o 16: 30 mają dopiero wpuszczać do Spodka , czy może się myle ?
czy mam jakieś umówione miejsce na zbiórkę ?
Hehe,Daria wiadomo,że Ty na pewno nie zawiedzieszFanka MT pisze:Mam jedno pytanko - co z naszymi walentynkami dla Thomasa? Jak to będzie wyglądać?
- to znaczy..? Dajemy je bezpośrednio Thomasowi..? Czy każdy, kto przygotuje, dopcha się tak blisko sceny, żeby podać..? A może przygotować kosz i ktoś przy wejściu, jak będą wszyscy wchodzić, zbierałby te Walentynki do tego kosza i wtedy w przerwie podał je Thomasowi...? Mogę się tym zająć, nie ma problemu. Może Daria będzie chciała mi pomóc..?33ccd pisze:Dajecie je w momencie pierwszej przerwy pomiędzy piosękami gdy Thomas wita się z wszystkimi.
He he, no to ładną opinię sobie wyrobiłamatlantyda ;o) pisze:Hehe,Daria wiadomo,że Ty na pewno nie zawiedzieszFanka MT pisze:Mam jedno pytanko - co z naszymi walentynkami dla Thomasa? Jak to będzie wyglądać?
Jeżeli uznacie, że to jest lepsze i wywoła mniej zamieszania to jasne, nie ma problemu! Możemy go podaćKarinaMaria pisze:Mogę się tym zająć, nie ma problemu. Może Daria będzie chciała mi pomóc..? I później obie byśmy ten kosz podały Thomasowi? Kosz mam
Ok, to podejdziemy po pierwszej piosence i mu wręczymy33ccd pisze:Myślę że bardziej efektowne będzie jak każda z was będzie chciała podać swoją w takim momęcie jak były dawane czapki z ZG. Do kosza zaglądnie do 2-3 szt i tyle a tak tp pozbiera większość lub wszystkie.
Daria,na pewno pozytywnąFanka MT pisze:He he, no to ładną opinię sobie wyrobiłam![]()
Zawsze możecie jeszcze zamówić takie koszulkidilala pisze:ja oraz 2 osoby które ze mną będą na koncercie nie mamy koszulek ani polarów z fanklubu.
No mam nadzieję, że pozytywnąatlantyda ;o) pisze:Fanka MT napisał(a):
He he, no to ładną opinię sobie wyrobiłam
Daria,na pewno pozytywną
Racja, natomiast jeżeli na razie postanowicie tego nie robić to myślę, że gdy ubierzecie czarne bluzki i założycie białe szaliki to powinniście wtopić się w tłoatlantyda ;o) pisze:dilala napisał(a):
ja oraz 2 osoby które ze mną będą na koncercie nie mamy koszulek ani polarów z fanklubu.
Zawsze możecie jeszcze zamówić takie koszulki . Polary czy kurtka ortalionowa na pewno przydawają się przy różny akcjach promocyjnych .
NoFanka MT pisze:Kto się jeszcze skusił na wykonanie własnej?![]()