiewania sie byl niemiecki
Fanka Thomasa jestem od 85 roku. Od 91 jezdze na spotkania Fanclubu. Do tego czasu tylko dwa opiuscilam z powodow rodzinnych i z powodu chroby.Nawet przeziebiona na spotkaniu pare razy bylam.Thomasa juz wiele razy na zywo widzialam. Przez dziewczyny ktore rozmawily z nim jak z dobrym znajomym tez do rozmowy z nim doszlam. Przezylam duzo pieknych zeczy zwiazanych z Thomasem. Po wsytepie w programie Holymünd dal mi Thomas autografy i odszedl. Ja zanim zawolalam Bernd Bernd on sie obrucil z domnie wrocil. W tedy zrobilam sobie zdjecie z nim. Tam gdzie ja stalam bylo pelno fanow, a on mnie w srod nich poznal.
Szukam mniej wiecej w moim wieku ze slaska ktorzy by ieli chec zemna korespadecje prowadzic.Z Fanami z polskich Tar tez byn chetnie miala kontakt.
Szukam zdjec z koncertow w Polsce i z dwoch ostatnich spotkan Fanclubu.
Mam opfita oferte zdjec z roznych koncetow i z spotkan Fanclubu.
Mam tez koncerty zPoludniowej Afryki i Chile i pare koncetrow z lat 90 w niemczech na Dvd
To sa 40 minutowe wystepy. Chile i Polodniowa Afryka sa 90 min.
- rut
- Monis
Witam. Mam na imię Monika (17 lat). Słucham MT i BS!!! Mam nadzieje, że wierni fani twórczości Bohlena przyjmną mnie do swojego grona...
Call me Dr Love
- IndependentGirl
- Lady Lai
Hello:) Jestem Marta i mieszkam w miejscowości, której nikt pewnie nie kojarzy. Mam swoje małe 14 lat i mało doświadczeń na karku. Kocham poezję i to w niej poszukuję mądrości, nie w muzyce
Modern Talking płynie nijako w mojej krwi, od brzdąca byłam "katowana" ich piosenkami. W domu zawsze było pełno kaset, później płyt. Ten zespół jest dla mnie jak zawsze pełna strzykawka pozytywnej energii.
Modern Talking płynie nijako w mojej krwi, od brzdąca byłam "katowana" ich piosenkami. W domu zawsze było pełno kaset, później płyt. Ten zespół jest dla mnie jak zawsze pełna strzykawka pozytywnej energii.
Och, come on- WIN!