Nie wiadomo. Znaczy obecnie wszytko na to wskazuje, że chyba nie ale ja myślę osobiście, że być może rzeczywiście mógłby jemu strzelić taki pomysł do głowy w kontekście tych niezbyt rewelacyjnych w przekonaniu Dietera (i być może części publiki) projektów. Choć niektóre single Medlocka jak np. "You can get it" czy ostatnia "Mamacita" przypadły mi do gustu. Zwłaszcza jeden remix z kilku utworów. Ja myślę, że wyprodukowanie Thomasa pod cichym szyldem Bohlena miałoby szansę powodzenia. Tylko pytanie co miałoby to być?ArCrack pisze:Uważam, że Dieter na coś takiego po prostu nie pójdzie, obojętnie czy oficjalnie czy nie.
Może bardziej kwestia leży w tym do jakiej publiki adresowane są utwory. Od tego też jest uzależniony styl utworu i jego aranżacja. (vide wersja "YMHYMS" nagrana z rapowanymi zwrotkami z teledyskiem i głosem Erica, co miało przyciągnąć młodszą publikę i to inną niż ta, która słucha tylko POPu). Więc wszelakie analizy czy Dieter zrobiłby to lub tamto są tylko dość mocno teoretyczne ponieważ koniec końców i tak nie wiadomo czy coś się przyjmie czy wręcz przeciwnie. Oczywiście promocja, nowe pomysły, poruszanie się w obowiązujących trendach może być jakimś wyznacznikiem ale na pewno nie gwarantem sukcesu. Gdyby był uniwersalny przepis na HIT to wszyscy by go stosowali ale tak nie jest. I czy projekt Dietera z Thomasem by wyszedł, czy nie nadszarpnął by legendy a może odniósł by sukces to tego tak naprawdę niewiadomo.