30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
Jak betiq_ pisze że nie ma świeczek to ja nie mam po co iść bo mieszkamy w tym samym mieście a i o mnie Daria też pamiętaj z tą koronąbo ja nie mam gdzie kupić.Koncert już coraz bliżej.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witajcie. W działe Sprawy Fanklubowe jest fotka prezentu dla Thomasa.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- JoannaIzabella
Są na takich regałach - w Kutnie umiejscowionych bliżej kas - na których są powystawiane rzeczy po 1zł., 4 zł itp. Świeczki są na regale z akcesoriami świątecznymi. Tylko nie w dziale typowo świątecznym, ale właśnie w tych tanich rzeczach. Jak pisałam na razie kupiłam 60 sztuk. Mam nadzieję, że jutro jeszcze uda się dokupićMODERN JEANNE pisze:Byłem w Kauflandzie u mnie w Elblągu i nie widzę tych świeczek. Czy ktoś z kupujących może powiedzieć w jakim dziale to szukać bo może przeoczyłem
- MODERN JEANNE
Milo mi się dowiedzieć z forum ze ja dziewczyna to on płci męskiej
Cos nie tak jest z cytowaniem.Tak napisał kolega którego ja wcześniej zacytowałam
Cos nie tak jest z cytowaniem.Tak napisał kolega którego ja wcześniej zacytowałam
I LOVE DB AND TA!
- betiq_
- Członek TAFC Polska
HALO,HALO Thomas1100!!!czym jedziesz?nocujesz w Zielonej?daj znać mój tel.501702552
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Witajcie, co powiecie na to żeby po koncercie zorganizować spotkanie fanów ?????
Organizujecie się przed ale wcześniej będzie zbyt mało czasu żeby sobie spokojnie posiedzieć porozmawiać!Przyjedziecie o różnych godzinach,a po drugie trzeba będzie tam być też w miarę wcześnie żeby choćby zając sobie miejsce!
Dowiadywaliśmy się w hotelu Leśnym czy po koncercie można zorganizować spotkanie większej grupy osób, niestety po godzinie 22, obowiązuje już cisza nocna i takie spotkanie nie wchodzi w hotelu w grę.
Więc jeśli ktoś zna jakieś fajne miejsce w pobliżu gdzie można się udać większa grupą to dajcie znać na forum.
Może jest tu ktoś z ZG kto zna jakieś knajpki
Piszcie co o tym sądzicie, i proszę zorientujcie się może w necie czy jest coś takiego w pobliżu.
Organizujecie się przed ale wcześniej będzie zbyt mało czasu żeby sobie spokojnie posiedzieć porozmawiać!Przyjedziecie o różnych godzinach,a po drugie trzeba będzie tam być też w miarę wcześnie żeby choćby zając sobie miejsce!
Dowiadywaliśmy się w hotelu Leśnym czy po koncercie można zorganizować spotkanie większej grupy osób, niestety po godzinie 22, obowiązuje już cisza nocna i takie spotkanie nie wchodzi w hotelu w grę.
Więc jeśli ktoś zna jakieś fajne miejsce w pobliżu gdzie można się udać większa grupą to dajcie znać na forum.
Może jest tu ktoś z ZG kto zna jakieś knajpki
Piszcie co o tym sądzicie, i proszę zorientujcie się może w necie czy jest coś takiego w pobliżu.
-
marcin_zg
Niestety w okolicy hotelu Leśnego nie ma żadnego typowego pubu na poziomie. Moja rada jest taka, żeby pójść sobie po koncercie na deptak. Tam nie będzie problemu ze znalezieniem jakiegoś lokalu. Na mapie może wyglądać, że jest daleko, ale to tylko pozory. 30 minut spacerkiem i będziecie koło ratusza. No ewentualnie może być klub bilardowy http://www.hotshots.pl/klub,pl.html który jest bardzo blisko miejsca koncertu (idziecie wzdłuż głównej ulicy kilkaset metrów i będzie ten właśnie klub). Można sobie wypić tam piwo, posiedzieć, pogadać, pograć w bilarda jak ktoś będzie chciał. Moim zdaniem lokal jest na poziomie. Jeśli to wam nie odpowiada to trzeba zasuwać do centrum miasta
Jeśli zdecydujecie się pójść do klubu bilardowego, to myślę że dobrze byłoby tam najpierw zadzwonić i zrobić jakąś rezerwację. Nie bywam tam zbyt często, bo jeżdżę tam tylko na bilarda. Więc więcej szczegółów lepiej dowiedzieć się telefonicznie. Bliżej nic już raczej nie znajdziecie.
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Dziękuję Marcin za odpowiedź, jest szansa ze zorganizujemy spotkanie po koncercie w Hotelu
Patryk działa!!!!! 
Dziś o godz 14 lub kilka minut po ... w Radiu Zielona Góra będzie przeprowadzony wywiad z przedstawicielem naszego Fanclubu
Zapraszam do audycji, można słuchać przez internet. http://www.rzg.inf.pl/
Dziś o godz 14 lub kilka minut po ... w Radiu Zielona Góra będzie przeprowadzony wywiad z przedstawicielem naszego Fanclubu
Zapraszam do audycji, można słuchać przez internet. http://www.rzg.inf.pl/
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Pamiętacie-ktoś z was poruszał jakoś temat z wachlarzykami przy piosence No Face No Name No Number może każdy zdołał by sobie załatwić taki wachlarz.Wiem że mało czasu zostało ale teraz mi się ta przypomniało to by fajnie wyglądało.
Narazie- Zielona Góro witaj!!!!!!!!!!
Narazie- Zielona Góro witaj!!!!!!!!!!
-
Husku
- Członek TAFC Polska
-
nado
Do skorpionka. Jak można ustawić to radio, żeby wysłuchać wywiadu w Internecie. Zupełnie się na tym nie znam, bo w ogóle nie słucham radia. Jeżeli możesz coś mi poradzić to proszę, tylko szybko, bo do 14:00 już tylko 1,5 godziny. A może ty Husku wiesz coś na ten temat. Jesteś teraz, dlatego pytam.
Ostatnio zmieniony ndz lis 28, 2010 13:28 przez nado, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Mam ten sam problem... Jak naciskam "posłuchaj" u góry strony, to wyświetla mi się, że muszę uruchomić to radio przez jakiś program. Próbowałam przez iTunesa i przez RealPlayera, ale nie działa. 
-
nado
Pomocy, ratunku ! Niech odezwie się ktoś obcykany !
-
marcin_zg
Spróbuj przez Winamp. Na pewno zadziała 
- Fanka MT
No właśnie, przez Winampa działa 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
-
nado
Re: Modern Talking w mediach
Jak ustawić to radio w Internecie ? Wie ktoś, zna się ?