Koncerty - kwestie organizacyjne
- rut
Re: Koncerty - kwestie organizacyjne
Fajnie by było żeby walentynki Thomasowi podarowały wszystkie panny.... 
Pozdrawiam rut
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
dilala pisze:Witaj , napisałeś :
"Chciałem przypomnieć wszystkim co mają koszulki i polary fan Clubowe że są obowiązkowe" oraz "Jeśli komuś zimno w podkoszulku to nałożyc go trzeba na coś cieplejszego w czarnym kolorze z długim rękawem".
ja oraz 2 osoby które ze mną będą na koncercie nie mamy koszulek ani polarów z fanklubu. Ale to znaczy, że mamy być ubrani na czarno czy jak ? Może moje pytanie wyda Ci się dziwne i śmieszne, ale wolę wiedzieć.pozdrawiam Kornelia
Jeśli nie masz to oczywiście nie zmuszamy do tego. To dotyczy członków Fan Clubu. Jeśli bedziecie miec białe szaliki to będzie super.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
FAN ACTION SPODEK
SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION
Organizator przypomina o zakazie używania aparatów z obiektywami i wszystkich rodzajów kamer video. W aparatach compaktowych prosi się nie używać lamp błyskowych.
Sugerujemy by pojawić się w Spodku zaraz po otwarciu bram o 16:30 i przejść do sektora FAN.
Przed koncertem Thomas dostanie spory bukiet róż na powitanie i kosz polskich smakołyków.
Podczas koncertu planowane są:
1. Panie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
2. Piosenka Give Me Peace On Earth, oraz przy innych wolnych piosenkach włączamy rozdane wcześniej ledowe świeczki. Proszę je sobie zachować na kolejne koncerty odbywające się w halach koncertowych.
3.Jak zobaczycie ” WIELKIE BALONY METROWE” Puszczamy nadmuchane wcześniej balony na jednej szybkiej piosence – DAMY ZNAĆ JAKA!!!
4. Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
5. Wręczenie wielkiego bukietu róż do Fan Clubu i całego sektora FAN.
Po koncercie każdy kto pokaże bilet dostanie NIESPODZIANKĘ, a osoby które zakupiły po 4 bilety otrzymają plakat.
SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION
Organizator przypomina o zakazie używania aparatów z obiektywami i wszystkich rodzajów kamer video. W aparatach compaktowych prosi się nie używać lamp błyskowych.
Sugerujemy by pojawić się w Spodku zaraz po otwarciu bram o 16:30 i przejść do sektora FAN.
Przed koncertem Thomas dostanie spory bukiet róż na powitanie i kosz polskich smakołyków.
Podczas koncertu planowane są:
1. Panie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
2. Piosenka Give Me Peace On Earth, oraz przy innych wolnych piosenkach włączamy rozdane wcześniej ledowe świeczki. Proszę je sobie zachować na kolejne koncerty odbywające się w halach koncertowych.
3.Jak zobaczycie ” WIELKIE BALONY METROWE” Puszczamy nadmuchane wcześniej balony na jednej szybkiej piosence – DAMY ZNAĆ JAKA!!!
4. Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
5. Wręczenie wielkiego bukietu róż do Fan Clubu i całego sektora FAN.
Po koncercie każdy kto pokaże bilet dostanie NIESPODZIANKĘ, a osoby które zakupiły po 4 bilety otrzymają plakat.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Asiu Ci wszyscy którzy zakupili bilety do naszego sektora to również osoby postronne,które nie są w fanklubie wiec trudno jest wymagać od takich osób żeby miały szaliki.JoannaIzabella pisze:NoFanka MT pisze:Kto się jeszcze skusił na wykonanie własnej?![]()
ja i Karina
parę godzin trwało przygotowanie, ale włożyłyśmy w to całe serducho
![]()
Co do ubioru - pewnie że czerń stroju i biel szalików da właściwy efekt. Byle o tym pamiętać, zwłaszcza nie zapomnieć szalików! I to sie tyczy wszystkich mających bilety do naszego sektora, nie tylko aktywnych działaczy forum........
