Już nie mogę się doczekaćPeter pisze:Nowy singiel jeszcze w tym roku a trzeci to "There's No Heart" z wersją wydłużoną robota Itamara Moraza.
źródło: profil Johanna.
Systems In Blue
-
cryptom
Re: Systems In Blue
NIE DLA PiS-uaru
- Peter
Cały koncert znalazłem, ale masakryczne te ich wersje piosenek MT (aranże) i oczywiście chórki...
Widać że mocno poszli muzycznie przynajmniej do przody, a wokale porównywalne jednak...
Najgorzej ruchy sceniczne Rolfa jednak, on był dobrym (nawet genialnym) głosem ale ruchy sceniczne tragedia...
-
cryptom
-
cryptom
Czuje że to będzie coś na co czekam od kilku ładnych lat!!!
https://pl-pl.facebook.com/systemsinblu ... 280242225/
https://pl-pl.facebook.com/systemsinblu ... 280242225/
NIE DLA PiS-uaru
-
kayo
bedzie , wings of love i Theres no heart, wszystko w aranzu Itamar Moraz , nagrywali w Holandii , akurat jak Itamar dawal posty na Fb ze studia gdzie akurat byli SIB chcialem wciagnac ich w czat , ale byli zajeci wiadomo Studio kosztuje , a z drugiej strony czy Studio Detlefa by nie wystarczylo? ,pozdrowka
-
kayo
jak moge wrzucic tu ladna fotke ? ,dziekuje
- Peter
[img]link[/img]
-
kayo
Witam , jak chcecie zobaczyc najnowsze zdjecia Detlefa w jego Studio to zapraszam na strone https://vk.com/id363306493,chcialem tu wrzucic ale jakos nie moge ogarnac nawet z podpowiedzia Petra , Dietlewa odwiedzilem dwa dni temu w jego Studio , jest naprawde super gosciu ,aha oczywiscie wzucilem fotke tez gdzie mieszka Poptytan,pozdrowka
- Peter
Ktoś kiedyś na forum napisał: "piosenki MT powinien śpiewać TA a BS Systems In Blue'" co do pierwszego każdy się tu zgodzi drugie hmmm. już widzę Panów Scholza i Wiedecke śpiewających pełną wersję piosenki "Laila". 
- Peter
W tym roku przypada 15 lat istnienia Systems In Blue, to znacznie dłużej niż trwało Blue System od którego wziął się siostrzany zespół... no tylko że tam mieliśmy 13 płyt a tu 3. Dobre i tyle myślałem, że trzeci album już nigdy nie powstanie bez wokalisty zespołu i spodziewałem się, że zespól będzie istniał jeszcze raz tyle a ostatni album będzie z 2008 roku natomiast to co z zespołu zostało skupi się na koncertach z playbackiem do starych nagrań.... Dla tego nowy album MB to bardzo bardzo wiele dla takiego zespołu jak Sib i bardzo dużo jednak zmienia, a kto wie ile płyt mieliby SIb gdyby żył Rolf podejrzewam że z 7....
- Peter
Nowa piosenka (dzisiejsza premiera singla "There's No Heart") jest raczej kiepska zobaczymy jak wypadnie w ubranku w stylu ala 80s.
Zawsze uważałem, ze płyta im się trafiła przyzwoita, choć inne piosenki fajniejsze akurat a do wokali się nie umiem jakoś przekonać... mimo podobieństwa do wokalu RK to dla mnie nie to samo już. Wczoraj urodziny RK, 65 lat.
- kris500
Czy mozna gdzies odsluchac w calosci nowy singiel?
-
kayo
Ja zamowilem plyte ,jestem zdania ze nalzy ich wspierac im lepsza sprzedaz tym wieksza szansa ze wydadza nowa plyte ,w koncu oni tez musza placic rachunki ,pozdrowka
- tanathos
Jeśli uważasz, że kupując ich maksisingiel na vinylu umożliwisz im uregulowanie rachunków i innych opłat, to najprawdopodobniej mijasz się z prawdą. Zgodnie z informacją podaną na discogs wytłoczono tylko 300 egzemplarzy tego winyla, więc skoro jest ich tak mało, to raczej nie wydali go po to, żeby na nim zarobić.kayo pisze:Ja zamowilem plyte ,jestem zdania ze nalzy ich wspierac im lepsza sprzedaz tym wieksza szansa ze wydadza nowa plyte ,w koncu oni tez musza placic rachunki ,pozdrowka
Trochę szkoda że SIB działają tak nielogicznie - piosenka jest dobra, a remiks bardzo ciekawy,
zarówno oni jak i ich fani więcej by zyskali, gdyby zespół zdecydował się na mniej ekskluzywny kanał dystrybucji
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"