Powiem Ci, Peter, że miałem takie samo zdanie jak Ty... dopóki nie znalazłem się pod sceną, na której śpiewał Anders. Facet śpiewa dobre 30 lat, więc zastrzeżenia co do profesjonalizmu są chyba lekką przesadą.Peter pisze:Dla mnie Thomas w wersji koncertowej chyba odpada, nie ten profesjonalizm co ekipy Bohlena niestety, widać to było na YT, aranżacje wielu piosenek po prostu straszne.
Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
- mabuse89
Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
- IndependentGirl
Zgadzam się z Mabuse89.
Peter, filmiki na Youtube nie odzwierciedlają wszystkiego, słychać może zaledwie połowę tego co tam się dzieje. Gdybyś był tam i usłyszał na żywo na pewno też zmieniłbyś zdanie.
Peter, filmiki na Youtube nie odzwierciedlają wszystkiego, słychać może zaledwie połowę tego co tam się dzieje. Gdybyś był tam i usłyszał na żywo na pewno też zmieniłbyś zdanie.

- Evaalex
Czesc Wam
Jak bym sie wysrarczajaco wczesnie kapla ze mam rodzine w Racibozu to bym tez w Nedzy na konzercie byla. Najpierw by trzeby bylo sie z kozynka od ojca z kontaktowac , potem zamowic bilet na lot do polski Nie jestem bogata i mosze z kazdym centem sie liczyc. Moge bardzo tanio leciec z Köln na polski. Jest tansze nisz przejezd autobusem tylko ze bilet trzeby 6 miesaiecy wczesniej zamowic.Tez bym tak chciala na koncecie byc. Za kulisy sie juz pare razy dostalam.
Raz mi Thomas nawet na scenie pod czas malego konzertu siedziec pozwolil. po nim czekalam pezy jego aucie i dostalam pare aurografuw i porozmawialam sobie z nim. Tan dzien zaczal sie ale klutnialmi w szkole. Popolodniu dopuiero sie o tym konzercie dowiedzialam i godzine poznien na miejscu bylam.
Jak bym sie wysrarczajaco wczesnie kapla ze mam rodzine w Racibozu to bym tez w Nedzy na konzercie byla. Najpierw by trzeby bylo sie z kozynka od ojca z kontaktowac , potem zamowic bilet na lot do polski Nie jestem bogata i mosze z kazdym centem sie liczyc. Moge bardzo tanio leciec z Köln na polski. Jest tansze nisz przejezd autobusem tylko ze bilet trzeby 6 miesaiecy wczesniej zamowic.Tez bym tak chciala na koncecie byc. Za kulisy sie juz pare razy dostalam.
Raz mi Thomas nawet na scenie pod czas malego konzertu siedziec pozwolil. po nim czekalam pezy jego aucie i dostalam pare aurografuw i porozmawialam sobie z nim. Tan dzien zaczal sie ale klutnialmi w szkole. Popolodniu dopuiero sie o tym konzercie dowiedzialam i godzine poznien na miejscu bylam.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Czyżby już poprawił owe błedy?Bo ja teraz nie widzę żadnych błedów.Pkmodern pisze:Widzę, że jakiś "redakcyjny prymityw" napisał ten artykuł z Wrześni, skoro nawet nie chciało się autorowi sprawdzić poprawności angielskich tytułów piosenek Modern Talking. I my jesteśmy w Unii Europejskiej XXI wieku...
- IndependentGirl
Mnie już się wcale ta strona nie otwiera :roll
Poprawka: już się otwiera
i faktycznie nie ma już tych błędów co wcześniej.
Poprawka: już się otwiera
Ostatnio zmieniony czw maja 13, 2010 15:11 przez IndependentGirl, łącznie zmieniany 1 raz.

- I-love-M-T
Nawiązując do wrażeń z koncertów: ja byłam 3.05. we Wrześni
Po prostu super
Ludzie, co ten człowiek wyprawia na scenie... Jego głos, wygląd, świetny kontakt z publiką i ogólnie cały jego band to M-A-G-I-A <buja w obłokach> Do dziś jestem na tyle oczarowana tym widowiskiem, by w wolnych chwilach nie robić niczego innego, tylko słuchać Thomasa albo szukać informacji o minionych koncertach w internecie
Na dodatek jest coś, co czyni mnie jeszcze bardziej szczęśliwą - w końcu spotkałam się z Fanką MT, jej przyjaciółką i wieloma innymi fanami w realu
Nigdy nie zapomnę tego dnia... naprawdę...
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- Evaalex
Czesc wiem jak to jest sie z kolezankami ktore sa fankami Thomasa na koncercie spotkac sie Ja to na wielu konzertach w niemczech przezylam. Jedna kolezanka mnie kiedys na konzert ze soba zabrala. Ja mieszkam po drodze od miej do tego miasta gdzie konzert byl. Ja sie jej podziekowalam zalatwiajac jej autograf i na dwoch spotkaniach fanklubu zajelam jej miesdce kolomnie a ja wtedy siedzialam w pierwszym rzedzie. Dzisiaj sa pierwsze rzedy dla spazielmie uprawnianych fanow zajete Nato jestem wsciakla. Moim zdaniem wszyscy sa rowni i makja tak samo prawo w zimnicy czekac na wejscie. Kto pierwszy stoi ma tez najlepsze miejsce dostac. Kto jest mojego zdania?
