"Strong" - nowy album
- marian123
Re: "Strong" - nowy album
No jestem mile zaskoczony,kawał dobrej roboty.
- Skyliner89MT
Ciekawy album
. Lepszy od Songs Forever. Dużo fajnych piosenek. Thomas idzie w dobrym kierunku
. Oby tak dalej. Z chęcią kupię jego album 
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Gdy przeczytałem że premiera albumu została przesunięta na 16 lutego to najpierw się wkurzyłem
ale potem zacząłem się śmiać
(ze złości)bo przecież już raz przez to przechodziliśmy(z płytą DVD z FCP 2009).
Jedynym zadośćuczynieniem tego "incydentu"będzie możliwość kupienia tej płytki na FCP 13 lutego,wtedy mielibyśmy ją(co poniektórzy)wcześniej niż oficjalna premiera.
Ale szczerze już w to wątpię
ale potem zacząłem się śmiać
Jedynym zadośćuczynieniem tego "incydentu"będzie możliwość kupienia tej płytki na FCP 13 lutego,wtedy mielibyśmy ją(co poniektórzy)wcześniej niż oficjalna premiera.
Ale szczerze już w to wątpię
- Peter
Podoba mi się to, że jest tu bardzo równy poziom muzyczny wszystkich piosenek, żadna nie oddstaje, a ostatnio urzekła mnie "My Angel' czy jakoś tak, to cudna ballada, nie leży mi tylko ta powolna "Why do you cry - unplugged' - widocznie musi być jakieś nawiązanie do wcześniejszych płyt. 
- IndependentGirl
A mnie bardzo podoba się "Why Do You Cry Acustic Piano Version". Ale chyba najbardziej z tych nowości spodobała mi się piosenka "Sorry Baby".

- Fanka MT
Mnie zaś najbardziej przypadły do gustu takie utwory jak: Stop!, Suddenly, I wanna, My angel, oraz Sorry, baby 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- IndependentGirl
"Suddenly" też jest super, tak samo "You Will Be Mine". W ogóle wszystkie te piosenki bardzo mi się podobają. Ciężko wybrać tę najlepszą 

- Fanka MT
W sumie masz rację
Cały album mi się podoba
(PS - przynajmniej próbki jego utworów) 
Dziękuję...
Dziękuję...
- Emil45677
A jeśli chodzi o mnie to po przesłuchaniu próbek albumu "Strong" najbardziej podobają mi się utwory: "Make You", "You Will Be Mine", "Suddenly", " I Wanna", "One More Chance" - ta szczególnie mi się spodobała...ale tak w ogóle to stwierdzam iż wszystkie próbki albumu "Strong" mi się podobają...trudno mi wskazać słabe utwory bo wszystkie są dla mnie ogromnym skokiem do przodu w muzyce Thomasa, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. 
- tanathos
album wygląda znakomicie- zarówno aranżacje jak i melodie prezentują sie wspaniale. gdzieniegdzie nawet pojawiają się dośc charakterystyczne chórki:-) ośmielę sie stwierdzić, że "strong" mogłoby być jedną z nowych płyt MT po powrocie. od żadnej nie odstaje, a nawet, po pierwszym przesłuchaniu, wydaje mi się od nich... lepszy 
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
- Fanka MT
Rzeczywiście, "Strong" robi ogromne wrażenie już po pierwszym odsłuchaniu
Racja, że ciężko wskazać utwory, które w jakikolwiek sposób odstawałyby od reszty
Naprawdę... Thomas polscy fani są pod ogromnym wrażeniem!
Miejmy nadzieję, że to nie koniec wydawania albumów, a "Strong" osiągnie sukcesy 
Dziękuję...
Dziękuję...
- damiano85
- Kontakt:
Czy mnie sie wydaje albo na samym początku utwóru "One More Chance" słysze panów z Systems In Blue??
posłuchajcie sobie fragmentu tego utworu na tej stronie http://gennieshaden.ru/blog/?p=411
- Didi&Thomas
Co prawda wysłuchałem jedynie próbek (wielkie dzięki za to ) jednak już na ich podstawie mogę powiedzieć że właśnie na takie klimaty od Thomasa czekałem. Taneczna, lekka ale nie prymitywna muzyka, nowocześnie zaaranżowana, będąca jak dla mnie w prostej linii kontynuacją MT. Już stoję w kolejce po płytkę, mam nadzieję że dzięki Arkowi będe mógł ją szybko kupić. Szczególne wrażenie zrobiły na mnie utwory 6 (Suddenly) i 13 (Sorry, baby). Nie chciałbym przeginać w recenzji ale zaryzykowałbym twierdzenie że jest to najlepsze co mogło się przydarzyć Fanom głosu i talentu Thomasa od czasu "Universe" Słyszymy tu Thomasa w świetnej formie, która niesie ze sobą nadzieję na jeszcze długo, długo lat śpiewania. A dla mnie osobiście to zastrzyk optymizmu na 2010 rok. Thomas tym albumem zwróci na siebie uwagę - kto wie, może trochę zawstydzi też Dietera ? 
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- art_system
Suddenly Rewelka, ależ energia w tym nagraniu. Idealny do clubów pokręcić tyłeczkiem by sie chciało:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Peter
Nie no udział panów z Systems In blue uważam za niesmaczny żart, i raczej marzenie tu co niektórych, ich głosy już nie są takie jak dawniej, bo nie ma Koehlera, który miał piękny falset, jak choćby w "Broken dreams' i naprawdę nie widzę potrzeby by Thomas mógł tak nisko spaść i ich angażować, toż to teraz lepsze wokale mają Billy King i Chris Bendorf, Nino, John McInterney czy choćby panowie z Fresh Fox mają obecnie lepsze falsety.... Ale mnie to bardzo urzekło, ze Thomas postanowił dodać chórki do niektórych piosenek.