Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
edytex73

Re: Afterparty po koncercie Thomasa w Katowicach

Post autor: edytex73 »

Witam serdecznie tym razem ze swojego nicku. Ponawiamy z betiq_ prośbę o zmianę waszych avatarów abyśmy mogli się w realu rozpoznać.
Maleńka prośba również do administratora forum : może udało by się zmienić rozmiar avatarów ?
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

CheriLady pisze:Witam wszystkich!! Już dawno tak dobrze się nie bawiłam w świetnym towarzystwie i przy tak dobrej muzyce:) chyba jako jedna z ostatnich z naszego grona pojechalam do domu;) bardzo cieszę się że mogłam Was poznać i czekam z utęsknieniem na kolejna okazję żeby się z Wami spotkać i pobawić! Pozdrawiam wszystkich:)
Witam.

Nie jest wykluczone, że rzeczywiście jako jedna z ostatnich osób z naszej paczki opuściłaś Club80. Chyba jednak nie jako ostatnia z forumowiczek, bo jak wychodziłem z klubu o...4:40 nad ranem, to już nikogo z naszych tam nie widziałem :-)

Wybawiłem się za wszystkie czasy - celowo piszę "wybawiłem" a nie "wytańczyłem", bo tańczyć nie potrafię a w klubie jedynie podrygiwałem w takt muzyki, ale i tak mi się bardzo ta zabawa podobała ;-) Na szczęście nocleg miałem zarezerwowany w hotelu w tym samym budynku i nie musiałem tak wcześnie rano szlajać się sam po obcym mieście :-)

Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Raz jeszcze buziaki dla naszego stolika - ale i trzech obok!!!! To cudnie energetyzujące doznanie - wiedzieć, że tak naprawdę fajnie nam razem! Oby więcej takich spotkań - może po każdym koncercie..? ;) No na Szczecin się szykujcie, ja już szukam kwatery na afterparty plus nocleg :D
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Pozdrawiam wszystkich ze spotkania :) nie bywam w takich klubach więc to dla mnie nowość....Słuchać muzyki ze szczenięcych lat w takim towarzystwie bezcenne.
Z każdym spotkaniem może być tylko lepiej ,nie potańczyłam bo był jak dla mnie za duży ścisk i tłok,ale to w niczym nie przeszkadzało aby się odstresować...
A kto tańczyć nie potrafi to się nauczy żaden problem :wink: wystarczy chcieć . :D
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

[quote="rut"]Pozdrawiam wszystkich ze spotkania :) nie bywam w takich klubach więc to dla mnie nowość....Słuchać muzyki ze szczenięcych lat w takim towarzystwie bezcenne.
[/quote
Jestem twojeego zdania Moniko. Fajnie bylo pouznac Ludzi z ktorymi sie pisze. Ppozdrawiam moje znajome ze stolu obok Joanne,Beate i Marzewne. Spotkam was znow ale dopiero w Krakowie albo Wroclawiu. Do Szczecina nie jade. Szkoda ze Kasia( nebula4) z powodu horoby z nami sie bawic nie mogla. Gosi33 tez to dane nie bylo, bo na koncerecie byla z kolezanka i mezem, a oni niechcieli do klubu pojsc. Miala jeszcze byc moja kolezanka Bozena, ale niestety dzien przed tym stal sie wypadek w jej zakladzie pracy i mosiala zastapic ta osobe ktora miala wypadek.
grendel
Członek TAFC Polska

Post autor: grendel »

Witam do Beaty i Edyty pozdrowienia gorące z Północy Polski rzeczywiście skład stolika był zmienny ale fajnie było się poznać! Do zobaczenia w Szczecinie Jacek(grendel)+ Marzena(maksia21)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

grendel pisze:skład stolika był zmienny ale fajnie było się poznać!
Super było! Mam nadzieję, że powtórzymy to w Szczecinie i nie tylko! :)
grendel
Członek TAFC Polska

Post autor: grendel »

JoannaIzabella pisze:
grendel pisze:skład stolika był zmienny ale fajnie było się poznać!
Super było! Mam nadzieję, że powtórzymy to w Szczecinie i nie tylko! :)
Kolejne specjalne pozdrowienia dla Kutna Joanny i jej córki Kariny które były naszymi współpasażerkami taksówki do klubu i z powrotem a później siedzieliśmy przy stoliku w klubie.Było miło się poznać i pewnie spotkamy się jeszcze nie raz. Pozdrawiamy Marzena i Jacek
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

grendel pisze:Kolejne specjalne pozdrowienia dla Kutna Joanny i jej córki Kariny które były naszymi współpasażerkami taksówki do klubu i z powrotem a później siedzieliśmy przy stoliku w klubie.Było miło się poznać i pewnie spotkamy się jeszcze nie raz. Pozdrawiamy Marzena i Jacek
Heh, dworzec okazał się ten, co trzeba ;p Do następnego razu, Kochani! :D
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Czy ktoś odnalazł JULIUSZA? ;) Może ktoś z Katowic lub Siemianowic go kojarzy...? Może ktoś, kto bywa w Clubie80 da znać? ;)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

JoannaIzabella pisze:Raz jeszcze buziaki dla naszego stolika - ale i trzech obok!!!! To cudnie energetyzujące doznanie - wiedzieć, że tak naprawdę fajnie nam razem! Oby więcej takich spotkań - może po każdym koncercie..? ;) No na Szczecin się szykujcie, ja już szukam kwatery na afterparty plus nocleg :D
Jestem twojego zdania Asiu. Jedno co mi sie nie podobalo bylo to ze moje kolezani nie rozmawialy z reszta obecnych ludzi tylko zemna. Prawde mowiac tylko dwie z nich sa na forum. Jedna co prawda ma nika ale zadko gosci miedzy nami. A droga ma nika dopiero pod niedawna. Myslalam ze na tym spotkaniu wszystkie nowych fanow poznamy. Mi udalo sie spotkac z paroma osobami a one nikogo chyba nie poznaly. Naj bardziej dziwila sie ze gadula Danka nie nawiazala zadnych nowych kontsaktow. Moze bys my kiedys wszyscy w jendym hotelu nocowali i rano razem sniadanie jedli i nie tylko packami ktore sie znaja. raczej zeby sobie usiasc miedzy ludmi ktorych sie nie zna i probpowac ich blizej poznacopowiadajac o koncercvcie , ktory sie dzien wczesniej odbyl.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

No ja też mam nadzieję, że w Szczecinie wypali ten pensjonat razem z imprezą po koncercie- gdyby to wyszło było by super :D
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

thomas1100 pisze:No ja też mam nadzieję, że w Szczecinie wypali ten pensjonat razem z imprezą po koncercie- gdyby to wyszło było by super :D
Oooo, jaki pensjonat z jaką imprezą? Bo jadę do Szczecina i jestem zainteresowana :D
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

Bywalcy afterparty :czy kojarzycie TEGO PANA??????? ;>

Obrazek
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

KarinaMaria pisze:Bywalcy afterparty :czy kojarzycie TEGO PANA??????? ;>

Obrazek
Oczywiście kojarzę tego człowieka - ciężko go było przeoczyć na afterparty - chyba wszyscy uczestnicy imprezy "pokoncertowej" go zapamiętali. Zabawna postać, choć momentami nieco uciążliwa i działająca niektórym forumowiczom na nerwy...

Jeśli dobrze zapamiętałem ma na tym zdjęciu chyba inną fryzurkę, niż miał 11 lutego.

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
ODPOWIEDZ