-
agua777
- Członek TAFC Polska
jedyna pisze:Jak zapiszesz się do fanklubu to nastąpi to szybciej niż się spodziewaszagua777 pisze:Może kiedyś i ja będę miała to szczęście strzelić sobie fotę z Thomasem...
Mam taką nadzieję
pozdrawiam
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Na stronie zamieszczone zostały cztery galerię z Nędzy (w sumie 100 fotek). Zapraszamy: http://www.moderntalking.pl/galeria/index.php
Jak piszesz tak cię widzą.
- adamanders
- Członek TAFC Polska
Po dłuższej przerwie witam wszystkich milusińskich którzy kochają twórczość naszego Thomaska
O majowych koncertach Thomasa zostało prawie wszystko powiedziane, więc krótko ,byłem oczwiscie na jednym i drugim ,Thomas dał niesamowity szoł ..a szał to był na widowni
z roku na rok wygląda coraz młodziej-jak wino im starszy tym lepszy
ma niesamowite podejście do swoich fanow.Miałem też te wielkie szczęscie ,ze udało mi sie znowu czasnąć z nim zdjęcie i zdobyć kilka autografów na płytach.Było wspaniale i będzie co wspominać po latach
WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA RAFAŁA z SOLARISu ze nam członkom fanclubu umozliwił spotkanie i wejscie za kulisy DZIĘKI MISTRZUNIU !!!! takze chcę serdecznie podziękować PATRYKOWI I PIOTRKOWI za wielkie zaangażowanie,byśmy wszyscy mogli przeżyć te niezapomniane chwile ,MUCHAS GRACIAS AMIGOS
kawał dobrej roboty!!!! pozdrowionka też dla innych członków fanclubu z którymi miałem te przyjemność przebywać razem,bawić sie w waszym towarzystwie -pikno sprawa 
- rut
Jeszcze jedne emocje dobrze nie opadły... a tu już szykują się kolejne
Oczywiście do Kielc jeszcze mnóstwo czasu i wiele może się wydarzyć ,ale jestem dobrej myśli 
Pozdrawiam rut
-
moonwalker
Witam !
Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się że Thomas Anders ma się pojawić 19 czerwca 2010 r w Opalenickim klubie (woj. wielkopolskie) - czy ktoś może potwierdzić tą informację ?
Z nieoficjalnych źródeł dowiedziałem się że Thomas Anders ma się pojawić 19 czerwca 2010 r w Opalenickim klubie (woj. wielkopolskie) - czy ktoś może potwierdzić tą informację ?
- Joanna91
Wątpie, żeby to była prawda... to już za niedługo i myślę, że już wcześniej byłyby jakieś informacje na forum lub na oficjalnej polskiej stronie Thomasa czy MT... Chyba, że to miała być jakaś tajemnica, np. prywatny koncert Thomasa 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Adi
Widzę, że komentarze pod wywiadem dość niepochlebne. Cóż, jeśli komuś nie podoba się Thomas dziś niech nie jeździ na otwarte koncerty bo na biletowane zapewne i tak nie przyjedzie.atlantyda ;o) pisze:Wywiad z Thomasem po koncercie w Nędzy
Jednak nie jest myślę tak źle i u Thomasa. Nowy album to może nie jest hitem nad hity ale mnie jako wieloletniego fana zadowala nowy styl. Ja nie będę po prostu odnosił się do argumentów wg kryteriów sukcesu, itp. Ja zawsze słuchałem i słucham co mi się podoba. Nie ukrywam, że na pewno obu panom reaktywacja MT mogłaby wyjść na dobre ale musimy przyjąć taki stan rzeczy jaki jest i nie tworzyć między sobą sztucznych podziałów na Dietera i Thomasa ponieważ kiedyś byli WIELCY "together" a w naszych sercach pozostaną "forever".
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Tak komentarze drażniące,ale nie będę się tam z nikim w dyskusje wdawała.Najbardziej drzaźni mnie to jak ktoś wypisuje ,że Anders śpiewał z playbacku.Jak się komuś nie podobało mógł wyjść po pierwszym utworze,w czym problem.Zostali do końca i wielce komentują.Niech się cieszą,że taki artysta zechciał w ogóle w takiej dziurze wystąpić-bo już tak się muszę wyrazić,a nie świadczy to o tym jak bardzo podupadł w swojej karierze ale o tym,że chce być dostępny dla każdego fana,nawet takiego który nigdy nie pojedzie na biletowany koncert bo go nie stać na bilet,ani na dojazd,czy jest za młody i rodzice mu nie pozwolą pojechać do poznania,Warszawy czy Katowic.a są też tacy.Taka gwiazda u nich wystąpiła a oni jeszcze pretensje mają do całego świata...o co?Niech zaproszą Dodę ciekawe czy wystąpi
Sorry,ale mnie trochę poniosło.
Sorry,ale mnie trochę poniosło.