Historia Dietera Bohlena - wrażenia
- Peter
Re: Historia Dietera Bohlena - wrażenia
Podziwiam faceta, że przy takim nadmiarze zajęć jeszcze znajduje czas by nam zapewnić rozrywkę. Pięknie i nowocześnie zrobione, choć niekiedy napisy są nie czytelne przez moment. Szkoda, że mało było o Mehrzadzie, ale jak album był klapą marketingową, to co tu się rozwodzić....
-
Anna Cimen
Hej
wlasnie ogladalam 40 czesc historii Dietera nic szczegolnego piosenki coz......nic ciekawego cala skladanka fajna z punktu widzenia samego zlozenia materialu
bez Thomas to juz nie to samo!!!!Wszyskim Wesolych Swiat!!!!!
wlasnie ogladalam 40 czesc historii Dietera nic szczegolnego piosenki coz......nic ciekawego cala skladanka fajna z punktu widzenia samego zlozenia materialu
bez Thomas to juz nie to samo!!!!Wszyskim Wesolych Swiat!!!!!
- Dr Mabuse
Tak szczerze powiedziawszy, mam mieszane uczucia po obejrzeniu tej części historii. Bo o ile pod względem technicznym wszystko jest bez zarzutu - wielki szacun dla Arka za utrzymanie dotychczasowego poziomu, to pod względem merytorycznym - średniak, żeby nie powiedzieć mizeria. No ale tu już "zasługa" samego bohatera serii. Jedynie przy okazji koncertu w Moskwie wróciła na moment magia poprzednich części, ale tylko po to, by chwilę później słynną "konferencją prasową" nasz mistrz błyskawicznie sprowadził widza na ziemię i tam go pozostawił
Nie chciałbym jednak, by spostrzeżenia mojej skromnej persony zostały odebrane jako próba odwiedzenia Arka od tworzenia kolejnych części serii. Wręcz przeciwnie, jako kronikarz, powinien relacjonować rzeczywistość taką jaka jest - czasem obfitującą w spektakularne wydarzenia, innym zaś razem - nudna jak flaki z ...Bohlenem
Nie chciałbym jednak, by spostrzeżenia mojej skromnej persony zostały odebrane jako próba odwiedzenia Arka od tworzenia kolejnych części serii. Wręcz przeciwnie, jako kronikarz, powinien relacjonować rzeczywistość taką jaka jest - czasem obfitującą w spektakularne wydarzenia, innym zaś razem - nudna jak flaki z ...Bohlenem

- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Wszystkie odcinki Historii Dietera Bohlena są świetne.Osoby,które nie znają zbyt dobrze kariery Dietera czy też jego podopiecznych mogą się z nich sporo dowiedzieć.Co do 40 części to dla mnie osobiście bardzo dobra tym bardziej,że nie interesowałam się zbytnio "karierą" zwycięzców DSDS.Dr Mabuse pisze: Nie chciałbym jednak, by spostrzeżenia mojej skromnej persony zostały odebrane jako próba odwiedzenia Arka od tworzenia kolejnych części serii. Wręcz przeciwnie, jako kronikarz, powinien relacjonować rzeczywistość taką jaka jest - czasem obfitującą w spektakularne wydarzenia, innym zaś razem - nudna jak flaki z ...Bohlenem
A jeżeli w Historii znajdują się nudy jak flaki z...Bohlenem....no cóż...taka jest widocznie jego Historia-Dietera...nie zawsze jest się na szczycie
W każdym razie ,Arek BRAVO!
- monia
Historia robi duże wrażenie i wiele wyjaśnia. Wiele osób obwiniało Norę, pierwszą żonę Thomasa za rozpad MT po raz pierwszy a z tej historii wynika, że Dieter święty nie był i nie należał do ugodowych ludzi. Dla mnie on jest egoistą i zawsze bardziej lubilam Thomasa.
- MODERN JEANNE
No a ja miałam zupełnie odwrotnie,myśląc w ten sposób co Ty nieraz o Thomasie
I LOVE DB AND TA!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jak to zwykle bywa wina zawsze leży po obu stronach w przeróżnych dziedzinach życiamonia pisze:Wiele osób obwiniało Norę, pierwszą żonę Thomasa za rozpad MT po raz pierwszy a z tej historii wynika, że Dieter święty nie był
-
Marcin87
Zdecydowanie tak. Stała się popularna, ale nie w taki sposób jaki byśmy chcieli. Będzie zawsze kojarzona jako negatywna postać.atlantyda ;o) pisze:Tak czy inaczej Nora wpisała się na stałe do legendy Modern Talking .
- Karolek78
Wiem, wiem... Odkopuję stary wątek. Nie będę jednak wychwalał tego jak została zrealizowana ta seria bo to oczywiste. Chcę powiedzieć że dla mnie ta seria miała charakter wyjątkowy i niepowtarzalny. Zanim obejrzałem historię DB wiedziałem że MT to Dieter i Thomas i kiedy działali.
Okres poznawania twórczości DB przypadł na wakacje 2010 i ta seria bardzo mi w tym pomogła. Oglądałem ją nie wiedząc co wydarzy się w kolejnej części i często z dużym zaskoczeniem dowiadywałem się o współpracy Dietera z Chrisem Normanem czy Bonnie Tyler.
Okres poznawania twórczości DB przypadł na wakacje 2010 i ta seria bardzo mi w tym pomogła. Oglądałem ją nie wiedząc co wydarzy się w kolejnej części i często z dużym zaskoczeniem dowiadywałem się o współpracy Dietera z Chrisem Normanem czy Bonnie Tyler.
Karolek78
-
dawk.2202
Historia Dietera Bohlena
Mam pytanie. Ile jest części Historii Dietera Bohlena? Obejrzałem 39 części bez 10 i pytam czy jest ich więcej. Jeszcze jedno pytanie. Ile jest nowych wresji Historii DB? 
-
Marcin87
- Karolek78
Drogi Administratorze, czy jest planowana 41 część?
Karolek78
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Póki co nie jest planowana. Brak czasu.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Daniel
A co z częścią 3 na DVD ?
Czy jest szansa na jej powstanie i stanie się jej posiadaczem ?
Czy jest szansa na jej powstanie i stanie się jej posiadaczem ?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Szansa jest, bo chciałbym do tego wrócić. Ale tak samo jak w wypadku części 41, nie mam póki co żadnych konkretnych planów.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Skyliner89MT
Arek planujesz wydać trzecią część Historii Dietera Bohlena? Jak tak, to kiedy?
Wczoraj oglądałem jeszcze raz obie części Historii Dietera Bohlena i zastanawia mnie dlaczego piosenka "It's All Over" nie osiągnęła żadnego sukcesu. Gdyby nie żona Thomasa Nora pewnie Modern Talking pojechał by do USA się promować i pewnie by trochę zamieszali na tamtejszym rynku. Wszyscy, którzy odeszli od Dieter przestali osiągać sukcesy -> Thomas Anders, C. C. Catch, Chris Norman itp. itd.
Pozdrawiam
Wczoraj oglądałem jeszcze raz obie części Historii Dietera Bohlena i zastanawia mnie dlaczego piosenka "It's All Over" nie osiągnęła żadnego sukcesu. Gdyby nie żona Thomasa Nora pewnie Modern Talking pojechał by do USA się promować i pewnie by trochę zamieszali na tamtejszym rynku. Wszyscy, którzy odeszli od Dieter przestali osiągać sukcesy -> Thomas Anders, C. C. Catch, Chris Norman itp. itd.
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING