Hejj....odpiszcie mnie z listy after-party,,jak wcześniej pisałem nie będzie mnie ze względów zdrowotnych ,,,,to już czwarty koncert na którym mnie zabraknie ((jakieś fatummmm))....jeszcze raz niezapomnianych wrażeń....Ready of the Victory!!!!
Szkoda ze Tobie zdrowie nie pozwala na odwiedzenie konzertu. Mnie nie bedzie na koncercie ze wzgledow finansowych.. Zycze Tobie poprawy stanuzdrowia.Majac nadzieje na spotkanie sie z Toba w Nysie albo Czestochowie.
Już za tydzień koncert Thomasa a ja już 16 jadę z rodzicami na 10 dni do Mielna,a stamtąd 20 na koncert do Koszalina Niestety przez cały ten czas nie będę miała dostępu do netu
hejjj,,dzięki ewalex za słówka otuchy ,,ale nawet najlepsze zrozumienie stanu rzeczy nie osłodzi braki mojej osoby na koncercie,,,jednak jeszcze wszystko przed nami
Hej, czy są jacyś chętni na Mielno z autami (żeby w razie co móc zabrać i odwieźć na nocleg do Koszalina, siebie i współpasażerów), 5 osób w razie co ma transport jednym samochodem, więc chodzi tylko o osoby spoza tej 5? Trzeba zgłosić liczbę osób chętnych. Będzie kameralnie, przy ognisku z muzyką.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Nie, nie, piątka jest bez Ciebie (mamy piątkę w jednym aucie po koncercie już), bo pisałaś, że masz 3 miejsca w aucie. więc liczyłam "poza konkursem" Tylko się pogubiłam w pw i nie wiedziałam gdzie się wybierasz
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Ann pisze:Już za tydzień koncert Thomasa a ja już 16 jadę z rodzicami na 10 dni do Mielna,a stamtąd 20 na koncert do Koszalina Niestety przez cały ten czas nie będę miała dostępu do netu
Ann zycze Tobie dobrej zabawy na koncercie i zeby sklepk o ktory pytalas tez byl.
Kurcze..żałuje że mnie nie bedzie. Chciałem pojechać ale niestety mój głupi szef ( dobrze że tego nie czyta ) nie chciał mi dać wolnego na tą sobotę... postanowiłem sobie że będe na koncercie w Częstochowie więc nic straconego
shoker191 pisze:Kurcze..żałuje że mnie nie bedzie. Chciałem pojechać ale niestety mój głupi szef ( dobrze że tego nie czyta ) nie chciał mi dać wolnego na tą sobotę... postanowiłem sobie że będe na koncercie w Częstochowie więc nic straconego
Tak to jest nie zawsze dostanie sie urlop.Fajnie by bylo jak bysmy sie w Czestochowie spotkac mogli. W Krakowie widziales mme, ale nie rozmawialismy ze soba.