Z Twojej wypowiedzi można wnioskować ze kto nie będzie miał szalika nie wejdzie do naszego sektora!
Do naszego sektora wchodzi każdy kto zakupił bilet bez względu na to czy ma ochotę mieć szalik czy nie!
Wiec osoby które mają szalik będą na pewno w dużej mniejszości,i muszą stanąć tak by były widoczne
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dobrze by było,żebyście te osoby wcześniej zgromadzili w jednym punkcie.Inaczej może powstać zamieszanie i nie każda zdąży z doręczeniem Walentynki.33ccd pisze:1. Panie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
- JoannaIzabella
Ależ oczywiście! Chodziło mi o to, że jak ktoś z nas zna kogoś spoza fan clubu, kto kupił bilet do naszego sektora - żeby powiedział mu/jej o tych szalikachskorpionek1975 pisze:Do naszego sektora wchodzi każdy kto zakupił bilet bez względu na to czy ma ochotę mieć szalik czy nie!
Masz rację, nie możemy być rozproszeni, bo...jako szalikowcy znikniemy.skorpionek1975 pisze:Wiec osoby które mają szalik będą na pewno w dużej mniejszości,i muszą stanąć tak by były widoczne
Tak, to też bardzo ważne, bo się pogubimy. Wiadomo właściwie, ile osób przygotowuje te Walentynki? Bo na razie to pewne są chyba 3....?atlantyda ;o) pisze: 33ccd napisał(a):1. Panie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
Dobrze by było,żebyście te osoby wcześniej zgromadzili w jednym punkcie.Inaczej może powstać zamieszanie i nie każda zdąży z doręczeniem Walentynki.
-
malenstwo 066
my też mamy z koleżanką po jednej walentynce. To już 5 
- weidung
- Członek TAFC Polska
Czy tylko panie mogą dać Walentynkę dla Thomasa? Sam przygotowałem jedną :p33ccd pisze:FAN ACTION SPODEKPanie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
- iza2601
Ja też mam walentynke,i moja córka która będzie ze mną na koncercie
- Fanka MT
He he heweidung pisze:Czy tylko panie mogą dać Walentynkę dla Thomasa? Sam przygotowałem jedną :p33ccd pisze:FAN ACTION SPODEKPanie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No wiesz ponoć nie jest to święto tylko dla zakochanych. Walentynki można wręczać też rodzicom,babcią ,dziadkom...a nawet szefowejweidung pisze:Czy tylko panie mogą dać Walentynkę dla Thomasa? Sam przygotowałem jedną :p
- JoannaIzabella
no, np.kartka nasączona wąglikiematlantyda ;o) pisze:a nawet szefowej![]()
- Fanka MT
Moja Walentynka jest już gotowa! Miała być inna, ale zrobiłam to jeszcze inaczej i efekt jest jak najbardziej pozytywny! 
Dziękuję...
Dziękuję...
- JoannaIzabella
Uwaga, Szalikowcy!!! Osoby, które będą odbierać szaliki jutro - będę z nimi przy wejściu do Spodka od 16.00. Dotyczy to też Ani/Anety i Maksi21, od których dostałam zwrot przesyłek. W razie czego - podaję nr mojej komórki (w Plusie) 724-721-982
- pysia20
- Członek TAFC Polska
Witam my też z siostra zrobiłysmy walentynke,a druga zrobiły moje siostrzenice (MAŁE FANKI):-)POZDRAWIAM
You Are Not Alone..!!
- Paradise
- Kontakt:
JoannaIzabella,bardzo dziękuje za zakup i dostarczenie szaliczków,pozdrawiam i juz chowam wyprane na nastepny raz
)
"You can win if You want..."