Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - temat ogólny
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Re: Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - temat ogólny
Dzięki za konferencję
.Przydałby się jeszcze filmik z fragmentami koncertu
Patryczku,a zdjęcia będą? 
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Konferencja świetna, według mnie trafione pytania. Widać było, że Thomas mógłby długo, długo opowiadać zarówno na temat nowego projektu, jak i na temat autobiografii...
Z kolei pytanie od dziennikarki o ulubioną piosenkę wydaje się być już oklepane, sądząc po reakcji Thomasa chyba bardzo często zadają mu tego typu pytanie
Z kolei pytanie od dziennikarki o ulubioną piosenkę wydaje się być już oklepane, sądząc po reakcji Thomasa chyba bardzo często zadają mu tego typu pytanie
Pozdrawiam M.
- weidung
- Członek TAFC Polska
a więc z przyjemnością odpowiadam, że to byłem ja, Michał z LesznaMalediwy pisze:Słuchając tej konferencji nurtuje mnie tylko pytanie kto zadawał pytania? Myślę tutaj o męskim głosie który głównie zadawał pytania.
jeszcze raz dziękuję Patrykowi i całemu TAFC Polska za umożliwienie mi wzięcia udziału w konferencji w roli zadającego pytania. Byłem bardzo zestresowany, ale mam nadzieję, że tragicznie nie wyszło.
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Wyszło bardzo dobrze, a stresu w ogóle nie było po Tobie widać. Świetnie sobie poradziłeś!!! A widać także, że Thomasowi fajnie się z Tobą rozmawiaweidung pisze:a więc z przyjemnością odpowiadam, że to byłem ja, Michał z LesznaMalediwy pisze:Słuchając tej konferencji nurtuje mnie tylko pytanie kto zadawał pytania? Myślę tutaj o męskim głosie który głównie zadawał pytania.
jeszcze raz dziękuję Patrykowi i całemu TAFC Polska za umożliwienie mi wzięcia udziału w konferencji w roli zadającego pytania. Byłem bardzo zestresowany, ale mam nadzieję, że tragicznie nie wyszło.
Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
- sebciu1974
- Kontakt:
Moim zdaniem wypadło idealnie, gdyby nie ta dziennikarka było by jeszcze lepiej. Dobrze że Thomas ma tyle kultury i spokoju w sobie i ma siłę odpowiadać na te same pytania cały czas (mam na myśli pytanie o ulubiony utwór). Wysyłają takich niepoinformowanych dziennikarzy a potem pypisują jakieś bzdury w gazetach. Z tego co Michał zaprezentował widać że nie trzeba być dziennikarzem aby umiejętnie i ciekawie zadawać pytania. A o znajomości języka angielskiego już nie wspomnę. Powinni się od Ciebie uczyć Michał. Szacun
-
AandT
To czy Panu Anders dobrze sie rozmawialo to watpie. Powtarza te same wyswiechtane teksty na kazdej, nazwijmy to konferencji, lacznie ze wszystkimi najgorszymi chalturami za wschodnia granica. Pytania tez najczesciej te same ale nie o tym chcialem pisac. Otoz obejrzalem ten filmik i NARESZCIE jest ktos w Polsce kto potrafi rozmawiac po angielsku z Panem Andersem. Panie Michale, ma Pan prawie nieslyszalny akcent wschodnioeuropejski i jak slychac w Pana pytaniach, niestety, mozna przypuszczac, ze mowi Pan w tym jezyku plynniej od niego.
- rut
Porównując wywiad z Bełchatowa i Zabrza widać jaka jest różnica w zachowaniu Thomasa.W Zabrzu pełny luzik
na wcześniejszych spotkaniach jeszcze taki nie był.Thomas zauważył jak jest traktowany w Polsce i to mu się podoba w innym przypadku taki wylewny by nie był. Tutaj mam na myśli jakie dawał wyczerpujące odpowiedzi...
Co do Michała uważam ,że powinien częściej przeprowadzić wywiad z Thomasem czemu nie...wyszło rewelacja .Nietrudno było zauważyć,że nerwy puściły chłopakowi dopiero pod sceną (po spotkaniu) piszę o tym co widziałam, a widziałam to w jego oczach...i to jest właśnie piękne ile Thomas każdemu z nas daje radości.
Co do Michała uważam ,że powinien częściej przeprowadzić wywiad z Thomasem czemu nie...wyszło rewelacja .Nietrudno było zauważyć,że nerwy puściły chłopakowi dopiero pod sceną (po spotkaniu) piszę o tym co widziałam, a widziałam to w jego oczach...i to jest właśnie piękne ile Thomas każdemu z nas daje radości.
Pozdrawiam rut
- Ann
- Członek TAFC Polska
Super konferencja
(brawo Michale,bardzo dobrze sobie poradziłeś
) .Naprawdę ciekawe pytania (i oczywiście odpowiedzi też
)Jestem ciekawa tych niewydanych piosenek,ale pewnie ich nigdy nie poznamy(no chyba,że jakieś wykona na Fan Party
).Również uważam,że piosenka "Stay" w wykonaniu Thomasa brzmi świetnie :)To ostatnie pytanie rzeczywiście było niepotrzebne 
Ostatnio zmieniony śr cze 15, 2011 16:12 przez Ann, łącznie zmieniany 1 raz.
MY DREAMS COME TRUE 
-
nado
Gratuluję Michał, nie tylko ze względu na twój płyyynny language, ale też ze względu na dobór pytań na konferencji. W końcu coś ciekawego, nowego, a do tego te infantylnie szczere odpowiedzi Andersa. Michał mógłbyś być dziennikarzem, pomyśl o tym. Anders jadł ci z ręki. Zaczarowałeś go diable.weidung pisze:a więc z przyjemnością odpowiadam, że to byłem ja, Michał z Leszna
Nie wiem skąd się Pan urwałeś, ale mam wrażenie, że zrozumienie tekstu, bez względu na to, czy po polsku, czy po angielsku sprawia Panu nieopisaną trudność. Mogę pomóc, udzielić korepetycji, to jednak będzie kosztowało.AandT pisze:To czy Panu Anders dobrze sie rozmawialo to watpie. Powtarza te same wyswiechtane teksty na kazdej, nazwijmy to konferencji, lacznie ze wszystkimi najgorszymi chalturami za wschodnia granica. Pytania tez najczesciej te same ale nie o tym chcialem pisac.
- Peter
Bardzo fajnie Ci to wyszło, jesteś anglistą? Masz ładny akcent. Podobało mi się pytanie o nie wydane utwory. Pewnie je poznamy na jakieś jubileuszowej składance TA. Że też nikt nie może wymyślić składanki: "The best of Thomas Anders" z piosenkami z wszystkich albumów....weidung pisze:a więc z przyjemnością odpowiadam, że to byłem ja, Michał z LesznaMalediwy pisze:Słuchając tej konferencji nurtuje mnie tylko pytanie kto zadawał pytania? Myślę tutaj o męskim głosie który głównie zadawał pytania.
- weidung
- Członek TAFC Polska
Tak, jestem nauczycielem angielskiego z zawodu. Dziękuję ślicznie za miłe słowa. Samemu bardzo trudno jest siebie ocenić.Peter pisze:Bardzo fajnie Ci to wyszło, jesteś anglistą? Masz ładny akcent.
- anna 22.10
Gratulacje Michał
Poznałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Cieszę się że zadałeś je Thomasowi. Mam nadzieję, że nie ostatni raz to robiłeś.
Poznałam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Cieszę się że zadałeś je Thomasowi. Mam nadzieję, że nie ostatni raz to robiłeś.
- michal.czeslaw
Hej Michałku wielki fanie gratuluję zasłużonych pochwalnych postów.W Zabrzu sprawdziłeś się na 100%.Jestem bardzo dumna,że chłopak z mojego miasta-sąsiad prawie odniósł taki sukces.Pozdrawiam milutko!weidung pisze:Tak, jestem nauczycielem angielskiego z zawodu. Dziękuję ślicznie za miłe słowa. Samemu bardzo trudno jest siebie ocenić.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Świetnie wypadłeś Michał,gratulacje,stresu nie było widać po Tobie w ogóle,wiem to bo zamieniłem z Tobą kilka zdań w pokoju zaraz po konferencji jeszcze przed zdjęciami.weidung pisze:a więc z przyjemnością odpowiadam, że to byłem ja, Michał z Leszna
Oj przydałoby się,przydało! Swoją drogą,zniknął MichałT a nagle spod ziemi,świeżo zarejestrowany wyrósł AandT i szuka dziury w całym.nado pisze:Nie wiem skąd się Pan urwałeś, ale mam wrażenie, że zrozumienie tekstu, bez względu na to, czy po polsku, czy po angielsku sprawia Panu nieopisaną trudność. Mogę pomóc, udzielić korepetycji, to jednak będzie kosztowało.AandT pisze:To czy Panu Anders dobrze sie rozmawialo to watpie. Powtarza te same wyswiechtane teksty na kazdej, nazwijmy to konferencji, lacznie ze wszystkimi najgorszymi chalturami za wschodnia granica. Pytania tez najczesciej te same ale nie o tym chcialem pisac.
- Atlantis
Śpieszę wyjaśnić tym, którzy jeszcze nie rozumieją, po raz kolejny z resztą, że forum dyskusyjne to nie jest kółko wzajemnej adoracji. Dlatego też, każde zdanie wyrażone kulturalnie będzie tu mile widziane. Nie potrafię zrozumieć skąd się bierze ta agresja na odmienność poglądów. Z kompleksów? Ze ślepego zapatrzenia w idola? Nawet jeśli tak jest, to czy umiejętność kulturalnego wyrażenia kontrargumentów bez spinania się to tak dużo? Części z Was forum myli się ewidentnie z sektą czy inną al-kaidą, co tolerowane tu nie będzie.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
atlantyda ;o) pisze:Dzięki za konferencję.Przydałby się jeszcze filmik z fragmentami koncertu
Patryczku,a zdjęcia będą?
Tak będą. Muszę je tylko podpisać bo w Rosji tylko czekają co nowego u nas się dzieje i wszystko kopiują.
Będą też fotki z konferencji dla obecnych na niej.
Jak kilkoro z Was słyszało poprosiłem na głos by nie zadawać pytań w stylu: Czy podoba mu się Zabrze i pogoda, czy o YMHYMS no ale sami widzicieMagdalena_92 pisze:Konferencja świetna, według mnie trafione pytania. Widać było, że Thomas mógłby długo, długo opowiadać zarówno na temat nowego projektu, jak i na temat autobiografii...
Ostatnio zmieniony śr cze 15, 2011 17:56 przez 33ccd, łącznie zmieniany 2 razy.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl