Thomas w telewizji
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas w telewizji
Jutro będzie można zobaczyć Thomasa w programie "Landesart" na kanale SWR-RP o 18:05 
MY DREAMS COME TRUE 
- Evaalex
Ten kanal jest kanalem regionarlnm, ktory umnie odbiera. Bende ten program ogladac.
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Dodaję Tomka,który miał być w Niemieckim programie wczoraj
Widać,że są po "sklejone" wszystko po trochu wywiady,które ja oglądałam na yt ...
Widać,że są po "sklejone" wszystko po trochu wywiady,które ja oglądałam na yt ...
Ostatnio zmieniony pn sty 06, 2014 22:38 przez aleksandra227, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Jak byś zaglądała w Terminy (http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... erminy.htm) na stronie to byś wiedziała że była to powtórka ubiegłorocznego reportażu. Czasami warto w ten dział zaglądać bo pojawiają się tam terminy dotyczące Thomasa...aleksandra227 pisze:Ale ta data nie do końca mi pasuje ...![]()
MODERN TALKING FOREVER!!!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Dziękuję za info
I na przyszłość będę tam często zaglądać.
I na przyszłość będę tam często zaglądać.
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Pkmodern
Jak ktoś jest "nocnym markiem" to polecam dzisiejszej nocy niemiecki kanał Pro7 od 2:00 w nocy - oj będzie się działo...
- Sussudio
Nie liczyłbym na to że go pokażąPkmodern pisze:Jak ktoś jest "nocnym markiem" to polecam dzisiejszej nocy niemiecki kanał Pro7 od 2:00 w nocy - oj będzie się działo...
Dieter Bohlen Królem Polski
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Szanowny Pkmodern co się będzie działo
Zaintrygowałeś mnie
Szkoda,że nie mam niemieckiej telewizji, to na yt może będzie ...
Zaintrygowałeś mnie
- Ann
- Członek TAFC Polska
Może pokażą Thomasa z Claudią jak siedzą na widowniSussudio pisze:Nie liczyłbym na to że go pokażąPkmodern pisze:Jak ktoś jest "nocnym markiem" to polecam dzisiejszej nocy niemiecki kanał Pro7 od 2:00 w nocy - oj będzie się działo...
MY DREAMS COME TRUE 
- Sussudio
Będzie rozdanie Złotych Globów, Thomas z Claudią będą na gali...aleksandra227 pisze:Szanowny Pkmodern co się będzie działo![]()
![]()
Zaintrygowałeś mnie![]()
Nie sądzę by pokazali ich na widowni, tam naprawdę będą wielkie gwiazdy.
Być może Pro7 pokaże ich na czerwonym dywanie, jeśli oczywiście będą mieli tam swojego reportera, chyba że to będzie zwykła retransmisja NBC z niemieckim komentarzem, wtedy Thomasa się nie doczekacie.
Dieter Bohlen Królem Polski
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się z Tobą,tam były same gwiazdy filmowe.
To na Thomasa i Claudię to raczej nie ma co liczyć,żeby ich uchwycono ...
To na Thomasa i Claudię to raczej nie ma co liczyć,żeby ich uchwycono ...
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Pokazywali galę na jakimś programie, pokazywali gwiazdy, "publikę", ale nie wyłapałam ani Claudii, ani Thomasa nawet w dalszym tle.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Po tym co powiem pewnie posypią się na mnie gromy ale samym sukcesem już jest to że Thomas w ogóle dostał zaproszenie na tą gale, patrząc na Thomasa z punktu widzenia jego obecnej popularności w Niemczech to kuriozalne jest że tylko jego zaprosili. Ale kto wie może "inni" mieli wtedy nagranie programu i nie mogli wstać.. if you know what I mean..
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
- Pkmodern
Akurat z Niemiec nie był tylko Thomas tam zaproszony!shoker191 pisze:patrząc na Thomasa z punktu widzenia jego obecnej popularności w Niemczech to kuriozalne jest że tylko jego zaprosili.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
No ja wiem że nie tylko on był zaproszony..Pkmodern pisze:Akurat z Niemiec nie był tylko Thomas tam zaproszony!shoker191 pisze:patrząc na Thomasa z punktu widzenia jego obecnej popularności w Niemczech to kuriozalne jest że tylko jego zaprosili.
Czyli jednak nie wiesz co mam na myśli..shoker191 pisze: Ale kto wie może "inni" mieli wtedy nagranie programu i nie mogli wstać.. if you know what I mean..
Good Guys Only Win In Movies
- Pkmodern
Akurat Twój wpis nie wskazywał na tego typu wiedzę...shoker191 pisze:No ja wiem że nie tylko on był zaproszony..Pkmodern pisze:Akurat z Niemiec nie był tylko Thomas tam zaproszony!shoker191 pisze:patrząc na Thomasa z punktu widzenia jego obecnej popularności w Niemczech to kuriozalne jest że tylko jego zaprosili.