Thomas Anders w Kielcach

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Re: Thomas Anders w Kielcach

Post autor: sara_cieszko »

Hej ;)
BOŻE koncerty były Niesamowite. moje przeżycia niezapomniane i wspólne zdjęcie z Thomasem Andersem to istne spełnieni moich marzeń ;) Czuję, że energia jaką napełniła mnie muzyka MT w Kielcach na długo pozostanie razem ze mną...
Ja również wybieram się na Fan Club Party 2011 i nie ma bata odstąpie każdą złotówkę aby jeszcze raz zrobić sobie zdjęcie i porozmawiać z IDOLEM !!!
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
Miki2001

Post autor: Miki2001 »

atlantyda ;o) pisze:Rozumiem,że to Ty i nie masz nic przeciwko,że je tu umieściłam :)
To nie ja,kolega mojego taty(jedyn'y),ale spoko,nie będzie miał nic przeciwko :wink:
Awatar użytkownika
ROBERT_LATO
Redaktor
Kontakt:

Post autor: ROBERT_LATO »

Husku pisze:Idę ulicą i usmiecham się do wszystkich, którzy mnie mijają.
Husku uważaj bo nie wszyscy wiedzą że te uśmiechy to wspomnienia koncertu Thomasa w Kielcach - zatem oby ktoś nieopatrznie tego nie zrozumiał ;)

A co do czasu po koncertowego to podzielam zdanie Malediwy... - Piotrze masz rację - wielka szkoda, że tak liczni fani z Fan-Clubu nie wpadli na pomysł aby gdzieś razem się wybrać i pożyć jeszcze chwilę wspólnie cudownym koncertem... Nie mniej wszystko jeszcze przed nami ;)

Następnym razem mam nadzieję, że to nadrobimy i że kilka osób - a może kilkanaście zostanie po koncercie i wybierzemy się wspólnie do jakiejś knajpki :lol:
Its haahd se Dieter tuh bie ;-)
Awatar użytkownika
Provocator72

Post autor: Provocator72 »

ttdziewiec
Członek TAFC Polska

Post autor: ttdziewiec »

Provocatorze pięknie skompnowany pokaz:) Super!!!

Renata
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Prezenatacja rewelacyjna!!! :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Dla mnie koncerty również były wspaniałym przeżyciem tym bardziej, że od bardzo dawna nie widziałam Thomasa na żywo. Wielkie dzięki tym osobom, dzięki którym mogłam zrobić sobie zdjęcie z Thomasem wraz z moją córką. Od niedawna zapisałm się do Fun Clubu i jestem mile zaskoczona takimi niespodziankami. Nie przypuszczałam, że spotka mnie takie szczęście. Wielkie dzięki też dla wszystkich Fanów za cudowną wspólną zabawę.
Mam nadzieję, że spotkamy się w Koblencji.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

Post autor: malgorzata »

WITAM!
Provocatorze!-fajny filmik dodałeś!!!-super!
Jeśli masz fotki z koncertu-chętnie bym je zobaczyła!!!!-może JA na nich jestem??? ;)
Pozdrawiam cały FAN CLUB!!!! ;)
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

Do FREDKI!-to Ty miałaś tą białą różę dla Thomasa????-,bo zapomniałam Twojego imienia!!!
Poznałyśmy się,gdy czekałyśmy na zdjęcie z Thomasem!!!-pamiętasz!!!!!
Pozdrawiam Ciebie i córkę!!!-jej imienia też nie pamiętam-hehehe-chyba z wrażenia pozapominałam Wasze imiona!
Awatar użytkownika
malgorzata
Członek TAFC Polska

Pozdrowienia dla Marii Magdaleny, która miała szczęście zatańczyć z Thomasem!
MADZIU!-osobiście CI GRATULUJĘ!!!!!! i bardzo się cieszę,że jesteś szczęśliwa z tego powodu!!!!
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Cześć Małgosiu. Moje imię Ela. Ale to niestety nie ja miałam tę różę dla Thomasa. Pozdrawiam Cię również.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
viola

Post autor: viola »

Witam serdecznie!:)Nazywam się Viola Sobczyk i miałam ogromną przyjemność zaśpiewać na tej samej scenie tuź przed samą gwiazdą jaką jest Thomas Anders(występowałam wraz z zespołem B-Side).Chciałam tylko podziękować Wam za to,że niektórzy z Was nawet na moim koncercie bawili się i pomagali mi walczyć ze stresem;)
A co do koncertu TA myślę,że jesteście wielcy.Zorganizowaliście,Wy-FANI przepiękne widowisko za sprawą tych balonów czy zimnych ogni.Wraz ze znajomymi siedzieliśmy tuż za Wami w sektorze fanów po prawej stronie jakby patrzeć ze sceny i mogliśmy bawić się tak jak Wy,razem z Wami.Bylo super.
Modern Talking słuchałam baardzo dlugo,ale nigdy nie myślałam,że uda mi się być i na żywo zobaczyć tą gwiazdę.Wrażenia nie zapomniane,emocje,muzyka,energia zostają w czlowieku po koncercie na długo.Napewno pojadę jeszcze na ich koncert.Zespół idealny,super kontakt z publicznością.Udało mi się nawet przez chwilę nawiązać mały dialog z Thomasem gdy spytał czy nie zmarzłam bo bawiłam się w samej tuniczce na ramiączkach i nie czułam zimna,taka była atmosfera;)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Viola byłas dzielna:) Wasz zespół poprostu nie trafił w miejsce i czas...pod scena stałam z siorka koło Ciebie i tej drugiej koleżanki z chórku.
Provocator extra prezentacja :))ja siedziałam po lewej str patrząc od góry kadzielni,jakis 5 rząd chyba a potem pod sceną oczywiście
Pozdrawiam
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Hej Viola! Byliście świetni! Wspaniale rozgrzewaliście publikę przed koncertem (a było strasznie zimno). Pozdrowienia dla Waszego basisty :D
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

i jeszcze pytanko,jak ktos ma fajny filmik,dobrej w miare jakosci,jestem chetna ,moge się wymienić na jakiś :))
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
Provocator72

Post autor: Provocator72 »

Witajcie. Jeśli chodzi o jakość prezentacji, to oczywiście na "you Tube" nigdy nie będzie rewelacyjna. Filmik który wpuściłem w orginale jest jakości HD-DVD. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