26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Re: 26.05.2012 Thomas Anders w Szczecinie

Post autor: michal.czeslaw »

JoannaIzabella pisze:Ale niestety, żeby "szalikowcy" byli widoczni dla Thomasa - MUSI być ścisły sektor fan, najlepiej Fan-Vip,o czym rozmawialiśmy w grupie po koncercie w Szczecinie, będący wąskim sektorem przed sektorem FAN. Wtedy ów sektor jest odpowiedzialny za inicjowanie O CZASIE I Z SENSEM akcji fan, szaliki są widoczne itp.
Całkowicie się z Tobą zgadzam i mam nadzieję,że nasz szanowny zarząd weżmie pod uwagę nasze sugestie.
JoannaIzabella pisze:wydaje mi się, że tylko MY, Fani z Polski robimy też coś dla Niego. Nie nastawiamy się jedynie na branie, ale też na dawanie. Jestem pewna, że Thomasowi to się podoba i to docenia. TYM BARDZIEJ nie możemy sobie pozwolić na zawirowania podczas akcji fan.
Właśnie o to w tym wszystkim chodzi.Powinniśmy być widoczni dla Thomasa jednocześnie pokazując innym co i jakim momencie należy wykonać.Pewnie większość z Was pomyśli,że chcemy na siłę wepchać się pod scenę.A to nie prawda.W Szczecinie fan-clubowicze bawili się w swoim sektorze i też było super.Nasze akcje fan powinny być porfekcyjne.Pozdrawiam milutko fanów :D
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

JoannaIzabella pisze:
aragorn pisze:
Ale niestety, żeby "szalikowcy" byli widoczni dla Thomasa - MUSI być ścisły sektor fan, najlepiej Fan-Vip,o czym rozmawialiśmy w grupie po koncercie w Szczecinie, będący wąskim sektorem przed sektorem FAN. Wtedy ów sektor jest odpowiedzialny za inicjowanie O CZASIE I Z SENSEM akcji fan, szaliki są widoczne itp.
Pamiętajcie, że nasze małe show dla Thomasa to dla niego coś niepowtarzalnego. Daje mnóstwo koncertów, na pięknych scenach, z super efektami specjalnymi, ale..... wydaje mi się, że tylko MY, Fani z Polski robimy też coś dla Niego. Nie nastawiamy się jedynie na branie, ale też na dawanie. Jestem pewna, że Thomasowi to się podoba i to docenia. TYM BARDZIEJ nie możemy sobie pozwolić na zawirowania podczas akcji fan.

Natomiast co do szalików....Cały czas jestem za, ale dodatkowo myślę, żeby ujednolicić nasze stroje i jednak mobilizować wszystkich z przyszłego (mam nadzieję) sektora FAN-VIP do kupowania w naszym sklepiku koszulek fanclubowych. Takie "umundurowanie" też będzie się Thomasowi rzucało w oczy :) Ja przyznaję się, jeszcze nie kupiłam koszulki, ale zrobię to 15 czerwca, jak wpadnie mi troszkę pieniążków. :)
I tu jest sedno sprawy żeby wszyscy byli widoczni może najpierw zacznijmy od koszulek których niestety nie widać ostatnio w naszym sektorze, a wiadomo ze spora część fanów zakupiła owe koszulki. Wiem że dla żeńskiej części fan-clubu koszulki nie spełniają estetycznych wymogów, jak się ostatnio na koncercie dowiedziałam, pytając jedną naszą uroczą fankę czemu nie zakłada koszulki odpowiedz: była jedna nie podkreśla jej kobiecych kształtów, zbyt męska ;)
Patryk na pewno postara się w przyszłości o damskie fasony ale też musimy widzieć ze to ma sens :) ponieważ zamówienie i wykonanie sporo kosztuje... a nikt nam nie zrobi kilku sztuk. I to się tez musi sprzedać.
Co do szalików organizacyjnie niech się już tym zajmuje Asia,my naprawdę mamy już sporo innych rzeczy na głowie...zwłaszcza przed koncertami
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

No więc właśnie, tez się zastanawiałam nad nabyciem koszulki, ale nie ma damskich fasonów. Gdyby były, to chętnie bym kupiła :) A takie szaliczki tez fajnie by było, gdyby były w sklepiku fan klubowym, to wszyscy mielibyśmy podobne i nowi nie musieliby kombinować skąd je wziąć.
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

skorpionek1975 pisze:Co do szalików organizacyjnie niech się już tym zajmuje Asia,my naprawdę mamy już sporo innych rzeczy na głowie...zwłaszcza przed koncertami
Nie ma problemu, ostatnio poszło to chyba w miarę sprawnie :) Trzeba tylko ujednolicić miejsce, w którym będą informacje o tych szalikach, żeby nie latać po wszystkich wątkach.
Co do koszulek - jestem pewna, że bardziej kobiecy fason wszystkie Panie chętnie zakupią :D
SWEETY(slodziak)

Post autor: SWEETY(slodziak) »

Dziekuje wam kochani za szybki odzew w sprawie szaliczkow sprawmy sobie i Thomasowi radosc z przezywania razem wspolnych koncertow. :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

.........i cały czas czekamy na nowe pomysły na FanAction!............ Oczywiście nie ma pośpiechu, ale jak komuś coś do głowy przyjdzie, niech się dzieli pomysłem tu, na forum! Będzie później z czego wybierać :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Moja myśl jest taka,jeżeli ktoś przystępuje do TAFCPL pierwsza wpłata za członkostwo powinna być wyższa co za tym idzie-koszt koszulki Fanclubowej - wtedy każdy był by w nie zaopatrzony i mam nadzieję w odpowiednich miejscach i odpowiednim czasie z nich korzystał.Nie przesadzajcie,że koszulki są zbyt męskie.Skąd wiadomo,że akurat fason wybrany przez Patryka czy Anetę też każdemu się spodoba? (tzn.każdej pani ;) )Moim zdaniem koszulki są jak najbardziej OK.Niczego im nie brakuje są wygodne,a jeżeli podacie odpowiedni rozmiar,na pewno nie będziecie wyglądały jak w worku ;) .
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Nie chcemy zbytnio naciskać, owszem jest wymienione że koszulki na koncertach i podczas spotkania z Thomasem są obowiązkowe,ale regulamin to regulamin a reszta toczy się własnym życiem niestety...
Co do wyższej pierwszej składki, nie zda to egzaminu.

Zapał większości chętnych zapisania się do fan-clubu kończy się w momencie kiedy otrzymują regulamin i wiadomość że uczestnictwo w FC jest płatne co rocznie. Albo do pierwszej wspólnej fotki z Thomasem.

Koszulki muszą być kupowane oddzielnie, po to jest sklepik a w nim koszulki,polary,wiatrówki,smycze wszytko tam jest dostępne.... Wiec na koncercie naprawdę można się wyróżniać.
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

atlantyda ;o) pisze:Nie przesadzajcie,że koszulki są zbyt męskie.Skąd wiadomo,że akurat fason wybrany przez Patryka czy Anetę też każdemu się spodoba? (tzn.każdej pani ;) )Moim zdaniem koszulki są jak najbardziej OK.Niczego im nie brakuje są wygodne,a jeżeli podacie odpowiedni rozmiar,na pewno nie będziecie wyglądały jak w worku ;) .
Fason babski, zwykły, najzwyklejszy na świecie - co w nim ma się nie podobać? Te obecne może i są wygodne, ale np. ja bym sobie chętnie ponosiła logo FC na piersi ;-) tak na codzień, zupełnie prywatnie, nie tylko a koncertach. No a gdzie wyskoczę w koszulce, w której nawet owej wyżej wymienionej piersi nie widać??? :lol: ;-p
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Spełniło się moje marzenie od dziecięcych lat i nastoletniej mlodości.Udało mi się być na koncercie Thomasa Andersa w Szczecinie :-) Tylko szkoda,że ja nie wiedziałam,że parę godzin wcześniej był w radiu Szczecin to bym poszła po autograf i być może fotkę z Thomasiem.Ale poszłam po koncercie i ulotnił się heh :-/ Może kiedyś ponownie będzie w Szczecinie to mi się uda?Ale było naprawdę super na koncercie,a wrażenia są niesamowite do dziś je mam!Mam w telu wideo i fotki oglądam sobie je po prostu się wzruszam i nie mogę uwierzyć,że ja tam byłam i mam w pokoju ogromny plakat z Thomasem :-)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

aleksandra227 Za zwyczaj tak jest,że zaraz po koncercie Thomas się "ulatnia". Jedynie przed koncertem możesz mieć jakieś szanse na zdobycie autografu ,a może i wspólnego zdjęcia z Thomasem - wszystko kwestia szczęścia ;).
W grudniu odbędzie się International Fan Party http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=26198 tam na pewno będziesz miała szanse stanąć obok Thomasa do wspólnego zdjęcia :). Trzeba wierzyć w marzenia :D .
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

atlantyda ;o) pisze:aleksandra227 Za zwyczaj tak jest,że zaraz po koncercie Thomas się "ulatnia". Jedynie przed koncertem możesz mieć jakieś szanse na zdobycie autografu ,a może i wspólnego zdjęcia z Thomasem - wszystko kwestia szczęścia ;).
W grudniu odbędzie się International Fan Party http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=26198 tam na pewno będziesz miała szanse stanąć obok Thomasa do wspólnego zdjęcia :). Trzeba wierzyć w marzenia :D .
Teraz to już wiem,że Thomas się ulatnia,a co do spotkania FanParty to niestety nie dam rady,ale dziękuję za miłe porady i pozdrawiam serdecznie :)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

ArCrack pisze: Ale MT Medley to prawdziwa bomba i fantastyczna niespodzianka, oby wszedł do koncertowego repertuaru na stałe :)
Całkiem możliwe, że tak będzie. Podczas sobotniego koncertu w Konakowie zaprezentowano medley, ale co ciekawe, w skróconej wersji - w większości same refreny:

thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

MT Medley to prawdziwy hicior, mam nadzieję, że pozostanie już na zawsze w repertuarze koncertów Thomasika :-)
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Uff...trochę czasu minęło od mojego ostatniego postu na tym forum :). Szkoda że jeszcze nie widziałem nagrania ze Szczecina ze słynnym już Medley'em :D. I tutaj takie zapytanie: czy posiada ktoś jakiś zapis z tej części koncertu kiedy Thomas wykonuje MT Medley? Byłoby bardzo miło gdyby coś się znalazło. Pozdrawiam :).
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Dzisiaj znalazłem wykonanie medley przez Thomasa Andersa w Szczecinie.
ODPOWIEDZ