Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rut

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: rut »

Fajnie by było żeby walentynki Thomasowi podarowały wszystkie panny.... :wink:
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

dilala pisze:Witaj , napisałeś :
"Chciałem przypomnieć wszystkim co mają koszulki i polary fan Clubowe że są obowiązkowe" oraz "Jeśli komuś zimno w podkoszulku to nałożyc go trzeba na coś cieplejszego w czarnym kolorze z długim rękawem".
ja oraz 2 osoby które ze mną będą na koncercie nie mamy koszulek ani polarów z fanklubu. Ale to znaczy, że mamy być ubrani na czarno czy jak ? Może moje pytanie wyda Ci się dziwne i śmieszne, ale wolę wiedzieć. :wink: pozdrawiam Kornelia

Jeśli nie masz to oczywiście nie zmuszamy do tego. To dotyczy członków Fan Clubu. Jeśli bedziecie miec białe szaliki to będzie super.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

FAN ACTION SPODEK

SEKTOR FAN - Informacja FAN ACTION

Organizator przypomina o zakazie używania aparatów z obiektywami i wszystkich rodzajów kamer video. W aparatach compaktowych prosi się nie używać lamp błyskowych.
Sugerujemy by pojawić się w Spodku zaraz po otwarciu bram o 16:30 i przejść do sektora FAN.
Przed koncertem Thomas dostanie spory bukiet róż na powitanie i kosz polskich smakołyków.

Podczas koncertu planowane są:
1. Panie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
2. Piosenka Give Me Peace On Earth, oraz przy innych wolnych piosenkach włączamy rozdane wcześniej ledowe świeczki. Proszę je sobie zachować na kolejne koncerty odbywające się w halach koncertowych.
3.Jak zobaczycie ” WIELKIE BALONY METROWE” Puszczamy nadmuchane wcześniej balony na jednej szybkiej piosence – DAMY ZNAĆ JAKA!!!
4. Na piosence finałowej You're My Heart, You're My Soul jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie najpierw opowiadać o tej piosence, a potem ŚPIEWAĆ bez podkładu muzycznego czyli ACAPELLA to rzucamy białymi różami na scenę a nie w Thomasa. DOPIERO JAK ZACZNIE ŚPIEWAC!!! Proszę o powstrzymanie emocji i nie rzucanie róż wcześniej!!!
5. Wręczenie wielkiego bukietu róż do Fan Clubu i całego sektora FAN.

Po koncercie każdy kto pokaże bilet dostanie NIESPODZIANKĘ, a osoby które zakupiły po 4 bilety otrzymają plakat.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

JoannaIzabella pisze:
Fanka MT pisze:Kto się jeszcze skusił na wykonanie własnej? :)
No ;) ja i Karina :) parę godzin trwało przygotowanie, ale włożyłyśmy w to całe serducho :)

Co do ubioru - pewnie że czerń stroju i biel szalików da właściwy efekt. Byle o tym pamiętać, zwłaszcza nie zapomnieć szalików! I to sie tyczy wszystkich mających bilety do naszego sektora, nie tylko aktywnych działaczy forum........
Asiu Ci wszyscy którzy zakupili bilety do naszego sektora to również osoby postronne,które nie są w fanklubie wiec trudno jest wymagać od takich osób żeby miały szaliki.
Z Twojej wypowiedzi można wnioskować ze kto nie będzie miał szalika nie wejdzie do naszego sektora!
Do naszego sektora wchodzi każdy kto zakupił bilet bez względu na to czy ma ochotę mieć szalik czy nie!
Wiec osoby które mają szalik będą na pewno w dużej mniejszości,i muszą stanąć tak by były widoczne :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

33ccd pisze:1. Panie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
Dobrze by było,żebyście te osoby wcześniej zgromadzili w jednym punkcie.Inaczej może powstać zamieszanie i nie każda zdąży z doręczeniem Walentynki.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

skorpionek1975 pisze:Do naszego sektora wchodzi każdy kto zakupił bilet bez względu na to czy ma ochotę mieć szalik czy nie!
Ależ oczywiście! Chodziło mi o to, że jak ktoś z nas zna kogoś spoza fan clubu, kto kupił bilet do naszego sektora - żeby powiedział mu/jej o tych szalikach :)
skorpionek1975 pisze:Wiec osoby które mają szalik będą na pewno w dużej mniejszości,i muszą stanąć tak by były widoczne :)
Masz rację, nie możemy być rozproszeni, bo...jako szalikowcy znikniemy.
atlantyda ;o) pisze: 33ccd napisał(a):1. Panie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.

Dobrze by było,żebyście te osoby wcześniej zgromadzili w jednym punkcie.Inaczej może powstać zamieszanie i nie każda zdąży z doręczeniem Walentynki.
Tak, to też bardzo ważne, bo się pogubimy. Wiadomo właściwie, ile osób przygotowuje te Walentynki? Bo na razie to pewne są chyba 3....?
malenstwo 066

Post autor: malenstwo 066 »

my też mamy z koleżanką po jednej walentynce. To już 5 :)
Awatar użytkownika
weidung
Członek TAFC Polska

Post autor: weidung »

33ccd pisze:FAN ACTION SPODEKPanie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
Czy tylko panie mogą dać Walentynkę dla Thomasa? Sam przygotowałem jedną :p
Awatar użytkownika
iza2601

Post autor: iza2601 »

Ja też mam walentynke,i moja córka która będzie ze mną na koncercie
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

weidung pisze:
33ccd pisze:FAN ACTION SPODEKPanie posiadające Walentynki dają je Thomasowi na pierwszej przerwie pomiędzy piosenkami.
Czy tylko panie mogą dać Walentynkę dla Thomasa? Sam przygotowałem jedną :p
He he he :lol: Michaś, jak chcesz to zaryzykuj :lol:
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

weidung pisze:Czy tylko panie mogą dać Walentynkę dla Thomasa? Sam przygotowałem jedną :p

No wiesz ponoć nie jest to święto tylko dla zakochanych. Walentynki można wręczać też rodzicom,babcią ,dziadkom...a nawet szefowej ;) :P
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

atlantyda ;o) pisze:a nawet szefowej ;) :P
no, np.kartka nasączona wąglikiem 8) Nie no, żartuję! :mrgreen: Ale oczywiście, że Walentynka to dowód miłości / sympatii / pozytywnych uczuć, więc i "te same płcie" mogą sobie je dawać ;p
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Moja Walentynka jest już gotowa! Miała być inna, ale zrobiłam to jeszcze inaczej i efekt jest jak najbardziej pozytywny! :)
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Uwaga, Szalikowcy!!! Osoby, które będą odbierać szaliki jutro - będę z nimi przy wejściu do Spodka od 16.00. Dotyczy to też Ani/Anety i Maksi21, od których dostałam zwrot przesyłek. W razie czego - podaję nr mojej komórki (w Plusie) 724-721-982
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Witam my też z siostra zrobiłysmy walentynke,a druga zrobiły moje siostrzenice (MAŁE FANKI):-)POZDRAWIAM
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

JoannaIzabella,bardzo dziękuje za zakup i dostarczenie szaliczków,pozdrawiam i juz chowam wyprane na nastepny raz :))
"You can win if You want..."
ODPOWIEDZ